• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagımı şaşırdım artık

Eniştem ablamı ıkı defa aynı kadınla aldattı ablam her seferınde cocuklarım var dıye barıstı.En son barısmalarında son şansın dedı ama eniştem yıne durmamıs ustelık kadını kendı evıne getırmiş. Ablam evde bir tane kadın kupesı bulmuş .eniştem panık içinde benim eşimi aramıs kupe benım demelıymısım suçunu ört pas etmeliymişim yoksa bu defa evlılıklerı gercekten bitecekmiş .Eşim eve geldiginde bana anlattı çok sinirliydi sakın bu işe karışma birdahada artık çok sık görusmeyelım dedı .Aradan bir kac gun gectı ablam benı aradı bana cok kotu sozler soyledı .Eniştem o kadın kupesını soyle acıklamıs bacanagım evın anahtarını aldı o bırını getırmıs eve demiş ablam da bana kızıp bagırdı senın kocan benım evıme sevgılısını getırmıs dıye bende cok agladım soyledım ona herseyı ama bana ınanmadı .şimdı o kadın ablamı aramış ben senın evıne geldım Eşinle bız hala gorusuyoruz aradan çekıleceksın falan demiş ben annemden duydum kupeyıde ben bıraktım demıs ablam zor durumdaydı ben aradım onu yıne tesellı ettım boşan şu adamdan dedım ama yne barışmışlar.Ama ben iyice soğudum ablamdan hergun arıyor benı cagırıyor ben bın turlu bahane bulup gıtmıyorum .Eşim gorusmeme bırsey demıyor o bıle herseyı unuttu ama ben unutamıyorum cok kırıldım .Benım evlılıgımı boyle pıs seylere bulastırmasını ıstemıyorum cunku ben cok mutluyum .eşimle bırbırımızı cok sevıyoruz
ablanız da çok tutarlı gelmedi bana .Karışmamak daha iyi böylesine .Ufacık bir şeyde size sırtını dönecek gibi bir yapısı var sanki.

Kardeşte olsa normal bi sorun değil arkadaşım lütfen kimse yüzünden huzurundan olma eşide çok midemi bulandırdı açıkcası.

Kadın aldatılmaya o kadar alışmış ki, kardeşinin aldatılması da ona tuhaf gelmiyor.

Bu arada neden hep küpe bulunur? Filmlerde dizilerde hep arabada, koltuk minderinin arasında falan tek küpe bulunur ne hikmetse. Bu insanlar küpesinin birinin olmadığını farketmiyorlar mı? Ya da bu da bir senaryo mu acaba?

en son careyı tasınmakta bulduk bız bıraz uzaga gıdersek belkı ıyı olur hem hergun bu kadar gel dıye baskı yapamaz

Kadın aldatılmaya o kadar alışmış ki, kardeşinin aldatılması da ona tuhaf gelmiyor.

Bu arada neden hep küpe bulunur? Filmlerde dizilerde hep arabada, koltuk minderinin arasında falan tek küpe bulunur ne hikmetse. Bu insanlar küpesinin birinin olmadığını farketmiyorlar mı? Ya da bu da bir senaryo mu acaba?

Kadın bilerek bırakmış sanırım. Ben bıraktım demiş. Ben küpe kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum. Sevişmeden önce çıkarılması mı gerekiyor bu meretin?

en son careyı tasınmakta bulduk bız bıraz uzaga gıdersek belkı ıyı olur hem hergun bu kadar gel dıye baskı yapamaz

Yani kaçarak da nereye kadar gideceksiniz. Eşinize de size de anlam veremedim. Tamam misafir evden kovulmaz ama enişteniz kovulmayı da haketmiş. İlk habersiz geldiklerinde eşin evden gitseydi, açıklama olarak da attığın o iftiradan sonra aynı ortamda bulunmak istemiyor deseydiniz, eşek değilse anlarlardı herhalde. Çok vıcık vıcık olmuş ablanızın tüm ilişkileri. İnsan kardeşine sebepsiz bağırdığını farkettiğinde en azından gönlünü almak için pervane olur peşinde. Çok can sıkıcı bir durum.

Kadın bilerek bırakmış sanırım. Ben bıraktım demiş. Ben küpe kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum. Sevişmeden önce çıkarılması mı gerekiyor bu meretin?
Öyle bir kural yok, çıkarmadan da sevişilebiling... Saati çıkarmak faydalı ama çiziyor orayı burayı :KK53: benolsam kesin saatimi unuturdum :rolleyes:

sadece enistene suc bulmak imkansiz..ablan bile bile lades diyor..gitmeyin de gorusmeyin de kan bagi biryere kadar ama bu kadari kabul edilemez..

eşim benim uzulmeme dayanamıyor bırazda .Benden kaynaklı heralde cok duygusalım yalan soyleyemıyorum bırde kalbını kırdıgım zaman uykularım kacıyor mutsuz oluyorum ama haklısınız ne soylesenız haklısınız

once cok sık gıderdık ablamlara ama ne zaman gıtsek enıstem alkol falan alıp gelırdı ıcelım dıye esım de buna sınır olurdu o boyle seylerden hoslanmıyor alkol alıyor ama cocukların gozu onunde degıl ozel gunlerde falan

ablam da bana kızıp bagırdı senın kocan benım evıme sevgılısını getırmıs dıye bende cok agladım
Ablanız ve eniştenizle görüşmeyi minimuma indirin.
Eşiniz hiç görüşmek istemezse de haklı.
Sizin aldatıldığınızı düşünen ablanın bumudur size haber verme şekli?
yazık...

sen ablana kıyamamışsın ama o çat çat çat sana senin kocan bizim eve sevgilisini atmış diye söylenmiş. üstelik vukuatlı kocasının ağzına bakarak :KK14:

Malesef ne kadar acı olsa da kardeş bile olsa bazı sebepler silmeye yeter..en azından kısa bir süreliğine silin ki ablanızın aklı başına gelsin? Ne demek kardeşe inanmamak? Bence enişteniz kadar ablanız da hatalı..bırakın sürünsün bir süre anca o zaman anlar değerinizi..

kadın küpeyi bilerek bırakmıştır diyerek okuyordum... öyleymiş.

ben olsam bu şekilde devam ederken aynı szamandada neden görüşmediğimide anlatırdım. anlamıyorsa iyicene anlatmak gerekiyor çünkü. birde siz kırmamak için uğraşırken ablanız eşinizle aranızın fln bozulacağını hiiiiiiiiççç umursamadan benim evimde böyle şeyler yapmasına getirmiş farkında mısın bilmiyorum ama farklı frekanslardasınız!!!

İster ablan, ister başka biri
Böyle davranan birisinin yüzüne suçunu söyleyip gelip gitmesini istemediğimi de açık açık belirtirdim
Yarın bir gün enişten kız kardeşin bana aşık o yüzden kıskanıyor seni dese olay ne hale gelir bi düşünün
Ve kocasına güvenmek isteyen ablanı, kocasıyla bırakın

esin kendisine iftira atilmasina ragmen bsy yok gibi mi davraniyor onlara karsi?

Back
X