Ne yapacağımı bilmiyorum

denizzs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
6
3
1
Ben 18 yaşındayım erkek arkadaşım 41 evet aramızda oldukça yaş farki var ama zannettiginiz gibi ortada para mal mulk yada cinsel birşey yok,7 8 aydır birlikteyiz bu aylar içerisinde 1 kez bir bayanla konuşmalarını diğer kez ise telefonunda bir başka bayanın resimlerini gördüm bugünde intagramda bir kızın fotoğrafını kaydetmiş çok bozuldum bu duruma ve en ufak şeyde hatalı ben çıkıyorum bana yazma dedim bundan sonra o da yazıklar olsun öyle böyle bitti sohbet benim akıl danışacak kimsem yok lütfen yardımcı olurmusunuz

Arkana bakmadan kaç kardeşim tereddüt bile etme. Sakın ha geri dönme gafletinde bulunma aman sakın.

Soğudum eskiden ona karşı herhangi bir insanın birbirine hissedebileceği tarzda birşey hissediyordum evet,Ama şuanda ne yaparsa yapsın üste çıkıyor yada ben hatalı değilken vicdan yaptırıyor bana

Deden yaşında adama ne gibi bir his besleyebilirsin bilmiyorum ama o sana karsi ayni hisleri beslemiyor buna emin ol. Hatanın neresinden donsen kardir. Yaptigin hata geri donulmez bir hal almadan kac kurtar kendini. Asil benim aklima gelen insallah bu şahıs öğretmenin filan degildir.

His derken ben onu sevgili yada başka birşeyden öte baba rolüne koydum sonrasında buradayım işte,Kesinlikle öğretmenim falan değil.

His derken ben onu sevgili yada başka birşeyden öte baba rolüne koydum sonrasında buradayım işte,Kesinlikle öğretmenim falan değil.
Sen baba rolüne koyuyorsun ama o seni nasıl sevgili sıfatına koyar ben 37 yaşındayım 18 yaşındankileri evladım gibi görüyorum uzak dur canım hayatını mahvetme

Back
X