Bana göre de senin dediğin gibi ama konu sahibinin konuşmalarından bunu anladımBoşanan herkes mi bunları yaşıyor,tamam bir süre yaşarsın ama zamanla toparlarsın yani kendini..
Cinsellik herşey demek değildir ki,her bunalıma girende gidip seks yapayım demez herhalde..
Bunun başka yollarıda vardır,hobi bulsun mesela kendine,yada yardım alsın ne bileyim..
Tekrarlayacağım, bırakan sen ol, o değil...inan bunu atlatman çok daha kolay olur. Sana bu kadar bağlanmasında cinselliğin rolu büyük; ama cinsellik için evde bir karısı olduğu zaman, sana ya hiç dönüp bakmayacak, ya da ayda yılda bir ikinci kadını oynadığınla yetineceksin.evet buuda çok düşündüm
şimdi bile koydu bana bu düşünce
zaafım var hemde çok yenemiyorum
dedim hatta yengesi doğum yapmıştı görmeye geleyim dedim ailem sana şimdi kaldıramayacağın laflar söyler üzülürsün gerek yok dedi.
Bana göre de senin dediğin gibi ama konu sahibinin konuşmalarından bunu anladım
böyle olamaz
Size bişi dedim ben ama cewap vermediniz.,böyle olamaz
peki siz nasıl atlattınızBana göre de senin dediğin gibi ama konu sahibinin konuşmalarından bunu anladım
şimdi biz mesela yarın buluşabilirizSize bişi dedim ben ama cewap vermediniz.,
Erkek arkadaşınızı deneyin diyorum ben size...
Sende de ki; sahil taraflarında bi cafeye gidelim de...şimdi biz mesela yarın buluşabiliriz
bana dediki azönce nereye gidelim nereye gitmek istersin dedi
Tekrarlayacağım, bırakan sen ol, o değil...inan bunu atlatman çok daha kolay olur. Sana bu kadar bağlanmasında cinselliğin rolu büyük; ama cinsellik için evde bir karısı olduğu zaman, sana ya hiç dönüp bakmayacak, ya da ayda yılda bir ikinci kadını oynadığınla yetineceksin.
Gururunuz zaaflarınızdan daha çok hakim olsun hayatınıza.
Sadece ihtiyaç gibi görüyor onu..
böyle olamaz
şimdi biz mesela yarın buluşabiliriz
bana dediki azönce nereye gidelim nereye gitmek istersin dedi
Bak benim yaşım 26 5 yaşında da oğlum var.peki siz nasıl atlattınız
aynı şeyleri yaşamışsınız sanırım banada bir fikir verin ayrılayım tamam ama nasıl kendimi avutayım
yani öyleki çaılıştığım halde bile iş beni sarmıyor onunla ayrıyken
aynen karısı olsun bide aile falan isiyor saklı yok gizli yok cinsellik var kurulu düzen var konu sahibi arkadaş ortada kaldığına yanıcak
bence de bıraklamlı hemde hemen
bende diyorum sevgi falan değil resmen adam cinsellik için kızı kullanıyor allah korusun hamile kalsa bu adam arkasına bakmaz gider
böyle olucak burda herkes seni düşünerek yazıyor.seni tanımayız etmeyiz bei bile seni düşünüyorken senin kendini düşünmen gerekiyor bu adam dan kurtulman şart
yarın için bunu diyemem ama diğer arkadaşın dediği gibi sahil tarafına cafeye gidelim diyebilirimŞunu söyleyin..
Ailem seni biliyor tanışmak istiyor,akşam yemeğine bekliyorlar diyin bakalım ne cevap verecek yapın bunu lütfen..
O zaman vereceği cevap size yolunuzu gösterecektir..
bu adam ne iş yapıyor?ailesiyle mi yaşıyor?yarın için bunu diyemem ama diğer arkadaşın dediği gibi sahil tarafına cafeye gidelim diyebilirim
yni oda tamam der
ama ailemle tanışmayı kabul etmez eminim
haklısınız herkesin bir alternatifi vardır diye bir laf var ne kadar acı bir laf olsada.Bak benim yaşım 26 5 yaşında da oğlum var.
Eski erkek arkadaşımla 1 sene görüştük ama ailesi çocuk var diye ikna olmadı.
Ewet kopması zor oldu acı çektim ayrıldık sewerek ayrıldık sonuçta.
Ben ailesini hiç bir zaman silmesini istemedim.
Benim mantıklı düşünmem lazımdı sonuçta bir çocuğum var..
En sonunda dedim ki; benim oğlumu istemeyen benide istemesin.
Bu şekilde mantığımı kullandım ve sewerek ayrıldık.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma..
aynen karısı olsun bide aile falan isiyor saklı yok gizli yok cinsellik var kurulu düzen var konu sahibi arkadaş ortada kaldığına yanıcak
bence de bıraklamlı hemde hemen
bende diyorum sevgi falan değil resmen adam cinsellik için kızı kullanıyor allah korusun hamile kalsa bu adam arkasına bakmaz gider
böyle olucak burda herkes seni düşünerek yazıyor.seni tanımayız etmeyiz bei bile seni düşünüyorken senin kendini düşünmen gerekiyor bu adam dan kurtulman şart
kendisi resturantta garsonluk yapıyor.çocuğum yok ailesiyle yaşıyor bende ailemle yaşıyorumbu adam ne iş yapıyor?ailesiyle mi yaşıyor?
sende çocuk var mı?
bi daha sorayım:))
yarın için bunu diyemem ama diğer arkadaşın dediği gibi sahil tarafına cafeye gidelim diyebilirim
yni oda tamam der
ama ailemle tanışmayı kabul etmez eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?