Canim sikinti cikaran kayin peder.haklisin cok zor duzene oturdu zaten.diyordum esim uyardi bir kere geldi diye.ama benim babam olsa alinacagina dikkat eder hep ayno seyleri devam ettiriyorÇocuğum ile ilgili bir konu varsa babamı bile tanımam...
Adam da yabancı değil ki senin kaynın sonuçta güzelce söyle ben çocuğumun yanında sigara da içtirmem başkasına yemekte yedirmem bunları söylesen kırılacak gücenilecek birşey değil...
Çocuğun bir düzeni var bozuldu mu toparlaması zordur bencen söylemesi...
Benim çocuğum yok ama çocuklar konusunda çok hassasım
Ablamın çocuğunu biri yalap şap öpse kucağıma alıp uzaklaştırıyorum
Ki senin öz çocuğun, sigaradan nasıl korumazsın
Açıkça desene sigara bize bile zararlı küçücük çocuğa daha çok dokunur, balkonda sigara içen kim olursa olsun al yavrunu gir içeri
Cok haklisin.yordular bunalttilar beni ya.dun diger meselelerde tepkimi koydum.cocugun mamasini bole illa ben yedorecem diye tuttutiuor.baba yemegini ben hallefeym siz istedihiniz kada oynayin desim kustu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bebek bu ihmale gelmez ben tavrımı belli etmiştim arada kp söylenir o kadar çocuğa bişey olmadı buna mı olacak diye ben sadece gülümseyiveririm dişlerimi göstererek o anlar
küserse küssün. ihtiyarlar da çocuk gibiler bazen.
eğer sen alttan alırsan tependen inmezler. bebekle ilgili kesin kuralların olsun, değil k.peder eşin dahi bozamamalı bu kuralları. net ve nazik ol. bugün küser yarın barışır. dert etme.
neden anlayışsız ve torununu düşünmüyor kayınpederin ..
bencede güzel dille uyarın; baba sigara bebeğe zararlı lütfen dışarda iç ve ellerini yıka deyin ..
Cunku her konuda boylelermis simdi yeni yeni farkediyorum.karakterleri bu.boyle gormusler pardon gormemisler
bebeğinizi koruyun ..
güle güle büyütün,darısı bizlere ..
Amin allah size de kisa zamanda hayirli saglikli akili uslu bebekler versin insallah
K.bakmayin guldum size.bende dediginizi yapmaya basladim.dun soylendi durdu.bu insanlar ogrenecekte ben catlayip olmeyecegim...
Üzülüp ,sinirlenme dön eşine bir bak o babanın elin de yetişmedi mi , bu kadar stres yapma.
Bak afrikada ki çocuklara açlık ve sefalet içindeler ama yine büyüyorlar ,emin ol sadece kendini bunaltıyorsun şu an , bırak sevsinler .
Yanın da sigara içsin demiyorum tabi ki ama bir kaç gün için de ne kendini ne eşini bunalt.
Sen de kendine göre haklısın tabi ,bana ait okuduğun yorumu sana da tavsiye ediyorum bu kadar stres yapma arkadaşım Dünya o kadar temiz bir yer değil.Kusura bakmayinda, simdi gerçekten saçmaladiniz. O sefalette zaten o çoçuklarin çogu ölüyor ya hasta kaliyor. Ki ben çoçugumu niye afrikadaki çoçuklar ile
karsilastirim? Eminim o annelerin seçenegi olsa, çoçuklarini böyle büyütmezlerdi!
Cocuk öyle yada böyle büyücek diye anne vurdumduymazlikmi sergilemesi lazim? Elbette dedeler, babaanneler çoçuklari sevebilir fakat hijiyen denilen sey var! Siz hiç mi bioloji dersi görmediniz? Bakteri felan konularini hiç mi bilmiyorsunuz? Zaten 6 aylik bebisin bagisiklik sistemi ne olabilirki? Ki tuvaletten çiktiktan sonra el yikamama kadar igrenç birsey olamazi, ki birak o eli o bebisin agzina verilmesi!
Vallahi sizin yorumunuza gerçekten çok kizdim! Elimizde olanaklar varken, niye çoçuklarimiza temiz bakmiyalim? Suçu birazda konusahibinde buluyorum. Insan nasil 6 aylik bebisin balkonda sigara dumanina maruz birakir? Sirf küslük olmasin diye! Yahu yeni bilimsel tespitlere göre sigara için insanlarda o dumanin, sigaradan kalan moleküller kiyafetlere bile yerlesiyormus ve bebek hatta bu kiyafetler ile temas ettiginde bile rahatsiz olabilir, hasta olabilirmis. Yani birak sigarali, tuvaletli eller ile bebisin agzini silmeleri!!
Bunlar 20,30 yil önce yapilmis olsaydi neyse derdim, insanlar cahildi derdim. Büyüklere karsi saygi , çoçugun sagligindan daha önemli bulmalar o zamanlar normaldi, ama simdi?? Gerçekten çok sinirlendim!!!
Sen de kendine göre haklısın tabi ,bana ait okuduğun yorumu sana da tavsiye ediyorum bu kadar stres yapma arkadaşım Dünya o kadar temiz bir yer değil.
Radyasyonların , Gdoların , gereksiz çocuklarımıza verilen iğne ilaçların yanında dedenin iki öpücüğümü batıyor bize ...
Ben de arkadaşın yaptığı hataları yaptım geri dönüşü güzel olmuyor , neden 3 gün için kötü olalım insanlarla .
Çocukları koruma konusun da emin olun benim kadar psikopat olamazsınız merak etmeyin .Maval okumayın o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?