ne yapacağımı ne düşüneceğimi artık bilemiyorumm...

duuyyygggguuuuu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
86
1
296
herşey yolunda gitseydi düğünümüz olalı 2 hafta bitmiş olacaktı herşey aylar öncesinden hazırdı düğün diyorum çünkü nikahımızı tayin için önceden yapmıştık ama hala nişanlı insanlardan farkımız yoktu yani.
nikahtan sonra ilk başlarda herşey iyiydi ama düğün yaklaştıkça özellliklede ben kpssyi kazanamayınca değişmeler oldu onda.hep kendi istediklerinin olmasını istedi.işte eşyadır evdir falan.ben bu konularla ilgili düşüncelerimi sözden sonra söylemiştim haklısın demişti
ama sonra herşey tam tersi olmaya başladı huzursuzluk çıkmasın diye hep sakin bi şekilde düşüncelerimi dile getirdim.Eve yeni hiç bişey almadı evdekilerle idare ederiz dedim nasıl olsa tayinciyiz gittiğimiz yerde istediklerimizi alırız dedik ama sonrasında bi baktım kayınvalidem bize birilerinden ikinci el yemek odası koltuk takımı bulmuş(tabi kayınvalidemin bulduğunu sonradan öğrendim)ilk başta tartıştık falan huzursuzluk çıkmasın diye kabul ettim çünkü düğüne 1-2 ay kalmıştı.kendileri hiç bişey almıyorlar hep bana diyodu bunlar kız tarafına ait falan filan..evi buldu beğendim bi gecede kararı değişti aynı evde kalıcaz dedi halbuki ben daha önce o evde kalmak istemediğimi söylediğimde hak vermişti
zaten en son kavgamız beni insan yerine eşi yerine koymayıp kendi başına karar vermesi oldu kız kardeşinin bizimle yaşayacağını söylemesi oldu artık dayanamadım ya ailesi dururken bana bıraktılar kızlarını ki benim için sorun onun bulaşığı ya da ne biliyim çamaşırı ütüsü değildi kardeşi ms hastası ilaçlar kullanıyor 16 yaşında ergenlik çağında bi kız çok büyük bi sorumluluk dedim ne var sanki dedi sonrasında tartışma son kararınmı dedi evet dedim peki dedi davayı kim açıyo bende sen aç dedim tmm dedi haftasonu geldi eşyalarını almaya ama o hafta ne o aradı ne de ailesi(düğüne 3 hafta kalmıştı)bikaç gün sonra barışmaya geldi falan tmm düşüneyim dedim ama akşam evine gitti değişen bişey yok yine aynı konular peki dedim olmaz böyle
neyse uzatmayım en son 15gün önce telde konuştuk ilk başta iyi konuştuk sonra olmaz böyle anlaşamıyoruz biz ayrılalım dedi hemen davayı açıcam dedi ama yok yine bişey yapmıyo naptığını anlamaya çalışıyorum msnde hep bişeyler yazıyo profiline işte kavuşmamış mahşere kaldı falan diye
düşünüyorum istemeyen insan çoktan davayı açıp herşeyi sonlandırmak istemezmiydi facebookta profilinde evli yazıyordu şimdi karmaşık yazıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum artık barışmaya geldiğinde ağladı ilk kez ağladığını gördüm normalde tabiri caizse kaya gibidir sert görünür
kızlar bana bi akıl verin ya gün geçtikçe daha da kötü oluyorum:(((bu belirsizlik öldürecek beni

sürekli boşanalım diyor.
düğün oluncadamı sürekli böyle yapıcaktı
çocuk gibi bişeyde anlaşamıyor tamam dava açıyoruz diyor.
evlilik böyle gitmez zaten cnm.

onun kardeşini sen bakmak zorunda değilsin.
e zaten çalışmıyormusun? nasıl olucak bakıcaksın falan?

Son düzenleme:
kpssyi bekliyorum atanmak için öğretmenim.hep söyledim ben ona nasıl bi hayat istediğimi para da pulda gözüm yok gezmek tozmak falan olsada hoş olmasada diye sadece onunla huzurlu bi hayat istemiştim.
benimle evli kalmak istemeseydi hemen davayı açıp herşeyi bitirmek isterdi diye düşünüyorum ama ondan hala bi ses yok.ben kardeşi için hiç bi zaman maddi yükümlülüğünü düşünmemiştim sorumluluğunu alamam dedim ama anlmadı beni life_citycim

allah allah ya ah canım yaa hep sessiz kalmışsın annesi ya da başka biri aklını mı çeliyo napıyo bu adam facesinde de dediği gibi gerçekten karmaşık biri onu engelliyo mu acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

onun ailesi kardesinin sizde kalamsı icin baskı yapıyor olabilir dedigin gibi bosanmak istese davayı acardı onun ailesiyle oturup hep beraber konusmanız gereken bir sorun bu

insanların mutsuz olduğunu gördünce ya da anlatınca çok üzülüyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

allah allah ya ah canım yaa hep sessiz kalmışsın annesi ya da başka biri aklını mı çeliyo napıyo bu adam facesinde de dediği gibi gerçekten karmaşık biri onu engelliyo mu acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben çok düşünürüm bi şeyi en iyisi olsun diye düşünürüm etrafımdakiler bu kadar mükemmeliyetçi olma zamanla herşey olur sorun yapma kendine siz mutlu olun zamanla herşey olur dediği için sessiz kaldım ama kardeşiyle evle eşyalarla ilgili nekonu varsa ilk başta söyledim kararlarımı şimdi ise sadece bekliyorum ama ben ona en başta demiştim sorunlarımıza 3.kişiler girmesin diye ama yine oldu kendi soktu 3.kşiyi(annesini)

