Ne yapacagımı şaşırdım kimseyle tanışmak istemiyorum doğru mu yapıyorum bakar mısınız?

Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Her nasip vaktiyle gelir. Çevrenizdekilere söyleyin size birilerini bulmaktan vazgeçsinler. Siz kendi kararınızı kendiniz verebilirsiniz. Kimseye gerek yok. Kendinizi hazır hissettiğinizde biriyle yol cizersiniz.
evet teşekkürmederim en mantılklısı bu. o kadar çok söyledim ki bunu

Kimse benim özeline böyle giremez. İşsizken 'eeee senin bölümün ne oluyordu şimdi?' diye sorup beni gereni bile sustururdum usulünce,daha acamazlardi konusunu. 29 olacağım bu ay, daha kimseden ima bile duymadım. Duysam da gereken cevabı veririm,iki olmaz.
Tavsiye ederim. Kimseyi hayatınıza bu kadar karistirtmayin
inna ki karıştırmamaya çalışıyorum. karışmayın diyorum bana birini bulmaya çalışmayın diyorum bugune kadar kabul etmedim hiç görüşmedim ama benim çevrem laf anlamaz sanırım. tartıştıgım bile oldu

öncelikle 3 yaş meselesi hiçbir şey onu boşverin derim... iki taraf da sevdikten sonra yaş olayları aşırı farklı değilse sorun olmaz bence...
birini unutmadan, aklından gönlünden hala biri geçiyorken başkasını hayatına almak kesinlikle yanlış bir olay...
ancak o kişiyle bir kahve içip tanışabilirsiniz bence beğendiyseniz...
belki de o kişiyle tanışında mükemmel bir enerji yakalayıp aşık olacaksınız ve diğer kişi umrunuzda bile olmayacak..
çok var örnekleri... birine aşık olup eski sevgilisini tamamen unutan...
ama aklınızda biri varken sakın başka birini hayatınıza almayın... o kişiye haksızlık olur, vebal almayın..

öncelikle 3 yaş meselesi hiçbir şey onu boşverin derim... iki taraf da sevdikten sonra yaş olayları aşırı farklı değilse sorun olmaz bence...
birini unutmadan, aklından gönlünden hala biri geçiyorken başkasını hayatına almak kesinlikle yanlış bir olay...
ancak o kişiyle bir kahve içip tanışabilirsiniz bence beğendiyseniz...
belki de o kişiyle tanışında mükemmel bir enerji yakalayıp aşık olacaksınız ve diğer kişi umrunuzda bile olmayacak..
çok var örnekleri... birine aşık olup eski sevgilisini tamamen unutan...
ama aklınızda biri varken sakın başka birini hayatınıza almayın... o kişiye haksızlık olur, vebal almayın..
haklısınız bu kişi yurtdışında oldugu için yüzyüze görüşmek zor. bu şekilde unutturamaz zaten hep yalnız olacagım. aynı şehirde oldugum birisi karşıma çıkarsa begenirsem olabilir tabi ki

Herkesin duygusal yapısı farklıdır. Ben önümdeki maçlara bakarım yani hayatta motto budur benim için 😂 4 ay gayet uzun , uygun adayları sıraya koyardım şahsen :halay:

Senin yerinde olsam önüne bakarım 4 ay geçmiş işte daha ne 4 yıl mi geçecek.hem tanışmakta ne zarar hoşuna gitmez beğenmezsen zorla evlendirilecek değilsin ya istemiyorum der olur biter. kendim bulurum aşık olurum sozleri bana fazla mantıklı gelmiyor kac kişiyle flort edipte asik olmayi bekliyeceksin. Dıger taraftan sonucta iki tarafı az cok tanıyan biri daha mantıklı tekliflerle geliyor. Tabi bunları düşünecek psikolojide değilsin bence. Sonra ah vah edersin ama ne fayda

Back
X