• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapacağımı Şaşırdım Bir Yardım Lütfen :(

bitirdik işi derken yanı ıkı gunde tanısma ısteme yuzuk hallettık demek ıstedım:) yanlıs olmasın yanı ımaknlar sadece maddıyat da degıl zaman mekan kısılerın durumu ıs durumu derken zor oluyo önemlı olan gonullerın o gunde ıkı saatte olsa bır olması bız yuzuk alacak kuyumcular kapalı ıdı bayramdı ve zar zor bulduk dusun artık ıns gonlune gore olsun cnm :)

bitirdik işi derken yanı ıkı gunde tanısma ısteme yuzuk hallettık demek ıstedım:) yanlıs olmasın yanı ımaknlar sadece maddıyat da degıl zaman mekan kısılerın durumu ıs durumu derken zor oluyo önemlı olan gonullerın o gunde ıkı saatte olsa bır olması bız yuzuk alacak kuyumcular kapalı ıdı bayramdı ve zar zor bulduk dusun artık ıns gonlune gore olsun cnm :)
yani siz mutlu olun gerısı teferruat cnm o anın tadına bak derım guselce sole babana musaıt degıllersede musaıt zamanda olur acelede etme ama ıns babana gusel sekılde utanma sıkılma soledıkten sonra sende bıtıyo ıs gusel uslupla anlat ıste neyse hyrlısı olsun rabbım kolaylık versın cnm:)

ben abime kız isterken gitmemiştim çalışıyordum sonuçta sıkıntı yapma derim her şey yoluna girer huzurunuz olsun da. annen yoluna sokar her şeyi . ailen senin e vlilik düşünceni bilmiyorlar mıydı? onun ailesi her şeyi bildiğine göre szinkilerde hazırdır maddi olarak. ya da beklet karşı tarafı birikim yap ailene destek ol

Saolun canlar artık dediğiniz gibi yapacağım oluruna bakıp olayın en güzel yönden görmeye çalısacağım..En azından neticesinde sevdiğimle nişanlanıyorum her halde fazla nankörlük yapmayıp kıymetini bilmek lazım durumun.

Saolun canlar artık dediğiniz gibi yapacağım oluruna bakıp olayın en güzel yönden görmeye çalısacağım..En azından neticesinde sevdiğimle nişanlanıyorum her halde fazla nankörlük yapmayıp kıymetini bilmek lazım durumun.
Ha soyleeee bunlar neki herseyin iyi yanindan bak daha cok strese gireceksin

Haklisin benim kuzenimin de kiz arkadasi 15 saatlik uzaklıkta oturuyordu tarihler belirlendi ama tabi kiz tarafina da soruldu senin skintin bu sanirim.. Sonra bohça tatlilar yuzukler hediyeler her şey alinip hem tanismaya hem nişana gidildi.. Senin fikrini almalari lazimdi.. Ama nişanlanicaksin bunu da düşün hem de sevdiğin adamla :)

3 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var okulumu yeni bitirdim ve birlikte çalışıyoruz.Aslında buraya kadar herşey normal fakat sıkıntım şu.Geçen gün onlarda otururken babası ve annesi karşısına aldı bayram tatiline hazırlanın sen önden git memlekete biz gelelim seni istemeye yüzük takalım nişan olsun ben yıllık izin aldım işten bayramın 2.günü yaparız döneriz diye..Burayada tamam fakat benim canımı sıkan şu pat diye kaçırırcasına olmasını hazmedemiyorum..Ben babama ne diyeceğim 2 , 3 hafta sonra hazırlan beni istemeye geliyorlar yüzükleri takacaklar nişan aradan çıkacak mı ? Benim babam buna hazır mı diyen yok ? Yani bu fikre henüz ben bile hazır değilim istiyorum ki hani bunu babamla annem konuşsun münasip bir zamanı babam söylesin..Ve kp bana ancak o zaman izin alabilirim yoksa kendi basınızın çaresine bakın dedi bende bu kararı tek başıma veremem annemle konuşurum , annem münasip bir şekilde babama durumu anlatır fakat babam ne der bunu bilemem dedim..
Daha sonra muhabbetler döndü dolaştı olası bir durumda nasıl gidilebilire geldi.Şehirler arasında 16 saatlik mesafe var..Kv'nin önerisi kendisi eşi ve oğlu ile gelmek.Hayır isteme neysede nişanda yapacağız diyorsunuz benim annem babam demeyecek mi ? Bunlar fındık kabuğundan mı çıktı ? Ailem haklı olarak onların ailesini çevresini en azından bir kaç yakın akrabalarını görmek ister.Bu konuda sevgilimin tutumu da öyle tek başına gidilir mi pazardan elma almıyoruz ki diyor.Kendi araçları ile gelme imkanları varken bunu gerçekleştirmiyorlar.Maddi yönden çok sıkıntılı bir durumlarıda yok öyle durumda tabi anlayışlı olurum fakat ben aileden ilk bu durumda olacak kişiyim en azından bana değilde aileme bir saygıdan ötürü biraz kalabalık gelinir..
İnanın ne yapacağımı şaşırdım annemle konuştum annem diyor öyle pat diye olmaz konuşurum babanla gün belirleriz ona göre bizde hazırlanırız kolay değil nişan yapmak ağırlamak diyor.
Sevgilime bakarsak o sadece nişanlanalımda nasıl olursa olsunda , biraz benimde geri durmam onu çok üzüyor sanıyor ki istemiyorum..Bu durumu ona nasıl açıklayacağım dısarıdan bakılınca gerçekten istemiyor gibi mi gözüküyorum.Ben çok seviyorum ve herşeyin usulünce olmasını istiyorum.Kırgınlık olmadan acele etmeden.Önerilerinize ihtiyacım var nasıl bir yol izlemeliyim.Her iki tarafıda kırmadan incitmeden.
Aynen buraya yazdığın gibi anlatacaksın.Anne babası kendi kafalarına göre kendi açılarından böyle bir laf atmışlar ortaya.Ama onların dediği olacak diye birşey yok.

Back
X