ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

Bana göre de senin dediğin gibi ama konu sahibinin konuşmalarından bunu anladım

evet buuda çok düşündüm
şimdi bile koydu bana bu düşünce
zaafım var hemde çok yenemiyorum
Tekrarlayacağım, bırakan sen ol, o değil...inan bunu atlatman çok daha kolay olur. Sana bu kadar bağlanmasında cinselliğin rolu büyük; ama cinsellik için evde bir karısı olduğu zaman, sana ya hiç dönüp bakmayacak, ya da ayda yılda bir ikinci kadını oynadığınla yetineceksin.
Gururunuz zaaflarınızdan daha çok hakim olsun hayatınıza.

dedim hatta yengesi doğum yapmıştı görmeye geleyim dedim ailem sana şimdi kaldıramayacağın laflar söyler üzülürsün gerek yok dedi.

Şu lafın ardından hala bu adamdan kopamıyorum derseniz ben size birşey diyemem artık...
Gerçek yüzünü göstermiş,siz görmüyorsunuz herhalde...

Bana göre de senin dediğin gibi ama konu sahibinin konuşmalarından bunu anladım
peki siz nasıl atlattınız
aynı şeyleri yaşamışsınız sanırım banada bir fikir verin ayrılayım tamam ama nasıl kendimi avutayım
yani öyleki çaılıştığım halde bile iş beni sarmıyor onunla ayrıyken

şimdi biz mesela yarın buluşabiliriz
bana dediki azönce nereye gidelim nereye gitmek istersin dedi
Sende de ki; sahil taraflarında bi cafeye gidelim de...
Yani baş başa ev hotel gibi baş başa kalamayacağınız bir yer olsun.

Son düzenleme:

aynen karısı olsun bide aile falan isiyor saklı yok gizli yok cinsellik var kurulu düzen var konu sahibi arkadaş ortada kaldığına yanıcak

bence de bıraklamlı hemde hemen

Sadece ihtiyaç gibi görüyor onu..

bende diyorum sevgi falan değil resmen adam cinsellik için kızı kullanıyor allah korusun hamile kalsa bu adam arkasına bakmaz gider

böyle olucak burda herkes seni düşünerek yazıyor.seni tanımayız etmeyiz bei bile seni düşünüyorken senin kendini düşünmen gerekiyor bu adam dan kurtulman şart

şimdi biz mesela yarın buluşabiliriz
bana dediki azönce nereye gidelim nereye gitmek istersin dedi

Şunu söyleyin..
Ailem seni biliyor tanışmak istiyor,akşam yemeğine bekliyorlar diyin bakalım ne cevap verecek yapın bunu lütfen..
O zaman vereceği cevap size yolunuzu gösterecektir..

Bak benim yaşım 26 5 yaşında da oğlum var.
Eski erkek arkadaşımla 1 sene görüştük ama ailesi çocuk var diye ikna olmadı.
Ewet kopması zor oldu acı çektim ayrıldık sewerek ayrıldık sonuçta.
Ben ailesini hiç bir zaman silmesini istemedim.
Benim mantıklı düşünmem lazımdı sonuçta bir çocuğum var..
En sonunda dedim ki; benim oğlumu istemeyen benide istemesin.
Bu şekilde mantığımı kullandım ve sewerek ayrıldık.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma..

Tabiki sevgi yok bunda,tamamen cinselliğe dayalı ..

Şunu söyleyin..
Ailem seni biliyor tanışmak istiyor,akşam yemeğine bekliyorlar diyin bakalım ne cevap verecek yapın bunu lütfen..
O zaman vereceği cevap size yolunuzu gösterecektir..
yarın için bunu diyemem ama diğer arkadaşın dediği gibi sahil tarafına cafeye gidelim diyebilirim
yni oda tamam der
ama ailemle tanışmayı kabul etmez eminim

yarın için bunu diyemem ama diğer arkadaşın dediği gibi sahil tarafına cafeye gidelim diyebilirim
yni oda tamam der
bu adam ne iş yapıyor?ailesiyle mi yaşıyor?
sende çocuk var mı?
bi daha sorayım:))

haklısınız herkesin bir alternatifi vardır diye bir laf var ne kadar acı bir laf olsada.
ama biz birlikte olduk diye ben kendimi kötü hissediyorum nasılsa oldu birkez diyorum artık ben günhkarım diyorum
böyle gelmiş böyle gitsin diyorum hiç kendime yakışacak şeyler yapmıyorum birde namaz kılıyorum çok acı

Aynen katılıyorum. Seven sahiplenen adam sevdiğine sahip çıkar.
Benim 2 tane arkadaşım, ikisinin de ikişer çocuğu varken; bekar hiç evlilik geçirmemiş adamlarla evlendiler. Sanki bu adamların ailesi karşı çıkmadı mı? Yetiştirilme tarzıymış, sevsinler onun aile saygısını... Bedava, hastalık korkusu olmadan temiz bir cinsellik derdi sadece.

yni oda tamam der

iyide arkadaşım sen kendin bunun cevabını veriyorsun...kendin daha ona demeden kabul etmez diyorsun

o zaman sen ne diye bu adamlasın sendemi hoşlanıyorsun bu durumdan yani seninkidemi cinsellik nedir çekindiğin şey?

sevgi farklı bir şeydir bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…