- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
heh işte bende tam bunu bilmek istiyordum
benimde dediğim şey defalarca utandım üzüldüm günah işledim diye ama yine yaptım allaha karşı utanıyorum açık ve net
karar verip tamamen karar verip bir daha günah işlemek istemiyorum daha önce hep af dileyi yapmama rağmen allah beni affedermi yani kuran bilgisi olan biri varsa cevaplayabilir
teşekkür ederimAllah'dan başkası bilemez onu, sen önce elinden geleni yap sonra Allah'a sığın. Anlıyorum kendi arzu ve isteklerine söz geçirmek çok zor. Ama gerçekten karar verirsen ve kararını uygulamaya koyarsan Allah emin ol sana yardımcı olur. Mutlaka bir adım at, o adamdan ayrıl, mümkünse o çevreden ayrıl. Çaba göster yani, bir şeyleri değiştir. Sonrasında tövbeni et, Allah'a sığın. Allah çok büyük, sen yeter ki site...
Canım namaz kılan biri nasıl Allah beni affeder mi?Diye sorabilir.Allah kul hakkı dışındaki tüm günahlar için affedicidir,bağışlayıcıdır ama bakalım sen tövbeyi hakkı ile yapabiliyor musun?Tövbe edip sonra yine gidip yine zina yaparsan bunun adı tövbe değil.heh işte bende tam bunu bilmek istiyordum
benimde dediğim şey defalarca utandım üzüldüm günah işledim diye ama yine yaptım allaha karşı utanıyorum açık ve net
karar verip tamamen karar verip bir daha günah işlemek istemiyorum daha önce hep af dileyi yapmama rağmen allah beni affedermi yani kuran bilgisi olan biri varsa cevaplayabilir
ne kadar önemli bir soru kaç yıl evli kaldığı konunun özüne inebilmek için gerekli bir bilgi zaten.Ne kadar evli kaldin canim? Sevgilin kac yasinda?
peki bu konu için psikoloğamı gitmem gerekir kadın doğumamı hangisi tam yardımcı olabilir bana
çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim ounlayken mutluyum ama güvenme olarak belki birgün başkasıyla evlenir bilemem oyüzdende endişeliyim
cinsel olarak birlikte olmasakta o beni mutlu edior bende onu yani değiyor onunla 5 dakika bile konuşmam yada ben öyle görüyorum
evet huzurum kçtı endişlerim tabiki var.
işin içinden çıkmam lazım biran önce o yüzden konu açtım
Cinsel ilişkiyi ödül ceza sistemine çevirmeyi gerçekten kendinize haksızlık olarak görmüyo musunuz?Yanlıs taktik uyguluyon bacım. O adami istiyosan birlikte olmayacaktin ve agir olacaktin adam zaten istedigini her seferinde aliyo senden tabi evlilik konusu geçmez. Bu erkeklere bu kadar kolay teslim olursaniz sizi silmesi cok kolay olur ..İsin dini boyutuna hic girmiyorum bile umarim ayni hatalari yapmaya devam etmezsin ..
Kesinlikle bi psikologla görüşmeniz lazım. Kadın dogumla bi ilgisini kuramadım.
Sizin bu duygusal karışıklıktan çıkmak için iyi bi terapiye, doğru sorularla yönlendirilmeye ihtiyacınız var. Böylece hem kendinizi sorgularsınız hem de asıl ilerlemek istediginiz yol, içinizden geçen duygu ne onun cevabını bulursunuz.
Mesela bana verdiğiniz cevaptan benim anladığım kaygılarınızın temel sebebi inanç ya da cinsel iliski değil.
Sizi korkutan, huzurunuzu kaçıran şey sizi mutlu eden bi ilişkinin sonunu görüyor olmanız. O aşkı kaybedeceginiz günden korkuyosunuz.
Onunlayken belli ki çok mutlusunuz ama o gidince geriye sadece endişeler kalıyo. Birlikte oldugunuz anlarda zaman donsa da hep öylece kalsanız istiyosunuz di mi?
Ailesi eninde sonunda başkasıyla evlenmesini isticek o da kabul edecek, bi daha onunla olamıcam diye üzülüyosunuz.
Ailesine karşı bi mücadeleye girişmeye ise yorgunsunuz sanırım. Önceki evlilikten de ağzınız yanmış bi kere, yılmış yıpranmışsınız. Benzer sorunlar icin enerjiniz kalmamış.
Manevi bi huzur arasanız inancınızla yaptıklarınız uyuşmuyo. O da tuzu biberi oluyo tabi işin.
zaten evliliğin amacı her bakımdan o dinende başka yönlerdende o rahatça cinsel ilşkiye girebilmekCinsel ilişkiyi ödül ceza sistemine çevirmeyi gerçekten kendinize haksızlık olarak görmüyo musunuz?
Konudan sapılsın istemiyorum aslında isterseniz özelden de cevap verebilirsiniz ya da buradan siz bilirsiniz ama ilişkiye girmeyi erkekler için bi hedef haline geitrmek kadını fazlasıyla aşagılayan bi taktik degil mi?
O zaman bi erkegin bi kadınla evlenmesinin tek sebebi seks yani. Evlilik süreci kadının erkegi masaya oturtmaya çalıştıgı bi savaş, kadının zaferi evlenmek, erkegin teselli ödülü de o kadınla seks yapabilmek mi?
Bi de sizin taktiği evli adamlar üzerinde deneyen kadınlar var ki o kısmın sonuçları gerçekten facia. Bu konuda ne düşünüyosunuz?
yok yanlış okumuşsunuz birdaha okuyunevlenemeyecegiz biliyorum diyorsunuz
zaten bende evlenmek istemiyorum diyorsunuz
ama surekli onunla seks yapmak istiyorsunuz
ve hep sonrasinda namaz kilip tövbe ediyorsunuz
bunu anladim ben
Allah akil fikir versin
O zaman sorumluluk alın ve görüşmeyi kesin bıçak gibi ya da "evlenelim ve evlenmeden bi daha bana dokunamazsın ben tövbe ettim" deyin.endişem var evet hemde çok ama yolun sonunu görüyorum aslında.oda görüyor.
ama birbirimizsiz yapamıyoruz hayattan neşe zevk alamıyoruz.oda bunun farkında kendide öyle çünkü.
inancımın verdiği sorumluluktan vicdan azabı çekiyorum zaten inancım olmasa umursamam ama ben her defasında rahatsız oluyorum
yok yanlış okumuşsunuz birdaha okuyun
çok terbiyesizsinizalan razı veren razı siz neyi tartışıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?