• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum:(

Konu sahibi siz yasal hakkınızı kullanmışsınız.Kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok,kendi doğruları ile yaşar herkes.

Sizin için kötü bir deneyim olmuş ama önünüzde uzun bir zaman var,bu da size ders olsun,tekrar dönmeyin.
Yasal hak öyle mi? İçine edeyim öyle hakkın. Katiller..... Hepiniz katilsiniz.

Üyelik den men edilcem belki ama hep savunduğum şeyi burda da savunmaya devam edcem. Çocuk aldırma bir hak değildir? Özgürlük başkasının özgürlüğüne girdiğin anda biter. O çocuk ana rahmine düştüğü anda bir bireydir.ve bu kadın cismi kadın! O bebeğin bireyin yaşama hakkını elinden almıştır. Yazıklar olsun

Üyelik den men edilcem belki ama hep savunduğum şeyi burda da savunmaya devam edcem. Çocuk aldırma bir hak değildir? Özgürlük başkasının özgürlüğüne girdiğin anda biter. O çocuk ana rahmine düştüğü anda bir bireydir.ve bu kadın cismi kadın! O bebeğin bireyin yaşama hakkını elinden almıştır. Yazıklar olsun

Haktır arkadaşım ben mesela şimdi sana gıcık oldum yapıp bi tane aldıracam sırf hakkımı kullanmak için. Ne gereksiz insanlarsınız ya.

düşmez kalkmaz bir Allah
lütfen biraz daha sakin davranabilir misiniz arkadaşlar
herkes hayatında hata yapıyor
yargılamadan biraz empati, hoşgörü
bir tekmede biz mi atalım konu sahibine

lütfen sizde gençliğinizde yapmış olduğunuz bu hatayı devam ettirmeyin
kendinizin kıymetini bilin
bir kere bu dünyaya geliyoruz ve yaşamak çok güzel
bence bir psikologla görüşün
uzun bir izne ayrılın, şehrinizi değiştirin lütfen

ne istiyosun sen benden ya. çekip vursa mıydım kendimi ne yapsaydım? herkesin hayatını kendi hayatınız gibi mi zannediyorsunuz. bakın bayan tekrar ediyorum burda benim dilimi konuşan sayısı bile az. korktum ya korktum. çok mu memnunum zannediyorsun? etrafımda kimse olmayınca belki burda biri yol gösterir sandım ama görüyorum ki yol göstermekten çok yargılamaya alışmışşısınız.

ne istiyosun sen benden ya. çekip vursa mıydım kendimi ne yapsaydım? herkesin hayatını kendi hayatınız gibi mi zannediyorsunuz. bakın bayan tekrar ediyorum burda benim dilimi konuşan sayısı bile az. korktum ya korktum. çok mu memnunum zannediyorsun? etrafımda kimse olmayınca belki burda biri yol gösterir sandım ama görüyorum ki yol göstermekten çok yargılamaya alışmışşısınız.

Ah birde sorduğumuz sorulara filan cevap versen
...

Siz o gereksizi takmayın ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Yaşadıklarınız çok zor malesef hazirana kadar dayanıp sonra tayin isteyip gitmeye bakın.

Ve lütfen o dengesiz adamla barışıp hayatınızı karartmayın.

İnanmıyorum yorumlara yahu, terbiyesize bak.
Üyelikten değil, toplumdan ihraç edilmelisin.
Hadsiz, okuyorsundur bunları.

Kimse keyiften çocuk aldırmak için aldırmıyor arkadaşım, kaldı ki sen kimsin yani insanlara hakaret edebilirsin.
Sen Allah mısın ki yargılarsın nesin yani.
Evet keşke olmasaymış, olmuş.
Bundan sonra önüne bakmalısın.
Uzak dur o adamdan. Sana zarar veriyor.

Bence tekrardan ailenin yanına dönemlisin
Yada bir şekilde birinin yanına git şehir değiştir
Ve bir uzman desteği almalısın
Şuan bir çok kişi ne alaka diyebilir bana ama
Kendinden 20 yaş büyük birine aşık olduğunu düşünmen bile
Senin psikolojinin iyi olmadığının göstergesi bir nevi
Üstüne birde kürtajın getirdiği olumsuz psikoloji var ...
Zaten doğudasın sıfır sosyal aktivite
Doğuda ev arkadaşlığı deyim ben, yapmak
Bu arkadaşlık kötü bitince sonuçlarına katlanmak çok daha zor ...
Tayin zamanına kadar da ücretsiz izine ayrıl sonra tayin almak için çabalarsın .
Herkes memur olmak zorunda değil bunu unutma ve kararlarını buna göre ver

İnanmıyorum yorumlara yahu, terbiyesize bak.
Üyelikten değil, toplumdan ihraç edilmelisin.
Hadsiz, okuyorsundur bunları.

Kimse keyiften çocuk aldırmak için aldırmıyor arkadaşım, kaldı ki sen kimsin yani insanlara hakaret edebilirsin.
Sen Allah mısın ki yargılarsın nesin yani.
Evet keşke olmasaymış, olmuş.
Bundan sonra önüne bakmalısın.
Uzak dur o adamdan. Sana zarar veriyor.

"Sen Allah mısın" derken?? Inanmiyorum ya can alirken 'Allah'ın işine karışmıyor mu insanoğlu?
Gerçekten cahilliğimden soruyorum bu düşünceye sahip olmak için ne yapmak lazım ? :işsiz:

Kimsenin sizi yargilamaya hakki yok. Gunahsa konu sahibi odeyecek gunahini yargilayan asagilayan kadinlara ne oluyor.

Inanlar icin soyluyorum bizim dinimizde herkes kendi yaptigindan sorumlu ve kimse kimseye hesap odetemez. Konu sahibi buyuk bi cikmazda siz onu ucurumdan yuvarliyorsunuz.

Kimin ne dedigine bakma bak ondan kurtulmussun sakin barisma..

Yasadiklarini geride birakmak icin guclu olmak zorundasin yine ona inanip donersen hayatini bir daha toparlamak cok zor olabilir.

Gelecegini dusun tayin isteyip gidersin once kendinle mutlu olmayi ogrenirsin yeniden.

Back
X