zaten evliliğin amacı her bakımdan o dinende başka yönlerdende o rahatça cinsel ilşkiye girebilmek
size bakıyorumda her konuda hep sivri uçlu yorumlar yapıyorsunuz siz dört dörtlükmüsünüz acaba soruyorumalan razı veren razı siz neyi tartışıyorsunuz kızlar
size bakıyorumda her konuda hep sivri uçlu yorumlar yapıyorsunuz siz dört dörtlükmüsünüz acaba soruyorum
diğer konularada yorum yapmak için baktım okudum yorumlarınıza rastladımnereden bakıyorsun acaba daha bugün üye olmuşsun gizli gizli bizi mi gözetliyorsun sen
hem söylediğimde ne var acaba yalan mı
diğer konularada yorum yapmak için baktım okudum yorumlarınıza rastladım
neyinizi takip edicem allah aşkına
bende konuları okurken bazı konuları kendi konumla yakın buldumBir tane özlem nickli bir üye vardı bir an onu sen sandım da aynıydı konu
adam onunla sadece cinsellik için birlikteydi
bende konuları okurken bazı konuları kendi konumla yakın buldum
olabilir benzeyebilir hepimiz insanız sonuçta hatalarda zaman zaman aynı olabilir
ama neden bukadar acımasız ve rencide edici şeyler yazıyorsunuz
düşüncenizi paylaşabilirsiniz saygı duyarım ama hakaret etmenize müsade edemem kusura bakmayın
ve bu şekilde kırmaya devam edeceksinizde ricam sizden konuma yorum yapmayın kırdıysamda kusura bakmayın
yine sivri konuşuyosunuz kusura bakmayın ama neysetamam yapmam ,bundan sonra önce sizden izin belgesi alırım
Aynı şeyleri yazacaktımSizi gercekten sevse ya ailesini ikna eder yada resti ceker ve sizinle evlenir... Yasi kücükte degil yani toy degil... Bana birazda sizi kullaniyor gibi geldi, yani cinsel ihtiyacini gideriyor, yarin öbürgünde ailesinin sectigi birisiyle zorla evlenir ve ben istemiyordum palavralari baslar... Eger kendinizi devam kandirmak istiyorsaniz bitirmeyin devam edin ama kendinize biraz sayginiz varsa o zaman o dayanamassa dayanmasin siz dayanin ve sizi oldugunuz gibi kabul eden ve ettiren birini bulun...:dsz:
sizinle birlikte olmak istiyorsa ailesini ikna etmeli..namaz kılıp günah işlemeye devam etmeniz çok kötü bu şeytana yenik düştüğünüz anlamına gelir..bence kendinize saygı duymalısınız..1 yaş küçük
yine sivri konuşuyosunuz kusura bakmayın ama neyse
bağlanmışsınız işte..ama ailesi ona birini bulsa ozaman ne yapcaksınız..kullanılmış hissedeceksiniz sonra erkek arkadaşınızı suçlamayın..yok biz birlikte olmasakta çok güzel bir ilişki var.
ama yani bilmiyorum bir doktoramı psikoloğamı gideyim bilmiyorum nereye gideyim.
birlikte olmadığımız zamanlar ağrılarım oluyor ama oluncada üzülüyorum ben bunu çözmek istiyorum yani ben anormalmiyim
yok suçlamam sadece kendime kızarım hep üzülürümbağlanmışsınız işte..ama ailesi ona birini bulsa ozaman ne yapcaksınız..kullanılmış hissedeceksiniz sonra erkek arkadaşınızı suçlamayın..
eğer onu seviyorsan oda seni seviyorsa o zaman ailessini ikna etsin..geleceğin olmayacak bir adaamla ne diye birlikte oluyorsunki..birde zaafına yenik düşüp duruyorsun..allaha söz verdiysen o sözden dönmen çokk ama çokk günah...yok suçlamam sadece kendime kızarım hep üzülürüm
biliyorum günahımı.eğer onu seviyorsan oda seni seviyorsa o zaman ailessini ikna etsin..geleceğin olmayacak bir adaamla ne diye birlikte oluyorsunki..birde zaafına yenik düşüp duruyorsun..allaha söz verdiysen o sözden dönmen çokk ama çokk günah...
bir gün bıkacaktır..evlenmeden birlikte olamayacağınızı karar aldığınızı söyleyin ve bunu uygulayın...biliyorum günahımı.
ben ailesinin kabul edeceğini sanmıyorum ama o bensiz yapamayacak bana göre gözlemlediğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?