Her birlikte olduğun kişiyle kopamayacak mısın yapmayın Allah aşkına.haklısınız herkesin bir alternatifi vardır diye bir laf var ne kadar acı bir laf olsada.
ama biz birlikte olduk diye ben kendimi kötü hissediyorum nasılsa oldu birkez diyorum artık ben günhkarım diyorum
böyle gelmiş böyle gitsin diyorum hiç kendime yakışacak şeyler yapmıyorum birde namaz kılıyorum çok acı
seviyorumda istiyorumda bnu saklayamamki arzuluyorum tabi oda beni bende onu.iyide arkadaşım sen kendin bunun cevabını veriyorsun...kendin daha ona demeden kabul etmez diyorsun
o zaman sen ne diye bu adamlasın sendemi hoşlanıyorsun bu durumdan yani seninkidemi cinsellik nedir çekindiğin şey?
sevgi farklı bir şeydir bana göre
haklısınızHer birlikte olduğun kişiyle kopamayacak mısın yapmayın Allah aşkına.
Böyle bir mantık yok.
Eski eşinle de birlikte oldun ama ondan koptun ama dimi!!
Duygusal düşünmeyi bırak mantıklı düşün.
bütün mesajlarında hemen hemen cinsel olarak arzularında bahsediyosun.seviyorumda istiyorumda bnu saklayamamki arzuluyorum tabi oda beni bende onu.
ama tabiki bu yaşantıdan hoşnut değilim
yarın için bunu diyemem ama diğer arkadaşın dediği gibi sahil tarafına cafeye gidelim diyebilirim
yni oda tamam der
ama ailemle tanışmayı kabul etmez eminim
Kendine hakaret etme.haklısınız
benim düşündüğüm şeyleri cahiller düşünüyordur
ama ben hep tövbe edip edip tövbemi bozdum allahım affet birdaha birlikte olmıcam dedim yine oldum.
şimdi ben aşağılık bir insan değilmiyim.
seviyorumda istiyorumda bnu saklayamamki arzuluyorum tabi oda beni bende onu.
ama tabiki bu yaşantıdan hoşnut değilim
öncekii sayfalarda yazdım aslında başka planlrımda vardı daha önce hatta kötü bir evlilik yapmama rağmen yeniden evlenyi çok düşündüm ama işyerindeki arkadaşların söylediklerinden dolayı soğudum herşeyden.bütün mesajlarında hemen hemen cinsel olarak arzularında bahsediyosun.
tam derdini anlayamadım.
evlenmek istemiyosun.
zina yapmak ta istemiyosun.
ama arzularım isteklerim odaklı tüm mesajlar???
engel olamıyorum mu demek istiyosun.
bilemiyorum.
hayatta başkaca önceliklerin de olmalıydı ve hayatını düzene sokmak adına başkaca planların da olmalıydı??
hep böyle yaşayacak değilsin ya.
haklısınız
benim düşündüğüm şeyleri cahiller düşünüyordur
ama ben hep tövbe edip edip tövbemi bozdum allahım affet birdaha birlikte olmıcam dedim yine oldum.
şimdi ben aşağılık bir insan değilmiyim.
işyerinde olduğum için biraz geç yazıyorum kusura bakmayın yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim.ben belki gerçekleri göremiyorum kör oldum sağır oldum deli oldum aklımı yitirdim belki ama yorumlar biraz kendime getirdison kez yazayım aynı şeyleri yazıyorum çünkü
bu adam adam diyorum ama değil,seni kullanıyor.bunla geleceğin olamaz bir gün sen bırakamıyorum diyorsun ya o seni bırakcak ve sen duvara çarpmış gibi olucaksın daha agır olucak.
bundan sana ne köy olur ne kasab nede bir mok...
hemen ayrıl gitsin hayatından
öncekii sayfalarda yazdım aslında başka planlrımda vardı daha önce hatta kötü bir evlilik yapmama rağmen yeniden evlenyi çok düşündüm ama işyerindeki arkadaşların söylediklerinden dolayı soğudum herşeyden.
tüm mesajlarımda arzulardan bahsetmemin sebebi yaşadığım şeyler.
hem kendime hakim olamıyorum hem vicdan azabı çekiyorum bir ilaç bile kullanamayı çok düşündüm şap gibi mesela.
Nasıl yaniiiiöncekii sayfalarda yazdım aslında başka planlrımda vardı daha önce hatta kötü bir evlilik yapmama rağmen yeniden evlenyi çok düşündüm ama işyerindeki arkadaşların söylediklerinden dolayı soğudum herşeyden.
tüm mesajlarımda arzulardan bahsetmemin sebebi yaşadığım şeyler.
hem kendime hakim olamıyorum hem vicdan azabı çekiyorum bir ilaç bile kullanamayı çok düşündüm şap gibi mesela.
yok öyle demiyorum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayınEvlilik olmuyor ama sen cinsellik yaşamak istiyorsun.
Evet haklısın cinsellik senin de ihtiyacın ama madem inançlısın biliyorsun ki bunun tek helal yolu evlenmek ama sen burda bize ben şeytana uydum içimdeki ses beni rahatsız ediyor yardım edinde o sesi susturayım diyorsun yani şeytana tam olarak teslim olayım demek bu.
Lütfen iradeli ol.Tamamen bitir.Bu şekilde ihtiyaçların olduğu içinde evlenmeyi düşünmüyorum deme hayırlı bir kısmet için dua ve tabii tövbe et.
Allah doğru davranmana yardım etsin inşallah.
yani o şey nasılki o dürtüyü azaltıyorsa ona benzer şeyler demek istedim ama yanlış anlaşıldımŞu mesajınızdan sonra erkek olma ihtimaliniz epey yüksek...
yani o şey nasılki o dürtüyü azaltıyorsa ona benzer şeyler demek istedim ama yanlış anlaşıldım
ben bir psikoloğa gidip bunları yüz yüze anlatamam utanırımDürtüleriniz bu derece yüksekse bunu şapla değilde yardım ile çözün..
Canım bize karşı bir kusurun yok sen derdini anlatıyorsun.yok öyle demiyorum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
ben defalarca af diledim Allahtan ama yine onun kollarına koştum
bu yüzdende affında tövbeninde hiç bir anlamı kalmıyor yada ben yanlış düşünüyorum
inandırmak için bişey yapamambende artık erkek olma ihtimalinizi düşünüyorum
cidden verilen hiç bir öneriyi kabul etmeyip,napim çok azgınım kollarına koşuyorum,napsam şap mı içsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?