- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
öncekii sayfalarda yazdım aslında başka planlrımda vardı daha önce hatta kötü bir evlilik yapmama rağmen yeniden evlenyi çok düşündüm ama işyerindeki arkadaşların söylediklerinden dolayı soğudum herşeyden.
tüm mesajlarımda arzulardan bahsetmemin sebebi yaşadığım şeyler.
hem kendime hakim olamıyorum hem vicdan azabı çekiyorum bir ilaç bile kullanamayı çok düşündüm şap gibi mesela.
ben bir psikoloğa gidip bunları yüz yüze anlatamam utanırım
ya vallai ayı şeyleri tek tek herkese yazıp açıklayamıyorum şap derken ona benzer şeyler demk istedim ama herkes mübarek farklı şeylerle yorumladıneyyyyyyy
nasıl yani
şap derken
YAPMA DA zaten sadece çok tuhaf geldiniz bana bunu dile getiriyorum sadeceinandırmak için bişey yapamam
ilk konu mesajımda yazdım ama sanalda bile kimseye anlatamazdım ama artık içinden çıkamıyorum diyeBize anlatırken utanmadınız ama...
kimseyi dinlemiyorum demiyorumki ama hala kafamda bu düşünceler var diyorum sizi dinlemicem demedim hiçYAPMA DA zaten sadece çok tuhaf geldiniz bana bunu dile getiriyorum sadece
yardımcı olmaya çalışan bu kadar insana ragmen netsiniz
hay alah sizden razı olsunBir kadının da cinsel isteği yani şehveti çok yüksek olabilir.Ama sanki sadece erkekler şehvetli olurmuşta kadınların bu işlerle pek ilgisi yokmuş gibi bir algı var toplumda oysa çok yanlış kadınlarda içten içe yanabilir çünkü Allah öyle yaratmış yoksa nasıl 7 milyar olacaktık :))
heh işte bende tam bunu bilmek istiyordumSize Allah'tan başka kimse yardım edemez, gayri meşru ilişkiler içinde mutluluk ve huzur bulunamaz. Tövbe edin, o adamdan uzaklaşın, bir daha asla görüşmeyin, Allah büyük affeder inşallah...
ya vallai ayı şeyleri tek tek herkese yazıp açıklayamıyorum şap derken ona benzer şeyler demk istedim ama herkes mübarek farklı şeylerle yorumladı
Yetişkin bir insanın cinsel istekleri elbette olacak bu doğaldır.öncekii sayfalarda yazdım aslında başka planlrımda vardı daha önce hatta kötü bir evlilik yapmama rağmen yeniden evlenyi çok düşündüm ama işyerindeki arkadaşların söylediklerinden dolayı soğudum herşeyden.
tüm mesajlarımda arzulardan bahsetmemin sebebi yaşadığım şeyler.
hem kendime hakim olamıyorum hem vicdan azabı çekiyorum bir ilaç bile kullanamayı çok düşündüm şap gibi mesela.
Aslında kadında cinsel isteğin yoğun olması onun için bir avantaj ama işte hep aynı noktaya geliyoruz bunu nikahlı eşi ile yaşaması şartı ile.Yoksa cinsel istek olmasa evliliğin kahrı çekilir mi?hay alah sizden razı olsun
burdaki bayanlar nedense bana azgınım gözüyle bakıyor eminim herkeste bu istekler var tek ben acayip deiğim ben sadece bu hastalığımı evet hastalık diyorum dile getirdim
2.maddeyi aslında uyguluyorum çok yemek yemiyorum.3.maddede tmm 4.madde televizyon hayatta izlemem müzk bazen çünkü 12 saat alışıyorum sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 8 de evdeyim yemek yiyip yatıyorum.Nazan hanım şimdi ben size bu şehvetten nasıl kurtulacağınızın yolunu yazmak istiyorum.Eğer uygularsanız sonuç alacağınızı düşünüyorum.;
1.Kesinlikle o kişi ile bir daha buluşmayın ve konuşmayın,bitirin.
2.Yemeği azaltın özellikle size enerji veren besinlerden bir süre uzak durun.
3.Kendinize hiç boş vakit bırakmayın.Çok çalışın,sürekli birşeyler ile uğraşın.