ama sen mükemmelliyetçi değilsin ki canım mutlu olmak adına sessiz kalmış bazı şeyleri görmezden gelmişsin hani yemek takımı v.s ....hadi bunlar ufak şeyler diyelim peki kardeşi neden sizinle duracakmış canım kızın ailesi olmazsa hadi diycem ama yok canım yaa çekilmez valla peki eşin ne diyo buna canım yaa adam akıllı ciddi ciddi konuşsan tekrar belli ki çok seviyosunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

insanların mutsuz olduğunu gördünce ya da anlatınca çok üzülüyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ilk başta mezhep yüzünden ailem pek istememişti ama sonra tanıyınca kabul etmişlerdi sevmişlerdi ailem tek siz mutlu olun demişti ama galiba olmayınca olmuyor günler geçiyor ama bana geçmiyor gibi geliyor giderek üzüntüm artıyor sevgilim dedi ki bitti deyince bitsin eşimdi benim

ilk başta mezhep yüzünden ailem pek istememişti ama sonra tanıyınca kabul etmişlerdi sevmişlerdi ailem tek siz mutlu olun demişti ama galiba olmayınca olmuyor günler geçiyor ama bana geçmiyor gibi geliyor giderek üzüntüm artıyor sevgilim dedi ki bitti deyince bitsin eşimdi benim

peki mezhepleri ne kiCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:
ama sen mükemmelliyetçi değilsin ki canım mutlu olmak adına sessiz kalmış bazı şeyleri görmezden gelmişsin hani yemek takımı v.s ....hadi bunlar ufak şeyler diyelim peki kardeşi neden sizinle duracakmış canım kızın ailesi olmazsa hadi diycem ama yok canım yaa çekilmez valla peki eşin ne diyo buna canım yaa adam akıllı ciddi ciddi konuşsan tekrar belli ki çok seviyosunbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aslında kızlarını zamanında şımartmışlar şimdide baş edemiyorlar bu 1 yıl değilki 3yıl kalacaktı bizimle ben nasıl başediyim bişey olsa hemen sorumlusu ben olucam sonuçta eşim kalmasını istiyor sevap kazanırsın diyor bizim yanımızda düzelir diyor kız 16 ben 24 nasıl bakıyım korkarım çok büyük bi sorumluluk dedim

onun ailesi kardesinin sizde kalamsı icin baskı yapıyor olabilir dedigin gibi bosanmak istese davayı acardı onun ailesiyle oturup hep beraber konusmanız gereken bir sorun bu

bu konuyu konuştuk ama aynı o diyor tmm gel barışalım ama bu yıl ailem yanımda kalacak gelecek yıl gitselerde kardeşim yanımda kalacak diyor hangi devirde yaşıyoruz ya bi evde 6 kişi kalalım tabi bide küçük köpekleri ben ona demiştim ben uzağa atanırsam sen ailenle kaldığında daha büyük bi eve çift banyolu eve çıkalım diye haklısın öyle yaparız diyordu ama şimdi ise farklı bende düşünüyorum ne isterse yaparsam benim düşüncelerim nerde kaldı ki ayrı eve çıkacak güç var (para anlamında)babası asker emeklisi annesi bağkur emeklisi eşim asker yani offf offff

eğer o açmıyorsa oturup acaba istemiyor mu diye düşünmek yerine siz açarsınız davayı olur biter :delphin: Ben anlamıyorum hayatınız bu kadar kıymetsiz mi.. Hiçbirşey istediğiniz gibi olmamış birde kız kardeş dayatması... Biraz kendinizi önemseyin lütfen...

Nasıl olsa tayini çıkmadı evde boş oturacağına görümceye baksın gibisinden düşünülmüş

Ben olsam bende istemezdim anası var babası var yani

Aslında nişanlın seni seviyor ama ailesi ile senin arandada gelgitler yaşıyor

Erkekler bizim gib değil fazla ailenin etkisinde kalıyorlar

Akılları başlarına iş işten geçtikten sonra geliyo ,yani biz bizlikten geçtikten sonra :)

Nasıl olsa tayini çıkmadı evde boş oturacağına görümceye baksın gibisinden düşünülmüş

Ben olsam bende istemezdim anası var babası var yani

Aslında nişanlın seni seviyor ama ailesi ile senin arandada gelgitler yaşıyor

Erkekler bizim gib değil fazla ailenin etkisinde kalıyorlar

Akılları başlarına iş işten geçtikten sonra geliyo ,yani biz bizlikten geçtikten sonra :)

kuzenimle konuşmuşlar telefonda kötüymüş o da dediğin gibi ailesiyle benim aramda kalıyor anladığım kadarıyla o da benim gibiymiş işte şu kadar gün oldu görmeyeli falan diye konuşmuş.sadece sevgili olsaydık belki bu kadar canım yanmazdı ama değil.eğerki sevgisi gerçekse bişeyleri düzeltmek için döner diye düşünüyorum biraz daha beklicem sadece.benim şuan tek düşünmem gerekn sınavım aslında günler kaldı onada ama onuda yapamıyorum maalesef:(((

eğer o açmıyorsa oturup acaba istemiyor mu diye düşünmek yerine siz açarsınız davayı olur biter :delphin: Ben anlamıyorum hayatınız bu kadar kıymetsiz mi.. Hiçbirşey istediğiniz gibi olmamış birde kız kardeş dayatması... Biraz kendinizi önemseyin lütfen...

kendimi önemsiyorum tabi her insan gibi şuan ben açmak istemiyorum o davayı o kadar kolay bişey değil benim için bunu yapmak zaten ilk duruşmada bitmezmiş bizimkisi biz aynı evi paylaşmadık bile ve bir yıl dolmadı nikahımız olalı

Back
X