ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

neyyyyyyy

nasıl yani

şap derken

Bir kadının da cinsel isteği yani şehveti çok yüksek olabilir.Ama sanki sadece erkekler şehvetli olurmuşta kadınların bu işlerle pek ilgisi yokmuş gibi bir algı var toplumda oysa çok yanlış kadınlarda içten içe yanabilir çünkü Allah öyle yaratmış yoksa nasıl 7 milyar olacaktık :))

hay alah sizden razı olsun
burdaki bayanlar nedense bana azgınım gözüyle bakıyor eminim herkeste bu istekler var tek ben acayip deiğim ben sadece bu hastalığımı evet hastalık diyorum dile getirdim

Size Allah'tan başka kimse yardım edemez, gayri meşru ilişkiler içinde mutluluk ve huzur bulunamaz. Tövbe edin, o adamdan uzaklaşın, bir daha asla görüşmeyin, Allah büyük affeder inşallah...

Size Allah'tan başka kimse yardım edemez, gayri meşru ilişkiler içinde mutluluk ve huzur bulunamaz. Tövbe edin, o adamdan uzaklaşın, bir daha asla görüşmeyin, Allah büyük affeder inşallah...
heh işte bende tam bunu bilmek istiyordum
benimde dediğim şey defalarca utandım üzüldüm günah işledim diye ama yine yaptım allaha karşı utanıyorum açık ve net
karar verip tamamen karar verip bir daha günah işlemek istemiyorum daha önce hep af dileyi yapmama rağmen allah beni affedermi yani kuran bilgisi olan biri varsa cevaplayabilir

ya vallai ayı şeyleri tek tek herkese yazıp açıklayamıyorum şap derken ona benzer şeyler demk istedim ama herkes mübarek farklı şeylerle yorumladı

valla arkadaşım konuna yorum yazmıyacam diyorum yazıyorum...

erkemisin kadın mı bilmiyorum konu gerçek mi onud bilmiyorum ama ben iyiniyetimce yazayım

sen boşanmışın birisin bu kararı alıp evlilik gibi birşeyden vazgeçmişin sonuçta ayrılmışın bunun üstesinden gelmişin de bu adamı bırakamıyormusun artık bna sıkıcı gelmeye başladı

boşanan birisi daka kararlı olur daha düşünüp atr adımlarını

ve karraları daha net olur çünkü bunu yaşamışın önceden bu adama bağlanmam bilmemki bende cinselliği istiyorum ama seviyorum demen falan artık ne yaptığını bilmeyen biri durumundasın

nasıl boşanma kararı alıp hayatına yön verdiysen bunuda gayet rahat yaparsın

ama sen bunu yapmayacaksın belli yorumlardan bizde voşa yazıyoruz 1 saattir

dilerim o seni bıraktığın da kolay atlatırsın

Yetişkin bir insanın cinsel istekleri elbette olacak bu doğaldır.
Ancak senin sürekli bu çerçevede kendini izah etmen çok dikkatimi çekti.
Şimdi şu son yazdığın yoruma istinaden yazıyorum o zaman:))-bir tür cinsel dürtü bozukluğu mu yaşıyorsun acaba?
Tabi aşırılığı konusunda sen kendini daha iyi tartacaksındır.
Ama bu yaşadığın ilişkide başkaca temel sorunların var önce bunlara eğilsen.
Soğudum demekle olmaz.Gün gelir hayatının gidişatından pişman olursun.
O sebeple ve yaşın da küçük değil biraz daha makul çerçevde düşünmeni tavsiye ederim

Nazan hanım şimdi ben size bu şehvetten nasıl kurtulacağınızın yolunu yazmak istiyorum.Eğer uygularsanız sonuç alacağınızı düşünüyorum.;

1.Kesinlikle o kişi ile bir daha buluşmayın ve konuşmayın,bitirin.
2.Yemeği azaltın özellikle size enerji veren besinlerden bir süre uzak durun.
3.Kendinize hiç boş vakit bırakmayın.Çok çalışın,sürekli birşeyler ile uğraşın.
4.İç gıcıklayan müzikler,diziler..vb yok.
5.Erken yatın,erken kalkın.Akşam yatağa giderken yorgunluktan başınızı yastığa koymadan uyuyacak durumda olun.
6.Manevi yönünüzü kuvvetlendirin Allah"a yaklaşan günahlardan uzaklaşır biliyorsunuz.
7.Ve hayırlı bir eş için çok dua edin.

