Bırak desek seviyorum diceksin.
İyisimi evlende gör. Sonrada boşansammı? diye geliceksin.
tm düğün gerçekten masraf ama bence orta yollu bişeyler yapılabilir.
ev konusu da 3 o da olunca eşyada cok olcak diye falan mı düşünüyo acaba maddi konuda güvensiz mi erkek arkadasın yani hissetmişsindir illaki.
her ailede kavga olur ama gelip sana anlatmasaymış keşke
her ailede olur da hep mi olurher kavgada bütün eski defterler açılır mı? 3 odalı ev diyorum mantıksız birşey demiyorum ki. yarın öbür gün çocuk olacak üstelik erkek arkadaşım mühendis çıkacak ben mali müşavir olmaya hazırlanıyorum playstation hastası bir odayı sana ayırırız hem çalışırsın hem oynarsın gelen giden olduğu zaman orada yatarlar bir oda boş kalır ileride çocuğa yaparız yatak odası salon diyorum. tamam diyor. 3 oda diyince çüş villa alayım istersen amma büyük burunlusunuz ailecek diyor. şaştım kaldım işler ciddileştikçe.
Sevgi karşıdakinin isteklerini içinde bırakarak istememek değildir.çok seviyorum hemde. bazı huylarını saymazsam çok iyi bir insan sevildiğimi de hissediyorum ama bazen de düşünüyorum nereye kadar saymayacağım huylarını ailesinisanırım uygun bir dille konuşma zamanım geldi
Ben her şeyden önce erkek arkadaşını saygısız buldum.tek kelime saygısız. Amma gosterislisiniz, burnunuz havada gibi terbiyesizligine nasıl şimdiden müsade ediyorsunuz! Üslup konuşma şekli yerler altında.
bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun
Trakyalilar cingenelere mi benziyor
Çingene demiyoruz biz
Bende trakyaliyim
O universiteleri nerenizle okuyorsuNuz pardon ?
Vazgeciyorum
Evlenin onunla
Ikinizde ayni kafa yapisina sahipsiniz ...
erkek arkadaşım sürekli aile olarak burnumuzun büyük olduğunu söylüyor
her ailede olur da hep mi olurher kavgada bütün eski defterler açılır mı? 3 odalı ev diyorum mantıksız birşey demiyorum ki. yarın öbür gün çocuk olacak üstelik erkek arkadaşım mühendis çıkacak ben mali müşavir olmaya hazırlanıyorum playstation hastası bir odayı sana ayırırız hem çalışırsın hem oynarsın gelen giden olduğu zaman orada yatarlar bir oda boş kalır ileride çocuğa yaparız yatak odası salon diyorum. tamam diyor. 3 oda diyince çüş villa alayım istersen amma büyük burunlusunuz ailecek diyor. şaştım kaldım işler ciddileştikçe.
bu arada trakyalılar ve gerçekten çingeneye benziyorlar
ve erkek arkadaşımın doyumsuzluğuna nankörlüğüne bakıyorum gerçekten çingene midir nedirler allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?