ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

Allah'dan başkası bilemez onu, sen önce elinden geleni yap sonra Allah'a sığın. Anlıyorum kendi arzu ve isteklerine söz geçirmek çok zor. Ama gerçekten karar verirsen ve kararını uygulamaya koyarsan Allah emin ol sana yardımcı olur. Mutlaka bir adım at, o adamdan ayrıl, mümkünse o çevreden ayrıl. Çaba göster yani, bir şeyleri değiştir. Sonrasında tövbeni et, Allah'a sığın. Allah çok büyük, sen yeter ki site...

teşekkür ederim

Canım namaz kılan biri nasıl Allah beni affeder mi?Diye sorabilir.Allah kul hakkı dışındaki tüm günahlar için affedicidir,bağışlayıcıdır ama bakalım sen tövbeyi hakkı ile yapabiliyor musun?Tövbe edip sonra yine gidip yine zina yaparsan bunun adı tövbe değil.

Evet banlanmadan bu kadar dini sohbet yeter:)) Devamı için sana ÇOK ACİL Nureddin Yıldız hoca"yı (Sosyal doku sitesi videoları var ) tavsiye ediyorum.Fetva Meclisine gir orda yanıtlanmış soruları oku bak ne çok zina yapıp tövbe etmek isteyen var.

Unutmamalıyız ki şeytanın en büyük tuzaklarından biri bizi büyük günahları Allah"ın affetmeyeceğine inandırmasıdır.Allah korusun.

Sevse ikna eder yada kimsenin sozune bakmaz biz esimle nikah kiyarken annesinin sonradan haberi oldu oglum evlenmissin diye aradi oderece sehir disindaydi beni biliyordu ama nikah gunu alip evlencegimizi bilmiyordu :) seninle yatip kalkiyor ve guzel vakit geciriyor sadece otesi yok ailesinin yapisini yeni ogrenmedi sonucta neyi kabul edip etmeyecegi hep biliyordu :)

belki ön yargılıyım ama sevgiliniz evli oldugu aklıma geldi konuyu okuyunca defalarca bastırarak soylemıssınız evlenemeyız dıye nasıl boyle bir yargıya vardınız ailesi sizi tanımadıgı halde bosandınız dıyemı evlenemeyız dıyorsun.
cinsel isteklerın olarbılır zaten her mesajında cinsel isteklerınden bahsetmıssın hepımız kadınız hepımız ınsanız sadece vicdanınız bence cinsellık yuzunde sızlamıyor o zaman evlılık dışı ılıskı yasayan herkes boynu bükük dolassın.

cozumun nedir dersen de madem ilişkinde butun sorun cinsellık yapma o zaman kımse senı zorlamıyor bulusma sevgılınle istemıyorum de zor degıl. isteyerek yapıyorsanda bunun vıcdanını burda konu acarak yada namaz kılarak olacak iş değil.

her mesajındada sadece ılıskınızdekı sorunun cinsellık oldugunu yazma bence cok daha farklı problemlerınız var doktora dahı gitsen sana birşey yapamaz sen istemıyor gibi gorunup dibine kadar da seviyorsun sevgilinle cinselliği.

cuma vakti ne cok cınsellık dedım ayol töbe töbe :)

ben evlenip ayrılmıştım eşim bekardı.
tanıştığımızda ben seninle evleneceğim dedi, ailesi beni istemedi ben ayrıldım eşimden
ama o hem ailesi hem beni ikna etti 1 sene dolmadan evlendik.
istese ailesi ikna eder bence o düzenli cinsel birlikteliği kaybetmek istemiyor olabilir

Sen bana kalırsa günah olup olmamasından çok bu adamla sonunun olmadığını bildiğin halde sevgili olmana kızıyorsun.

Buna benzer bir konu birkaç gün önce daha açılmıştı. O zaman da demiştim. Sizi gerçekten seviyor olsa, ailesine boşanmış olduğunuzu en başta söylemeden sizi tanıştırır, birbirinizi sevmenizi sağlar, ardından da durumu açıklar. Bir çözüm yolu bulur yani. Böyle durumlarda erkeğin ailesine bahsettiğine hiç inanmıyorum. Madem ailesine bu kadar bağlı sizinle niye birlikte? Cinsel birlikteliğinize son verin, bunu açık bir dille söyleyin, hala sizle sevgili olarak devam edecek mi acaba? Deneyin ve görün.