Sonuçlarıda burda paylaşırsanız sevinirim.

Cinsel istek helal yoldan olduğu sürece asla ayıp değil,utanılacak birşey değil.Sizde iyi bir eş ve cinsel hayatı hak ediyorsunuz ama bu halinizle değil.

hay alah sizden razı olsun
burdaki bayanlar nedense bana azgınım gözüyle bakıyor eminim herkeste bu istekler var tek ben acayip deiğim ben sadece bu hastalığımı evet hastalık diyorum dile getirdim
Aslında kadında cinsel isteğin yoğun olması onun için bir avantaj ama işte hep aynı noktaya geliyoruz bunu nikahlı eşi ile yaşaması şartı ile.Yoksa cinsel istek olmasa evliliğin kahrı çekilir mi?

2.maddeyi aslında uyguluyorum çok yemek yemiyorum.3.maddede tmm 4.madde televizyon hayatta izlemem müzk bazen çünkü 12 saat alışıyorum sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 8 de evdeyim yemek yiyip yatıyorum.
dua ediyorum namazlarımı kılıyorum.birtek geriye 1.madde kalıyor
allahım yardım etsin bana

Kaygınız inanç temelliyse bi kaç gerçeğin farkına varın.

Şu hayatta inandığı şeye tek bi anlığına da olsa ters davranmamış kimse yoktur.

Konu müslümanlıksa en basiti burada dedikodu yapılır, kayınvalideler, görümceler yerden yere vurulur, en yakın arkadaşlar en yakın düşmandan daha beter olur, yapılanlar bire bin katarak anlatılır. Ama yeri geldi mi de gıybet, iftira çok günah çoook diye fetva verilir. Bunu diyen insan 5 dk önce dedikodunun dibine vurmasa neyse. Ama insan bu tutarsız iste.

Zinaymış günahmış zerre insan yapısına uygun bi şey değil. Ama sizin inancınız bu detayını tartışmıcam. Evlenmek istemeyen bi kadınsanız bi daha erkek yüzü görmemeniz gerekiyo neticede o kısma göre.

Mesele o adam inancınıza, doğru bildiğinize ters davranmanıza değiyor mu? Siz onunlayken dogru bi sey yapıyor gibi hissediyo musunuz? Çünkü ya yaptıgınız hatalı ya da dogru bildiginiz.

Çelişkiyi çözmeye çalışırken insanın huzuru kaçar. Ya kabullenin durumu ya da cözüp kendinize bi yol secin, doğrunuzla yaptığınız birbirinize denk olsun.

çok fazla çok bendeki hastalık oldu artık
Şimdi hastalık deyince o zaman gerçekten bir uzmana gözükmek gerekebilir diye düşündüm evet konu biraz hassas herkesede güvenip anlatamazsın.

Ama utanma konusunda baksana ekranlara artık kadınlar ben koca istiyorum diye T.V. lara çıkabiliyorlar .Toplum değişti :))

Bir uzmana bu kadar açık anlatmasan da ben bekar bir bayanım cinsel arzularım beni sıkıştırıyor ve bundan rahatsız olup hayata odaklanamıyorum,yanlış ilişkilere kaymak istemiyorum hayırlı bir adayda yok ne yapmalıyım bu hastalık boyutuna varabilir mi?Yada başak bir sorunun yansıması mı?Diye belki netten bir psikologa sorabilirsin.

çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim ounlayken mutluyum ama güvenme olarak belki birgün başkasıyla evlenir bilemem oyüzdende endişeliyim
cinsel olarak birlikte olmasakta o beni mutlu edior bende onu yani değiyor onunla 5 dakika bile konuşmam yada ben öyle görüyorum
evet huzurum kçtı endişlerim tabiki var.
işin içinden çıkmam lazım biran önce o yüzden konu açtım

peki bu konu için psikoloğamı gitmem gerekir kadın doğumamı hangisi tam yardımcı olabilir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…