Ben cokmu gaddarım bilmem ama hayatta izin vernem boyle seylere. Nedemek ya sigara icerken yanında falan olması, yemek falan olayı. Bir duzenin oldugunu belirgin bir sekilde soylemelisin. Ister kussun ister darilsin banane
canım nazike ifade ediyorum ama hiç bir şekilde anlamıyor.az kaldı benimde dolmama...eşimden çekiniyorum hemen sorun çıkarıyor.
arkadaşlar k.pederim geçen hafta kaynımla bize geldiler oğlu gözünden dün ameliyat oldu.kızımı ilk defa gördü çokta sevdi.Allah var bende kendisini severim diğerlerinden daha samimi.ama bir konuyu çözemiyorum.
kızımı nerdeyse bana ağlasa da uykusu da gelse vermiyor.ne yemek yersek yiyelim çocuğun ağzına eliyle tıkıyor.ellerini hiç yıkadığını görmedim wc den çıktığında bile.çokta siğara içiyor.balkonda içiyor çocuğu da yanında götürüyor kucağında.kızım 6 buçuk aylık zaten burnu akıyor öksürüyor dişte çıkarıyor.
kafayı yiyeceğim.canım çıkarak yemek yapıyorum evi topluyorum ve yatmalık hastayım ses soluk yok ama kaynım ilk geldiği gün yaptığım yemeğe yağlı ve tuzlu yapıyorsun dedi iyi mi?ben eline sağlık beklerken.ben elimden geleni yAPIYORUM dedim.zaten ne selam ne sabah...
eşim bir kere geldi küsmesin diyor.ama ben ne yapsamda adam kusur buluyor.sen sert siliyorsun çocuğun burnunu ,sen yediremiyorsun falan filan.sonra kızacağım bakın alınıyorum deyince şaka yapıyorum diyor.çay içiriyor ağzını eliyle siliyor.saç sakal birbirine karışmış bir haftadır üstünü bile değişmedi.banyoyu falan kabul ettiremedim.(yanlış anlaşılmak istemem kişisel bakımı onun problemi ama çocukla yaptıklarına üzülüyorum).kızım zaten çok zor bir bebek.yürüyüşe çıktık bebek arabasına alıştırdığımız bebeği kucağında taşıdı ertesi gün işten eve gelirken çocuk arabaya binmedi belim çatladı hem çocuğu hem arabayı taşırken.
ne olur bana güzel şeyler söyleyin yani bir yol gösterin de çözeyim.haftaya perşembeye kadar burdalar...
Benım en buyuk korkum bır bebegım oldugunda onu nasıl yetıstırecegımı bılememek, hiç rahat olamıyorum bu konularda..Geçenlerde birgün komsumuzdaydık bır komsunun 6 7 aylık bebegı var, yaslı teyzeler var bende bulunmustum...Komsu teyze yedı ıctı dıkkatımı cekıyordu sureklı kucuk serce parmagıyla kulagını kasıyordu.. Neyse bende bebegı sevıyorum kucagımda sıpa, teyze aldı bebegı elını once emdırdı cocuga sonra dısı cıkıyormu dıye ıyıce bır yokladı ama yüzüm kıpkırmızı oldu sınırden, annesı oturuyor bebegın, bozulduğu cok belliydi, can havlıyle bır aldım kadının elınden: napıyorsun o daha mınıcık el sokulurmu hıc agzına dıye elımde olmadan cıkıstım... bırden herkes bana baktı, sesımde az cırtlak cıkar. evet uzuldum elımde olmadan o tepkıyı verdım,ki annesi varken tabıkı benım haddım degıldı ama dayanamadım ıste o an onu dusunemedım. şimdiyse dusunuyorum 5.dk.da bu hale geldım kendı bebegim oldugunda nasıl rahat olucam herkesemı boyle yapıcam dıye korkmuyor degılım....
en kotu azıcık anlayıs olsa kayınbıraderınızde suratınızın seklınden anlarlar dıye dusunuyorum, ama ınce dusuncelı ınsan olmayınca sız cocuk gorgusuzu olursunuz gozlerınde(gelecekte benım halım). eşinize cok cıddı bır sekılde konusun derım..baska sey olsa 1 hafta 1 ay sıkın dısınızı dıyecegım ama bebek bu ya beklenır mı?
arkadaşlar k.pederim geçen hafta kaynımla bize geldiler oğlu gözünden dün ameliyat oldu.kızımı ilk defa gördü çokta sevdi.Allah var bende kendisini severim diğerlerinden daha samimi.ama bir konuyu çözemiyorum.
kızımı nerdeyse bana ağlasa da uykusu da gelse vermiyor.ne yemek yersek yiyelim çocuğun ağzına eliyle tıkıyor.ellerini hiç yıkadığını görmedim wc den çıktığında bile.çokta siğara içiyor.balkonda içiyor çocuğu da yanında götürüyor kucağında.kızım 6 buçuk aylık zaten burnu akıyor öksürüyor dişte çıkarıyor.
kafayı yiyeceğim.canım çıkarak yemek yapıyorum evi topluyorum ve yatmalık hastayım ses soluk yok ama kaynım ilk geldiği gün yaptığım yemeğe yağlı ve tuzlu yapıyorsun dedi iyi mi?ben eline sağlık beklerken.ben elimden geleni yAPIYORUM dedim.zaten ne selam ne sabah...
eşim bir kere geldi küsmesin diyor.ama ben ne yapsamda adam kusur buluyor.sen sert siliyorsun çocuğun burnunu ,sen yediremiyorsun falan filan.sonra kızacağım bakın alınıyorum deyince şaka yapıyorum diyor.çay içiriyor ağzını eliyle siliyor.saç sakal birbirine karışmış bir haftadır üstünü bile değişmedi.banyoyu falan kabul ettiremedim.(yanlış anlaşılmak istemem kişisel bakımı onun problemi ama çocukla yaptıklarına üzülüyorum).kızım zaten çok zor bir bebek.yürüyüşe çıktık bebek arabasına alıştırdığımız bebeği kucağında taşıdı ertesi gün işten eve gelirken çocuk arabaya binmedi belim çatladı hem çocuğu hem arabayı taşırken.
ne olur bana güzel şeyler söyleyin yani bir yol gösterin de çözeyim.haftaya perşembeye kadar burdalar...
Haftaya perşembeye kadar sabretarkadaşlar k.pederim geçen hafta kaynımla bize geldiler oğlu gözünden dün ameliyat oldu.kızımı ilk defa gördü çokta sevdi.Allah var bende kendisini severim diğerlerinden daha samimi.ama bir konuyu çözemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?