Yanlıs taktik uyguluyon bacım. O adami istiyosan birlikte olmayacaktin ve agir olacaktin adam zaten istedigini her seferinde aliyo senden tabi evlilik konusu geçmez. Bu erkeklere bu kadar kolay teslim olursaniz sizi silmesi cok kolay olur ..İsin dini boyutuna hic girmiyorum bile umarim ayni hatalari yapmaya devam etmezsin ..

Yorumlari okumadim size de cok agir gelecek soyleyecegim ama durum bu ve cok net. Adam cinsel anlamda sana ihtiyac duydugu anda seni ariyor haberin ola.
Diger turlu isteyen erkek ailesine bakip is yapmazdi. Bu kadar net. Sen de yasadiklarin gunahin ve icdan azabinla kalirsin

peki bu konu için psikoloğamı gitmem gerekir kadın doğumamı hangisi tam yardımcı olabilir bana

Kesinlikle bi psikologla görüşmeniz lazım. Kadın dogumla bi ilgisini kuramadım.

Sizin bu duygusal karışıklıktan çıkmak için iyi bi terapiye, doğru sorularla yönlendirilmeye ihtiyacınız var. Böylece hem kendinizi sorgularsınız hem de asıl ilerlemek istediginiz yol, içinizden geçen duygu ne onun cevabını bulursunuz.

Mesela bana verdiğiniz cevaptan benim anladığım kaygılarınızın temel sebebi inanç ya da cinsel iliski değil.

Sizi korkutan, huzurunuzu kaçıran şey sizi mutlu eden bi ilişkinin sonunu görüyor olmanız. O aşkı kaybedeceginiz günden korkuyosunuz.

Onunlayken belli ki çok mutlusunuz ama o gidince geriye sadece endişeler kalıyo. Birlikte oldugunuz anlarda zaman donsa da hep öylece kalsanız istiyosunuz di mi?

Ailesi eninde sonunda başkasıyla evlenmesini isticek o da kabul edecek, bi daha onunla olamıcam diye üzülüyosunuz.

Ailesine karşı bi mücadeleye girişmeye ise yorgunsunuz sanırım. Önceki evlilikten de ağzınız yanmış bi kere, yılmış yıpranmışsınız. Benzer sorunlar icin enerjiniz kalmamış.

Manevi bi huzur arasanız inancınızla yaptıklarınız uyuşmuyo. O da tuzu biberi oluyo tabi işin.

Cinsel ilişkiyi ödül ceza sistemine çevirmeyi gerçekten kendinize haksızlık olarak görmüyo musunuz?

Konudan sapılsın istemiyorum aslında isterseniz özelden de cevap verebilirsiniz ya da buradan siz bilirsiniz ama ilişkiye girmeyi erkekler için bi hedef haline geitrmek kadını fazlasıyla aşagılayan bi taktik degil mi?

O zaman bi erkegin bi kadınla evlenmesinin tek sebebi seks yani. Evlilik süreci kadının erkegi masaya oturtmaya çalıştıgı bi savaş, kadının zaferi evlenmek, erkegin teselli ödülü de o kadınla seks yapabilmek mi?

Bi de sizin taktiği evli adamlar üzerinde deneyen kadınlar var ki o kısmın sonuçları gerçekten facia. Bu konuda ne düşünüyosunuz?

endişem var evet hemde çok ama yolun sonunu görüyorum aslında.oda görüyor.
ama birbirimizsiz yapamıyoruz hayattan neşe zevk alamıyoruz.oda bunun farkında kendide öyle çünkü.
inancımın verdiği sorumluluktan vicdan azabı çekiyorum zaten inancım olmasa umursamam ama ben her defasında rahatsız oluyorum

evlenemeyecegiz biliyorum diyorsunuz
zaten bende evlenmek istemiyorum diyorsunuz
ama surekli onunla seks yapmak istiyorsunuz
ve hep sonrasinda namaz kilip tövbe ediyorsunuz

bunu anladim ben
Allah akil fikir versin

zaten evliliğin amacı her bakımdan o dinende başka yönlerdende o rahatça cinsel ilşkiye girebilmek

O zaman sorumluluk alın ve görüşmeyi kesin bıçak gibi ya da "evlenelim ve evlenmeden bi daha bana dokunamazsın ben tövbe ettim" deyin.

İslami açıdan sonuç bu kadar basit aslında. Konu belli, kitap belli, kurallar belli haksız mıyım.

Ama bunu yapamıyosanız da işte derinlemesine düşünmeye ve yardım almaya başlamanız lazım ben hatayı nerde yapıyorum diye? Psikolog da bu düşünme sürecine yardım edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…