ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

zaten evliliğin amacı her bakımdan o dinende başka yönlerdende o rahatça cinsel ilşkiye girebilmek

Bu konuda o kadaaar farklı düşünüyoruz ki üzerine edecek söz bulamadım konu sahibesi.

Evlilik bir aşk masalıdır, sonsuzluğa uzanan mutluluktur bla bla diye çiçeklerden böceklerden bahsetmeyecektim ben de ama evlilik eşittir dini ve toplumsal baskıya uğramadan rahatça seks yapabilmek dediniz ve beni bitirdiniz şu an.

Belki yorum sahibi de öyle düşünüyodur onun da cevabını da bekliyorum tabi.

Not: İroniydi ve ben anlamadıysam kusuruma bakmayın daha kahve icemedim bu gün ayılamadım ondan herhalde.

herkes buraya bi derdine yorum almak için gelip paylaşım yapıyor ne diye insanları bu şekilde rencide ediyorsunuz sizin hiçmi hatalarınız olmadı dört dörtlükmüsünüz

size bakıyorumda her konuda hep sivri uçlu yorumlar yapıyorsunuz siz dört dörtlükmüsünüz acaba soruyorum

nereden bakıyorsun acaba daha bugün üye olmuşsun gizli gizli bizi mi gözetliyorsun sen

hem söylediğimde ne var acaba yalan mı

Siz birbirinizi seviyorsanız neden ailesine seni kabul ettiremiyor. Hadi kabul etmiyor diyelim üstüne basa basa ailesine seninle evlenmek istediğini söyleyecek. Kendi kararı koynuna alacak olan o değilmi

Bir erkek bir kadınla gerçekten evlenmek istiyorsa allem eder kallem eder ailesine kabul ettirir
Ne varmış yani daha önce bir evlilik geçirmişsen herkesin başına gelebilir
Benim çevremde senin durumunda örnek çok aile istemesede erkek bir şekilde kabul ettirip evlendiler ve çok mutlulur.
Ben bu işleri anlamıyorum namusunla evlilik yaşamışsın belli nedenlerden dolayı boşanmışsın
Sanki oğullarına alacakları kızların şeylerinde sayaç olacak kullanılmış kullanılmamış diye

diğer konularada yorum yapmak için baktım okudum yorumlarınıza rastladım
neyinizi takip edicem allah aşkına

Bir tane özlem nickli bir üye vardı bir an onu sen sandım da aynıydı konu

adam onunla sadece cinsellik için birlikteydi

Bir tane özlem nickli bir üye vardı bir an onu sen sandım da aynıydı konu

adam onunla sadece cinsellik için birlikteydi
bende konuları okurken bazı konuları kendi konumla yakın buldum
olabilir benzeyebilir hepimiz insanız sonuçta hatalarda zaman zaman aynı olabilir
ama neden bukadar acımasız ve rencide edici şeyler yazıyorsunuz
düşüncenizi paylaşabilirsiniz saygı duyarım ama hakaret etmenize müsade edemem kusura bakmayın
ve bu şekilde kırmaya devam edeceksinizde ricam sizden konuma yorum yapmayın kırdıysamda kusura bakmayın

tamam yapmam ,bundan sonra önce sizden izin belgesi alırım

Sizi gercekten sevse ya ailesini ikna eder yada resti ceker ve sizinle evlenir... Yasi kücükte degil yani toy degil... Bana birazda sizi kullaniyor gibi geldi, yani cinsel ihtiyacini gideriyor, yarin öbürgünde ailesinin sectigi birisiyle zorla evlenir ve ben istemiyordum palavralari baslar... Eger kendinizi devam kandirmak istiyorsaniz bitirmeyin devam edin ama kendinize biraz sayginiz varsa o zaman o dayanamassa dayanmasin siz dayanin ve sizi oldugunuz gibi kabul eden ve ettiren birini bulun...:dsz:

Aynı şeyleri yazacaktım

sizinle birlikte olmak istiyorsa ailesini ikna etmeli..namaz kılıp günah işlemeye devam etmeniz çok kötü bu şeytana yenik düştüğünüz anlamına gelir..bence kendinize saygı duymalısınız..

bağlanmışsınız işte..ama ailesi ona birini bulsa ozaman ne yapcaksınız..kullanılmış hissedeceksiniz sonra erkek arkadaşınızı suçlamayın..

yok suçlamam sadece kendime kızarım hep üzülürüm
eğer onu seviyorsan oda seni seviyorsa o zaman ailessini ikna etsin..geleceğin olmayacak bir adaamla ne diye birlikte oluyorsunki..birde zaafına yenik düşüp duruyorsun..allaha söz verdiysen o sözden dönmen çokk ama çokk günah...

biliyorum günahımı.
ben ailesinin kabul edeceğini sanmıyorum ama o bensiz yapamayacak bana göre gözlemlediğim kadarıyla

biliyorum günahımı.
ben ailesinin kabul edeceğini sanmıyorum ama o bensiz yapamayacak bana göre gözlemlediğim kadarıyla
bir gün bıkacaktır..evlenmeden birlikte olamayacağınızı karar aldığınızı söyleyin ve bunu uygulayın...

Bu konuda fazla yazdım sanki :)) Ama çözüm aradığınızı düşündüğüm için belki bir faydası olur diye.

Cinsel istek aslında önüne geçilmesi en zor arzulardan biri yani bir kez o yola girdiniz mi dönmesi çok zor.Şu an sizde olduğu gibi.Bu neden ile yanlış ilişkilerden uzak durmak hiç yaklaşmamak lazım.

Ben sizin durumunuzun sadece cinsellik istek ile açıklanabileceğini düşünmüyorum çünkü ;en kibar ifade ile uygunsuz bu yaşantıyı kendinize layık görebildiğinize göre demek ki kendinize değer vermiyorsunuz.

Oysa siz sizi seven ve sizin ile evlenmek isteyen bir eşe layık olmalısınız değil mi?Böyle ailem istemez diyip gizli-saklı ihtiyaç gören birine değil.

Önce kendi karakterimizi sağlamlaştırmalıyız bu da elbette zaman ile ve çaba ile olur yoksa ben çok istekliyim,onsuz olamıyorum gibi laflar, bir süre sonra sizi yanlıştan kurtarmaya çalışan iç sesinizi susturur ve artık ne yazık ki bu çirkinlikten rahatsız olmayacak hale gelirsiniz.Sonrası da bu durum size normal gelmeye başlar .

Benim cinsel isteğim var artık kim olursa diyenler yok mu?Onlar bu hale nasıl geldiler,birden mi?

Yanlışta ısrar etmenin sonuçlarını hiç düşündünüz mü?

Allah bu tür yanlışlardan hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…