- 23 Kasım 2008
- 1.853
- 6.302
- 683
- Konu Sahibi Birkucukeylulmeselesi
-
Ben daHa önce dayak yedim dedimmi Size acaba ama biliyorum siddete eğilimli biri ondan yapar dedim düzgün anlarsanizSiz 3.’yü de 4.’yü de yaparsınız. Kusura bakmayın. Bu tür adamlar da kiminle evleneceğini biliyor. AZıcık aklı selim bakabilseydiniz bu duruma size şiddet uygulayan adamdan 2. çocuğunda yapmaZdınız. Dün size bunları söylemiş yıkılmışsınız. Daha önceki dayaklardan sonra nasıl ayakta kalmıştınız???
Aynen öyle vardır herserde bir hayır sonumda hayırlı olur inşallahZaten iki tane varmış Çocuğunuz . Her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişler
Lafınız iyimi sanıyorsunuz benm ne yaşadığımı biliyomusunuz dün akşam ipler koptu diyorum anlamiyorsunuz herhalde4. de yapın derim.
Orası öyle zaten az önce konuştum ağladım istemiyorsn git kapı orda dedi bana inanamadım gidicem tabiki ama sinirlenince gözü birsey görmüyor eminimki bunların acısını benden çıkartıp öyle gönderir nasıl yapıcam bilmiyorumÖnceki tartışmalarınızda çok normal sayılmaz demekki. Adam kalkıpta çocuklar büyüsün seni bırakıcam demeye kadar getirdiyse olayı.
Ufak bir ağız dalaşı bile beni soğutmaya yetiyor gururuma yediremiyorum.
Kaldıki öyle bir adamla aynı yatağa girip çocuk yapmayı bırak sevişmek bile tahammül edilemez.
Madem öyle bundan sonra dikkat et ki 2 çocuğun günahına girmişsiniz bari 3.yü yakmayın...
Siz kesin daha önce de şiddet gördünüz ve buradaki yorumlardan korktuğunuz için görmedim diyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.. Bu adamın kaybetme korkusu,sevgisi yok. O yüzden istediğini söylüyor, arsız bi insan. Çocuklar kac yaşlarinda.. Bahsetmiyorsunuz bile psikolojilerindenOrası öyle zaten az önce konuştum ağladım istemiyorsn git kapı orda dedi bana inanamadım gidicem tabiki ama sinirlenince gözü birsey görmüyor eminimki bunların acısını benden çıkartıp öyle gönderir nasıl yapıcam bilmiyorum
7 6 yaşlarında ve Son noktaya gelindi hersey bitti aksama kadar toparlanma seni göndercem diyo ya göndermeden kötü bişey yaparsaSiz kesin daha önce de şiddet gördünüz ve buradaki yorumlardan korktuğunuz için görmedim diyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.. Bu adamın kaybetme korkusu,sevgisi yok. O yüzden istediğini söylüyor, arsız bi insan. Çocuklar kac yaşlarinda.. Bahsetmiyorsunuz bile psikolojilerinden
Azaldı emin olO kadar hakareti aşağılanmayı yaşayıp nasıl çocuk düşünebiliyorsunuz vallahi delircem.
Yahu alsana gizliden doğum kontrol hapı bu adamdan ne çocuğu?
Çocuk çocuk çocuk diye yana yana dolaşıyorsunuz ama kocanızın karakterine bakmadan doğurup başınıza iş alıyorsunuz. Yavruların günahı ne? Boşan git kurtul. Canını sevmiyor musun?
Canım bak çok üzüldüm. Seni göndercem diyor, göndermesini mi bekleyeceksin zarar verme ihtimali de varken. Aile büyüklerinden birini çağır. Asla gitme evden çocukların var. O gitsin polisi ara en kötü ihtimal7 6 yaşlarında ve Son noktaya gelindi hersey bitti aksama kadar toparlanma seni göndercem diyo ya göndermeden kötü bişey yaparsa
dayak mıSiz 3.’yü de 4.’yü de yaparsınız. Kusura bakmayın. Bu tür adamlar da kiminle evleneceğini biliyor. AZıcık aklı selim bakabilseydiniz bu duruma size şiddet uygulayan adamdan 2. çocuğunda yapmaZdınız. Dün size bunları söylemiş yıkılmışsınız. Daha önceki dayaklardan sonra nasıl ayakta kalmıştınız???
polisi ara mutlaka dananın kuyrugu kopsun madem7 6 yaşlarında ve Son noktaya gelindi hersey bitti aksama kadar toparlanma seni göndercem diyo ya göndermeden kötü bişey yaparsa
Allah yardımcın olsun geleceği göremediğin şeyin peşine düşme cocuk evlılık kurtarıcısı olmuyo malesef. Yazık etme kendine. Aılenle konuş eşinin bu son sözünüde söyle. Sessız kalma artık. Hep alttan almak olmuyo. Olan sana olur o üstte çıkmaya devam eder alışmış bıkere7 6 yaşlarında ve Son noktaya gelindi hersey bitti aksama kadar toparlanma seni göndercem diyo ya göndermeden kötü bişey yaparsa
Yarin barisirlar, kocisinin miniskosu olur o nick.nickin de bir küçük bebiş meselesi... yaw 2 çocugun varmış zaten bu adam sonradan böyle olmadı ya. daha ne demeye 3. çocukta bu kadar ısrarcı olmuşsun anlayamıyorum'!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?