ne yapacağımı ne düşüneceğimi artık bilemiyorumm...

geçen gün gece tam dayanamayıp arayacaktım ama son anda vazgeçtim tabi bi kez çaldı telefonu ama hemen kapattım sonra sabah 5te telefonla uyandım konuştuk ordan burdan sonra konu davaya geldi sınavını bekliyorum davayı açmak için dedi sınav öncesi bide bununla uğraşma diye dedi uyku sersemliğiyle bişey söylememiştim ama dün aradım davayı açabilirsin benim için sorun olmaz diye artık onun peşinde koşan olmak istemiyorum sevseydi herşeyi düzeltirdi diye düşünüyorum davayı açacağını söyledi artık kafam rahat olsun istiyorum sevsemde bir yere kadar hep verici oldum keşke birazda alan taraf ben olsaydım üzüldüğümü anlamasın diye bütün soğukkanlılığımla konuşmaya çalıştım becerdim herhalde şimdi dava tarihini bekliyorum...

sen bence sonuna kadar haklısın. bazı şeyleri kabul edip sana düşen büyüklüğü göstermişsin. onun kardeşiyle yaşamak zorunda değilsin ki. hem ikinci el eşya ne demek oluyor? sen telinle duvağınla gelin oluyosun bunları istemek hakkın. sen kabul ettikçe üstüne daha çok gelmişler. Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim ayca88 inşallah atlatabilirim bunu ama kalbim nasıl ne zaman unutur onu bilmiyorum çünkü kalbim hiç acımadığı kadar çok acıyor bu acı hiç geçer mi bilemiyorum...

Back
X