Ne yapacağımı şaşırdım.(resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araya mesafe koymaya çalışsam bile sakız gibi yapışıyor eminim benimki gibi yüzsüz değildir kayınvaliden
Uzaktasın ki zaten daha da uzak kal eşin gidiyorsa gitsin ama senin gitmemek konuşmamak görüşmemek için iyi sebebin var. Ha olur da o sana gelse yüzüne bile bakma

Tabii ki ortak kullanılan bir hesap anne ve oğlunu bağlar bazen de sizi. Ortak sonuçta herkesin yaptığı bir şey bu nesi garip geldi şu an ben de durup düşündüm(!)
Ortak kullanıldığı bir hesap olmasına rağmen eşi hakkında konuşulmuşsa tabiki bağlar.

Uzaktasın ki zaten daha da uzak kal eşin gidiyorsa gitsin ama senin gitmemek konuşmamak görüşmemek için iyi sebebin var. Ha olur da o sana gelse yüzüne bile bakma
Bugün geldi konuşmak istemiyorum diyorum yalvarıyor ağlıyor bir saat boyunca affet diye ağladı ne yapacağımı şaşırdım

İkisinide salla yılda 2 kere görüyormuşun kocana bak sen

Bugün geldi konuşmak istemiyorum diyorum yalvarıyor ağlıyor bir saat boyunca affet diye ağladı ne yapacağımı şaşırdım
Yeni yetme gelinine koş diyeydin ya bacım tüm ipler senin elinde şuan eşin de bir şey diyemezdi gerçi çok eleştirmek de doğru olmaz insan başına gelmeden bilemez. Ama ben olsam konuşmazdm hiç çok büyük ihtimalle

Hatırı kalmasın, kardeşleriniz varsa onlara da göndereydiniz yazışmaları sıradan, anneniz babanız filan.
Belediye anonsu da çekilmeli hatta.
Ne yapacağımı bundan sonra size sorayım çok bilgili arkadaş.

Ben de sadece benim k.validem ergen zannediyordum işe bak ne ergen k.valideler varmış meğer Kız çok şanslı yalnız evlenmeden herşeyi görmüş nasıl iki yüzlü oynadığını onun yerinde olsam topuk topuk topuk topuk yani...

Siz olsanız ne yapardınız ? Kime göre neye göre doğru yapılanlar ?
Birincisi benim eşim annesinin yazışmasını gelip benim önüme koymazdı. Hasbelkader koydu diyelim zaten ben canına okurdum sen ne biçim adamsın annenin hatalarını bana yansıtıyorsun diye. Hadi onu da yapmadım diyelim elalemin kızıyla kayınvalidemi çekiştirmek en son yapacağım şey olurdu.

Doğru yok ki toptan konuya dahil olan herkes hatalı.

Valla sizinde bir farkınız yok sizde de üslüpsuzluk var. Görümceniz için (18) o kızla anlaşıyor beni aramıyor şu bu dıyorsunuz yani yaşıtı anlaşır anlaşmaz onu ilgilendirir. Birde bu olay öncesi bu görümcenizin doğum günü olayı vardı s.çarım doğum gününe vs iğrenç yazılarınız var. Yani uzak mesafede olmanıza rağmen siz bile aileye başta bilendiniz bu olaylar yoktu. Demek ki iki tarafta aynı halt. Bu arada eşinizde annesinin hesabına gip karıştırma gibi bir lüksü yok. Telefon karıştırmadan farkı yok ee kadında sizin telefonları karıştırıp mesajları okusun nasılsa aynı şey

Artık bıktığı için bıçak gibi kesip attı diyelim herkesin doğrusu farklı.

Konu da normal olan birşey yok ki.

Anneyle ortak kullanılan hesap, 17 yaşında çocuğun kayınvalidenizle olan diyaloğu.

Eşinizin bunları size atması.

Sizin, bak kaynanam seni de bana anlatıyor diye karşılık vermeniz.

Aslında uyumlusunuz gibi duruyor böyle tek tek yazınca.

Çok güzel demişim aferin bana.

Kaynananında başka derdi yokmuymuş biraz vasat bi kaynana maalesef ama eşini takdir ettim Hangi anakuzusu olsa sesini etmezdi seninki harbiymiş helal

Çook benzer şeyler yaşadım ben de hatta dün de yorum yaptım konunuza. İlk olarak burda en büyük hata eşinizde size anlatması falan çok saçma. Erkekler önce böyle yapıyor sonra eşlerine "anneme saygı duy, yok o benim kardeşim" ayakları yapıyorlar bana saçma geliyor.
Çok benzer hatta daha beterini yaşamış biri olarak söylüyorum hiç çizginizi bozmayın. Ha tepki olarak görüşmeyi kesin haklısınız ama yok ona onu dedim ben de o zaman bunu anlattım işlerine girmeyin.
Kocanız da arkanızda ne güzel.
Çok sevdiğim bi laf var "domuzla dövüşmeyin domuzu yenemediğiniz gibi üstünüzün çamur olduğuyla kalırsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…