4.İç gıcıklayan müzikler,diziler..vb yok.
5.Erken yatın,erken kalkın.Akşam yatağa giderken yorgunluktan başınızı yastığa koymadan uyuyacak durumda olun.
6.Manevi yönünüzü kuvvetlendirin Allah"a yaklaşan günahlardan uzaklaşır biliyorsunuz.
7.Ve hayırlı bir eş için çok dua edin.
Sonuçlarıda burda paylaşırsanız sevinirim.
Cinsel istek helal yoldan olduğu sürece asla ayıp değil,utanılacak birşey değil.Sizde iyi bir eş ve cinsel hayatı hak ediyorsunuz ama bu halinizle değil.
çok fazla çok bendeki hastalık oldu artıkAslında kadında cinsel isteğin yoğun olması onun için bir avantaj ama işte hep aynı noktaya geliyoruz bunu nikahlı eşi ile yaşaması şartı ile.Yoksa cinsel istek olmasa evliliğin kahrı çekilir mi?
Şimdi hastalık deyince o zaman gerçekten bir uzmana gözükmek gerekebilir diye düşündüm evet konu biraz hassas herkesede güvenip anlatamazsın.çok fazla çok bendeki hastalık oldu artık
çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim ounlayken mutluyum ama güvenme olarak belki birgün başkasıyla evlenir bilemem oyüzdende endişeliyimKaygınız inanç temelliyse bi kaç gerçeğin farkına varın.
Şu hayatta inandığı şeye tek bi anlığına da olsa ters davranmamış kimse yoktur.
Konu müslümanlıksa en basiti burada dedikodu yapılır, kayınvalideler, görümceler yerden yere vurulur, en yakın arkadaşlar en yakın düşmandan daha beter olur, yapılanlar bire bin katarak anlatılır. Ama yeri geldi mi de gıybet, iftira çok günah çoook diye fetva verilir. Bunu diyen insan 5 dk önce dedikodunun dibine vurmasa neyse. Ama insan bu tutarsız iste.
Zinaymış günahmış zerre insan yapısına uygun bi şey değil. Ama sizin inancınız bu detayını tartışmıcam. Evlenmek istemeyen bi kadınsanız bi daha erkek yüzü görmemeniz gerekiyo neticede o kısma göre.
Mesele o adam inancınıza, doğru bildiğinize ters davranmanıza değiyor mu? Siz onunlayken dogru bi sey yapıyor gibi hissediyo musunuz? Çünkü ya yaptıgınız hatalı ya da dogru bildiginiz.
Çelişkiyi çözmeye çalışırken insanın huzuru kaçar. Ya kabullenin durumu ya da cözüp kendinize bi yol secin, doğrunuzla yaptığınız birbirinize denk olsun.
peki bu konu için psikoloğamı gitmem gerekir kadın doğumamı hangisi tam yardımcı olabilir banaKaygınız inanç temelliyse bi kaç gerçeğin farkına varın.
Şu hayatta inandığı şeye tek bi anlığına da olsa ters davranmamış kimse yoktur.
Konu müslümanlıksa en basiti burada dedikodu yapılır, kayınvalideler, görümceler yerden yere vurulur, en yakın arkadaşlar en yakın düşmandan daha beter olur, yapılanlar bire bin katarak anlatılır. Ama yeri geldi mi de gıybet, iftira çok günah çoook diye fetva verilir. Bunu diyen insan 5 dk önce dedikodunun dibine vurmasa neyse. Ama insan bu tutarsız iste.
Zinaymış günahmış zerre insan yapısına uygun bi şey değil. Ama sizin inancınız bu detayını tartışmıcam. Evlenmek istemeyen bi kadınsanız bi daha erkek yüzü görmemeniz gerekiyo neticede o kısma göre.
Mesele o adam inancınıza, doğru bildiğinize ters davranmanıza değiyor mu? Siz onunlayken dogru bi sey yapıyor gibi hissediyo musunuz? Çünkü ya yaptıgınız hatalı ya da dogru bildiginiz.
Çelişkiyi çözmeye çalışırken insanın huzuru kaçar. Ya kabullenin durumu ya da cözüp kendinize bi yol secin, doğrunuzla yaptığınız birbirinize denk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?