Ne yapacagımı şaşırdım kimseyle tanışmak istemiyorum doğru mu yapıyorum bakar mısınız?

İstemiyorsanız istemiyorum dersiniz, hiç istemiyorsanız bir daha bana bunlarla gelmeyin dersiniz olur biter. Çok karmaşık bir konu değil.

4 ay bence çok bile yeni ilişkiye başlamak için. Aşk acısını, aylarca yıllarca unutamamayı anlamıyorum ben. İlişki bittiyse bitmiştir, sonrasında önüme bakarım. İyi bir aday varsa üstüne atlarım 😂
Uff dimi çok arabesk

neden ki. ilişkilerimi sosyal medyaya duyurmam. kullanmıyorum da şu an kapalı. ama o tarz fotolar paylamşıyorum
Yurt dışında yaşayan sürekli gorusmediginiz erkek kuzeniniz bile size tanismaniz için erkek fotoğrafı atiyorsa ..akrabaların tüm bu tanıştırma teklifleri erkek arkadaşınızın sizi terk etmesinin arkasindan başladıysa sizce de bir gariplik yok mu? Etrafa yaşadığınız terk edilisin acısını sosyal medya üzerinden çok hissettirdiginizi,onların da sizin bu durumunuza uzuldugu için seferber olduğunu düşündüm.

Yurt dışında yaşayan sürekli gorusmediginiz erkek kuzeniniz bile size tanismaniz için erkek fotoğrafı atiyorsa ..akrabaların tüm bu tanıştırma teklifleri erkek arkadaşınızın sizi terk etmesinin arkasindan başladıysa sizce de bir gariplik yok mu? Etrafa yaşadığınız terk edilisin acısını sosyal medya üzerinden çok hissettirdiginizi,onların da sizin bu durumunuza uzuldugu için seferber olduğunu düşündüm.
hayır terk etmeden öncede öyleydi.ve kuzenim sevgilim oldgunu bilmiyodu sık görüşmeyiz

4 ay önce terk edildim. maalesef unutamadım onu. başka birini düşünemiyorum kötü hissediyorum. teyzem kuzenim çevremdekiler ayrı ayrı birileriyle tanıştırmaya çalışıuolar beni. sormadan birilerine gösteriyolar fotograflarımı falan şu 4 ay 3 kişiye zorladılar. en son arayıp sormayan kuzenim kendisi 38 yaşında erkek. yurtdışında yaşıyor. bana bi çocugun fotosunu attı. benden de 3 yaş küçük. Ben ne yapacagımı şaşırdım siz ne düşünüyosunuz birini tam unutamamışken doğru olur mu ki. bi de 3 yaş meselesine ne diyosunuz?
Doğru olmaz. Illa herkes evlenecek diye birşey yok diye düşünebilirsin. Daha unutamadığına göre yeterince zaman geçmemiş demektir. Ilk olarak hayatına normal devam edebilmeyi aklıma gelmeden yaşamaya alıştırdım ben senin yerinde olsam. Sonrası nasip illa vardır bi kısmetin

Doğru olmaz. Illa herkes evlenecek diye birşey yok diye düşünebilirsin. Daha unutamadığına göre yeterince zaman geçmemiş demektir. Ilk olarak hayatına normal devam edebilmeyi aklıma gelmeden yaşamaya alıştırdım ben senin yerinde olsam. Sonrası nasip illa vardır bi kısmetin
evet ben de böyle istiyorum. onu tamamen kafamdan silip biriyle öyle tanışmayı en sağlıklısı bu

Bilmiyorum şu erkeklerde unutamayacak ne var acaba? Niye istemiyorsunuz ki, görüşün tanışın kafanız dağılsın... Yas tutmanın alemi yok.

ilişkiye başlama ama eloğlu acımasız kuzum 4 ay (şimdi kıymet bilmiyorsun ama 30 a az kala 4 ay kıymetli yani en azından 30 demiyorsun) acı mı çekilir? bak benim eski sevdiğime evlilik teklifini reddettim çat 1 ay sonra nişanlandı gayette evli mutlu hatta çocuklu şuan (haberi geldi de)

Kimse benim özeline böyle giremez. İşsizken 'eeee senin bölümün ne oluyordu şimdi?' diye sorup beni gereni bile sustururdum usulünce,daha acamazlardi konusunu. 29 olacağım bu ay, daha kimseden ima bile duymadım. Duysam da gereken cevabı veririm,iki olmaz.
Tavsiye ederim. Kimseyi hayatınıza bu kadar karistirtmayin

Giden için hayatını kaçırma
Kendini de zorlama, tanışcağın insana belki aşık olacaksın, görüşüp tanışmakdan zarar gelmez. Ömür boyu eski sevgilini düşünecek halin yok. Temkinli yavaş davran bence zamanla iyi ki diceğin şeyler olur

Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Her nasip vaktiyle gelir. Çevrenizdekilere söyleyin size birilerini bulmaktan vazgeçsinler. Siz kendi kararınızı kendiniz verebilirsiniz. Kimseye gerek yok. Kendinizi hazır hissettiğinizde biriyle yol cizersiniz.

ilişkiye başlama ama eloğlu acımasız kuzum 4 ay (şimdi kıymet bilmiyorsun ama 30 a az kala 4 ay kıymetli yani en azından 30 demiyorsun) acı mı çekilir? bak benim eski sevdiğime evlilik teklifini reddettim çat 1 ay sonra nişanlandı gayette evli mutlu hatta çocuklu şuan (haberi geldi de)
erkek milletini anlamak zor

Back
X