Ne yapacağımı şaşırdım... Fikirleriniz..

Ben olsam bu konuyu buraya bile açmam zira ilk aldatmasını kabul etmem. Aldatmanın bahanesi olmaz. İtiraf etmiş ona rağmen o ayrılıktan sonra barıştık her şey güzeldi demişsiniz nasıl güzel olabilir ki?
Hayır birlikteyken değil biz bir ay ayrı kalmıştık o süreçte yapmış sence birlikte yapmış olsa
Bu konuya yorum yapan sevgili hemcinslerim. Konu sahibine yüklenmeyin, zira kendisi gercekten psikolojik rahatsiz, obsesyonu dolayisiyla surekli tekrarinin, hareketlerinin farkinda degil. Vereceginiz tavsiye ya da yapacaginiz elestiri onu ileri goturmeyecek, yardimci olamayacak.

Ve sen konu sahibi, eger bu obsesyonunu farkedip, bir uzmandan yardim almazsan, ileride hayatinin farkli noktalarinda da cok zorluklar yasayacaksin. Hasta oldugunu kabullenmekle baslamalisin
Nereden anladınız mesela

Selam kizlarim,
Geçen gun deniz olayindan sonra benim toksiğe zarf attım. O kızla opusmussun diye inkar etti ama sonra itiraf etti bir defa oldu diye bu arada o süreçte bir ay ayriydik. O ayrılıktan sonra barıştık her şey guzeldi yine de kavga etsekte olduğum il'e geliyodu haftada iki kere güzel zaman geciriyorduk. Ben o kızla görüştüğünü falan biliyodum ama ileri gittiğini bilememistim şok oldum. yalvardı duzelticem söz vs falan dedi ama kabul etmedim.
Bı ara yeter pes ediyorum dedi ve ayriyken yaptığım şeyin hesabını soramazsin sen yoktun beni bırakmıştin dedi? Sonra tekrar yalvardı kabul etmeyince de pes ediyorum istediğin olsun dedi. Çok garip cidden de. Siz olsanız ne yaparsınız.
"Merhaba kızlar ben 24 yaşındayim 2 yıldır ilişkimiz var ama hep ayrıl barış şeklinde kopamiyorduk. Asıl problem şu temmuz ayında ayrıldık ben bikini giymek istedigim için kabul etmedi ve kedi köpek gibi bitti ayrıldık. Bir ay ayrı kaldık. Bu süre zarfında o arkadasim dediği kızla görüşmüş. Her güne yakın görüşmeler pasta almalar doğum günü için çiçek almalar.. bir ayın sonunda bana nasılsın seni unutamıyorum dedi ve bende çok özlediğim için barıştım. Sadakatsizligini görmedim birlikteyken bu ayrı bişey. Neyse biz ilişkimize son bir aydır barisigiz ama gene kavgalar ediyor derken geçen gün birden ' o kızla denize gittin mi' dedim.. gittim dedi.. yani bu nasıl bir arkadaşlık değil mi? Her gün whatsapta bile gece gündüz konuşuyorlardı. Yersen yani. Kızda sözde dilde arkadaştık demişti. Her neyse denize gittiğini öğrenince bana bir soğuma geldi ben o süreçte onu çok özlem içinde uzgunlukle beklerken o kızı hoş ediyormuş.. çok içim acıdı şok oldum. Ayrıldım. Sizce siz ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var."

Bitmesi gerektigini bildigin halde zarf attim diyorsun....

Hayat senin, dediklerimi ciddiye alip almaman konusunu sen bilirsin.

Back