- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Herkesin derdi var kendine göre. Ama sizin tavrinizdan şımarık biri oldugunuzu çıkardım. Belkide kv bu yuzden böyle davraniyordurSizinde artık içinizde biriktiril biriktirip dayanamayacak duruma geldiğiniz anlar olmuyormu
Hay agziniza saglik. Boyle prenses sendromu yasayanlara felaket uyuz oluyorum.Herkesin derdi var kendine göre. Ama sizin tavrinizdan şımarık biri oldugunuzu çıkardım. Belkide kv bu yuzden böyle davraniyordur
Evet simdi bende hamilelikte cektiklerimi yazayim mi? Preklampsi oldum hatta sikintimdan ama krizlere girmek bilmiyorum hangi seviyeHay agziniza saglik. Boyle prenses sendromu yasayanlara felaket uyuz oluyorum.
Prenses sendromu diye etiketleyip hemcinsini anlamayan insanlarda ben uyuz oluyorum amacınız hakaret etmek ve incitmekse tavsiyeniz sizde kalsın lütfenHay agziniza saglik. Boyle prenses sendromu yasayanlara felaket uyuz oluyorum.
Seninkine benzer bir durum yasasam keyfimi bozmadan hayatima devam ederim. Kayinvalide beni gruba eklemedi diye ortaligi yikip dokmem. Cokta tin diyip keyfime bakarim.Umarım benimkine benzer bi durum yaşarsınız o zaman ne demek istediğimi anlarsınız
Boyle bir konuya yorum yapmamin hemcinsin olup olmamamla ne alakasi var. Kayinvalidede hemcinsin ona bakarsan.Prenses sendromu diye etiketleyip hemcinsini anlamayan insanlarda ben uyuz oluyorum amacınız hakaret etmek ve incitmekse tavsiyeniz sizde kalsın lütfen
Boyle bir konuya yorum yapmamin hemcinsin olup olmamamla ne alakasi var. Kayinvalidede hemcinsin ona bakarsan.
Neden inanmadınız ne sebeple yalan söyleyeyim kiYa ne kadar büyütmüşsünüz olayı çocuk gibi yok ben grupta yokum diye şikayet etmeler yok eşiniz eşim yoksa bende çıkarım demesi bir de hoparlörle konuşup size duyurmak nedir onu da anlamadım eşinizde daha olgunlaşmamış sizi sakinleştireceği yerde yangına körükle gitmiş ayrıca zaten başka bir aile grubunda varmışsınız. Evlatlarım diye kaydettiği bir grupta diğer gelinlerin olup da sizin olmamanıza da inanmadım açıkçası hadi öyle diyelim çok mu önemli bir grupta olmak eşinize ağlanacağınıza yüz yüze gelince sorsaydınız hayırdır anne diye.
Beni istemediklerinden eklememişler kızSizin aileniz farklı ne güzel ben girmesem gruba kıyamet kopardı niye katılmıyo diye
Bana sizinkiler de kvninkiler de çok abartılı geldi. Gruba alınmamış olsaydım ben bir şekilde kendim kvye söylerdim. Eşimi karıştırmazdım. Yaşanan bir tatsızlık varsa geleceği düşünüp bunu ya orada keserdim, çünkü konuşmaya devam edeceksek yzgöz olmamamız lazım, ya da konuşmamayı göze alıp ağzıma geleni söyler, aklıma geleni yapardım. Sizin engellemez, eşinizin de karışması, kvnin evlatlıktan reddetmesi felan çok olmuş. İlişkiniz hep bu şekilde devam ediyorsa sorun olmaz yinevdevam edersiniz konuşmaya. Yoksa eşiniz gidecekse siz de yanında gidersiniz, daha fazla uzatmaya gerek yok bence.Merhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunuöncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var
Boyle bir konuya yorum yapmamin hemcinsin olup olmamamla ne alakasi var. Kayinvalidede hemcinsin ona bakarsan.
Ben tavsiye almak için buraya yazıyorum hakaretlerinize ve etiketlemelerinize gerek duymuyorum öneri ve yorum yapacaksanız amenna ama sizde öyke bir amaç görmüyorum kusura bakmayı. Öfkenizi başkalarından çıkarın benden değil
Yavrucum sana kötülük yapmiyoruz takma diyoruz ne luzum ya .... Amaaann cok da tin de geç??? Millette ne dertler var buda dertmi kadin senin bu nazli hallerini bilmiş ve seni kidirtmaya calismis tebrikler ama başarmış. Basartma diyoruz ayip mi ediyoruz?Ben tavsiye almak için buraya yazıyorum hakaretlerinize ve etiketlemelerinize gerek duymuyorum öneri ve yorum yapacaksanız amenna ama sizde öyke bir amaç görmüyorum kusura bakmayı. Öfkenizi başkalarından çıkarın benden değil
Benim ailem işin içinde yok kaynanam 2 aile grubu açmış aynı kişiler varBana sizinkiler de kvninkiler de çok abartılı geldi. Gruba alınmamış olsaydım ben bir şekilde kendim kvye söylerdim. Eşimi karıştırmazdım. Yaşanan bir tatsızlık varsa geleceği düşünüp bunu ya orada keserdim, çünkü konuşmaya devam edeceksek yzgöz olmamamız lazım, ya da konuşmamayı göze alıp ağzıma geleni söyler, aklıma geleni yapardım. Sizin engellemez, eşinizin de karışması, kvnin evlatlıktan reddetmesi felan çok olmuş. İlişkiniz hep bu şekilde devam ediyorsa sorun olmaz yinevdevam edersiniz konuşmaya. Yoksa eşiniz gidecekse siz de yanında gidersiniz, daha fazla uzatmaya gerek yok bence.
Hoparlörden dinlemeniz yanlış bana göre .Bu da bir nevi onun özeline müdahil olmak .Ve ayrıca siz de duyduklarınıza kendinizi üzmüşsünüz .ayrıca kv Tabiki çevresine ben hepsini seviyorum va diyecek ,birini sevmiyorum demez ki .Olabilir belki ben kimseti beni sevsin diye zorlamam hıparlörden konuştu fakat kaynana bilmiyor ve ayrıca herkese büyün öevreye ben kızlarımı gelinlerimi ayırmam hepsi Allahın emaneti der söyler çevresine ama gerçekte öyle değil çok farklı
Ben de öyle anladım, ailenizi hiç karıştırmadım ki.Benim ailem işin içinde yok kaynanam 2 aile grubu açmış aynı kişiler var
Herkesin kendine göre derdi vardır dediğinz gibi kimine ağır limine tınnn gelir varsın size bu şekilde görünsün kendi bileceğiniz bi durumYavrucum sana kötülük yapmiyoruz takma diyoruz ne luzum ya .... Amaaann cok da tin de geç??? Millette ne dertler var buda dertmi kadin senin bu nazli hallerini bilmiş ve seni kidirtmaya calismis tebrikler ama başarmış. Basartma diyoruz ayip mi ediyoruz?
Siz en iyisi aglama krizlerine girmeye devam edin. Ancak bu sekilde atlatirsiniz bu buyuk ve travmatik olayi.Ben tavsiye almak için buraya yazıyorum hakaretlerinize ve etiketlemelerinize gerek duymuyorum öneri ve yorum yapacaksanız amenna ama sizde öyke bir amaç görmüyorum kusura bakmayı. Öfkenizi başkalarından çıkarın benden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?