Ne yapacağımı şaşırdım... Fikirleriniz..

Deniiskisiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
44
-9
1
29
Selam kizlarim,
Geçen gun deniz olayindan sonra benim toksiğe zarf attım. O kızla opusmussun diye inkar etti ama sonra itiraf etti bir defa oldu diye bu arada o süreçte bir ay ayriydik. O ayrılıktan sonra barıştık her şey guzeldi yine de kavga etsekte olduğum il'e geliyodu haftada iki kere güzel zaman geciriyorduk. Ben o kızla görüştüğünü falan biliyodum ama ileri gittiğini bilememistim şok oldum. yalvardı duzelticem söz vs falan dedi ama kabul etmedim.
Bı ara yeter pes ediyorum dedi ve ayriyken yaptığım şeyin hesabını soramazsin sen yoktun beni bırakmıştin dedi? Sonra tekrar yalvardı kabul etmeyince de pes ediyorum istediğin olsun dedi. Çok garip cidden de. Siz olsanız ne yaparsınız.

Toksik diyorsunuz takılıp kalmışsınız, siz bu ilişkiye gönüllüsünüz, yolunuzu çizmek için kimseden destek almaya çalışmayın. O kişi sizin için yanlış kişi, yanlış ilişki. Bile bile lades demeye devam edin. Bitirseydiniz hala buraya konu açmazdınız, sürekli aynı kişi ile ilgili konu açmanız sizin de toksik olduğunuzu ispatlıyor

Selam kızlarım mı?Bir kereden birşey olmaz derseniz devam edin,ne diyelim şimdi?

Ben olsam bu konuyu buraya bile açmam zira ilk aldatmasını kabul etmem. Aldatmanın bahanesi olmaz. İtiraf etmiş ona rağmen o ayrılıktan sonra barıştık her şey güzeldi demişsiniz nasıl güzel olabilir ki?

Hayır birlikteyken değil biz bir ay ayrı kalmıştık o süreçte yapmış sence birlikte yapmış olsa buraya yazar miyim

Konu sahibinin ruh hali gitmis, obsesyonundan duzgun dusunmuyor, beyni olaya sabitlenmis durumda. Nasil yapilir bilmiyorum ama kendisine Format atmazsa, daha sayisiz kere konu acacak.

Biz olsak sileriz de sizin bunu sordugunuza gore oyle bi niyetiniz yok.Kulagini falan cekin dememiz bekleniyor galiba?

Toksik ilişkiden kurtulmak gerçekten sancılı bir süreç. Nedense çok düzgün, saygılı bir ilişkiden çıkmaktan çok daha zor oluyor. Çünkü sanırım iki tarafı da mental olarak çok yıpratmasından kaynaklanıyor.
Herkesin söylediği gibi buraya bu konuyu açmanız aslında ilişkiyi devam ettirme düşüncesinde olduğunuzu gösteriyor ve sizi destekleyerek içinizi rahatlatabilecek bir yorum arıyorsunuz
Bence asla dönmeyin. Size motivasyon olacak şeylerle kendinizi oyalayabilirsiniz veya bir psikologdan danışmanlık alabilirsiniz.. Online seans yapan bir çok psikolog var artık mesela, gerçekten iyi gelebilir. Böyle bir durumu yardım almadan atlatmak çok daha zor olabilir..

Ayrı iken yaptığı bir şeyin hesabını neden size döndükten sonra veriyor o kısmı anlamadım.Sonucta ayrisiniz siz de birisi ile olabilir ve devam etmeyip eski sevgilinize dönebilirsiniz. Neyse bunu geçelim.
Her gün daha fazla soru işareti olacak kafanızda sürekli acaba şunu yaptılar mı bu oldu mu diye.Yada hala arada hesabına bakıyor mu diye düşüneceksiniz stalk perileri gelecek zaman zaman size. Kendi içinizde bu olayı asamayacaginiz için kavga olarak başka sebeplerden hınç ve hırsınızı karşı taraftan çeşitli sebeplerle çıkaracaksınız. Ya devam etmeyin yada takmayın iki seçenekten başka yol yok gibi.

Bu konuya yorum yapan sevgili hemcinslerim. Konu sahibine yüklenmeyin, zira kendisi gercekten psikolojik rahatsiz, obsesyonu dolayisiyla surekli tekrarinin, hareketlerinin farkinda degil. Vereceginiz tavsiye ya da yapacaginiz elestiri onu ileri goturmeyecek, yardimci olamayacak.

Ve sen konu sahibi, eger bu obsesyonunu farkedip, bir uzmandan yardim almazsan, ileride hayatinin farkli noktalarinda da cok zorluklar yasayacaksin. Hasta oldugunu kabullenmekle baslamalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…