Ne Yapacağımı Şaşırdım Bir Yardım Lütfen :(

bitirdik işi derken yanı ıkı gunde tanısma ısteme yuzuk hallettık demek ıstedım:) yanlıs olmasın yanı ımaknlar sadece maddıyat da degıl zaman mekan kısılerın durumu ıs durumu derken zor oluyo önemlı olan gonullerın o gunde ıkı saatte olsa bır olması bız yuzuk alacak kuyumcular kapalı ıdı bayramdı ve zar zor bulduk dusun artık ıns gonlune gore olsun cnm :)

yani siz mutlu olun gerısı teferruat cnm o anın tadına bak derım guselce sole babana musaıt degıllersede musaıt zamanda olur acelede etme ama ıns babana gusel sekılde utanma sıkılma soledıkten sonra sende bıtıyo ıs gusel uslupla anlat ıste neyse hyrlısı olsun rabbım kolaylık versın cnm:)

ben abime kız isterken gitmemiştim çalışıyordum sonuçta sıkıntı yapma derim her şey yoluna girer huzurunuz olsun da. annen yoluna sokar her şeyi . ailen senin e vlilik düşünceni bilmiyorlar mıydı? onun ailesi her şeyi bildiğine göre szinkilerde hazırdır maddi olarak. ya da beklet karşı tarafı birikim yap ailene destek ol

Saolun canlar artık dediğiniz gibi yapacağım oluruna bakıp olayın en güzel yönden görmeye çalısacağım..En azından neticesinde sevdiğimle nişanlanıyorum her halde fazla nankörlük yapmayıp kıymetini bilmek lazım durumun.

Ha soyleeee bunlar neki herseyin iyi yanindan bak daha cok strese gireceksin

Haklisin benim kuzenimin de kiz arkadasi 15 saatlik uzaklıkta oturuyordu tarihler belirlendi ama tabi kiz tarafina da soruldu senin skintin bu sanirim.. Sonra bohça tatlilar yuzukler hediyeler her şey alinip hem tanismaya hem nişana gidildi.. Senin fikrini almalari lazimdi.. Ama nişanlanicaksin bunu da düşün hem de sevdiğin adamla :)

Aynen buraya yazdığın gibi anlatacaksın.Anne babası kendi kafalarına göre kendi açılarından böyle bir laf atmışlar ortaya.Ama onların dediği olacak diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…