ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin

Ben de senin yazdıklarının arkasındayım zaten , öyle veya o dede üç gün orada kalacak mı kalacak , ben konu sahibi sıkıntı yaşamasın diye söylüyorum .Dün düğünümüz vardı ve yemekliydi cami de olduğu için suriyeli küçük çocuklar rahatlıkla geldi , üstleri başları nasıl pis birisi yanağımı sıkmak istiyor şimdi rahatsız olmadım desem yalan söylemiş olurum ama yine de sevdim başını okşadım , en fazla gider elimi yüzümü yıkarım ama küçücük çocuğu incitmem .
Konu sahibi de yanağınımı öptü çaktırmadan siler , yanında sigara içerken bir bahane ile alır gider , bezini değiştiricem , karnı acıkmış der vs vs bahane çok yeter ki kötülük olmasın .Siyaset sadece devlet adamlarının işi değil .

Hayir, ben konu sahibin saygisizca davranmasinin elbette taraftari degilim fakat nazik bir sekilde durumu anlatabilir.
Mesela torunu elbette sevebilcegini fakat hijiyenin önemli oldugunu, ellerini yikamasini gerektigini, o çoçugun balkonda sigaraya maruz kalamamasi,...
güzel bir sekilde anlatilabilir.

Ve dedigin gibi özelikle yemek saatlerde felan o çoçuk annesin kuçaginda olmasi gerekiyor. Ki bana sorarsaniz konu sahibi aslinda baya ihmalkarlik yapiyor.
Evi temizliyecem diye bebegi dede kucagina veriyor ve ondan sonra birde isyan ediyor. Anne isen baze seyleri kendin hal etmen gerekiyor diye düsünüyorum.

Ayrica o suriyeli çoçuklarin örnegi, bu örnek ile ayni degil. Sizin bagisik sisteminiz bir kirli çoçugun yanaginizi sikmayi kaldirabiliyor fakat bir 6 aylik bebek tuvaletli, sigarali ellerin agzina degmesini kaldiramaz.

Duyarli insanlar var onlar bir bebege nereden nasil zarar gelecegini bilir
6,5 aylik daha bebek cok cabuk hastalik kapabilirler bu zaman eski zaman gibi degil
eskiden insanlar herseylerine dikkat ediyorlardi hastalik kapma ihtimali cok azdi
simdi ise herseye dikkat etmemiz gerekiyor herseyden cabuk hastalanabiliyoruz.

Kisacasi sigara icilmis elle pis elle bebek tutmak yemek yedirmek riskli olur, temizlik imandan gelir
el hele en temiz tutulmasi gereken yer.

ben sevmeye falan karsi degilim tam tersi saviniyorum.ama o ellerle mama yediremez koyde temizlik yok mu alasi var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilin adamı seni anlamaz tabi
başta kocan anlamıyor
kocanın gözüne sok ellerini yıkamadıgını
daha çok küçük melegin
havalarda düzelmedi ki daha kucakta gezecek kadar ya:26:

haklisin.yeni yeni anliyor bin kez deyip gordukten sonra

aynen oyle demedikleri kalmaz.herkes ahkam keameye bayiliyor

canim tabiki sigara icilen yerde birakmafim sadece balkona cikariyor zannettim bir baktim sigarada iciyor o son oldu zaten

o kadar hakli ve guzel bir yazi yazmissiniz ki tesekkur ederim.

canim aynen dedigin gibi yaptim bahane buldum almaya calistm.kizdi cocugu bana vermiyorsun diye.

pardon yanlis ifade ettim galiba temizlik icin falan ben cocugumu kimseye vermiyorum.temizligi esimdeyken cocuk yapabiliyorum.sadece yemek yaparken cocuk yurutecte pesimde dolanir her zaman.kiii ben her seyimi kendim hallediyorum yalnizim normalde.cocugu bana vermeyen k.pederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…