- 16 Haziran 2020
- 4.971
- 11.571
- 208
- 28
- Konu Sahibi damlacross
-
Uzaktasın ki zaten daha da uzak kal eşin gidiyorsa gitsin ama senin gitmemek konuşmamak görüşmemek için iyi sebebin var. Ha olur da o sana gelse yüzüne bile bakmaAraya mesafe koymaya çalışsam bile sakız gibi yapışıyor eminim benimki gibi yüzsüz değildir kayınvaliden
Ortak kullanıldığı bir hesap olmasına rağmen eşi hakkında konuşulmuşsa tabiki bağlar.Tabii ki ortak kullanılan bir hesap anne ve oğlunu bağlar bazen de sizi. Ortak sonuçta herkesin yaptığı bir şey bu nesi garip geldi şu an ben de durup düşündüm(!)
Bugün geldi konuşmak istemiyorum diyorum yalvarıyor ağlıyor bir saat boyunca affet diye ağladı ne yapacağımı şaşırdımUzaktasın ki zaten daha da uzak kal eşin gidiyorsa gitsin ama senin gitmemek konuşmamak görüşmemek için iyi sebebin var. Ha olur da o sana gelse yüzüne bile bakma
İkisinide salla yılda 2 kere görüyormuşun kocana bak senKızlar dün bir konu açmıştım kaynanam 17 yaşındaki kaynımın kız arkadaşına beni çekiştiriyor hatta konuşmanın bir içeriğini yükleyeceğim becerebilirsem,eşimde annesinin sosyal medya şifresi var zamanında bir takım olaylar yaşadıkları için şifreler eşimde var buraya çok fazla girmek istemiyorum.Kaynanamın bundan haberi var beraber kullanıyorlar gibi bir şey.Her neyse konuşmayı gördükten sonra eşim baya bir sinirleniyor ikisine konuşma sırasında baya saydırıyor kaynanamın ağzının payını veriyor ve bana bir daha görüşme annemle bir değil iki değil üç değil dedi ne olduğumu sorduğumda konuşmayı attı bana ve çok şaşırdım bir takım hataları hep oldu ve olmaya devam ediyordu bardağı taşıran son damla oldu mesaj attım baya uzun ve okkalı bir mesaj bir daha görüşmek istemediğimi beyan ettim.Eşim uzakta ben annemleri görmeye geldim sabah bir baktım kaynanam bize geldi ağlıyor beni affet hata yaptım diyor ben çok kırıldığımı ailemizden bile olmayan insana beni nasıl çekiştirdiğini söyledim sarılıyor öpüyor affet diye o sırada kaynımın kız arkadaşı bana mesaj attı ben nasıl bir şeyin içine düştüm anlamadım diye bende kısa ve öz ben bu aileden biriyim beni sana çekiştiren seni bana çekiştirmiyor mu sanıyorsun zayıf bir kızsın et yemiyorsun değil mi dedim ? Biliyorum çünkü senide bana anlatıyor ben zayıf gelin istemem diyor ve kaynıma başkasını yapmaya çalışıyor dedim Altınada şüphen olmasın erkek arkadaşın seni çok seviyor sadece bazı şeyleri bil diye söylüyorum dedim ve şok oldu haklısın kafam çok karışık benim bunları basından bilmem iyi oldu dedi iyi bir şey yapmadım farkındayım benimde hatalarım var mı bu olayın içinde bilmiyorum kızlar kaynımda beni engellemiş her yerden(oda 20 yasında)Eki Görüntüle 2755007 sanırım kıza öyle dedim diyeeşimde annesine 17 yaşındaki bir kıza daha ortada bir şey yok nasıl anne dedirtirsin nasıl bu kadar yüz verip benim eşimi karalarsın diye kızıyor ben ne yapacağımı çok ama çok şaşırdım Allah rızası için yol gösterin.
Not:Tabiki affetmedim kaynanamı ama eşimin ailesi ne kadar görmezden gelinebilir? Bu arada ikimizde uzakta görev yapıyoruz senede iki üç kez memlekete geliyoruz ve yeni evliyim haram etti herşeyi bana
Okuyan herkesten Allah razı olsun
Sizde eksik kalmayın dedim.Yazışmaları bi bizim okumadığımız kalmıştı, iyi olmuş eklediğiniz.
Siz olsanız ne yapardınız ? Kime göre neye göre doğru yapılanlar ?Yok ki birbirinizden farkınız... Öpüşüp barışın bence
Yeni yetme gelinine koş diyeydin ya bacım tüm ipler senin elinde şuanBugün geldi konuşmak istemiyorum diyorum yalvarıyor ağlıyor bir saat boyunca affet diye ağladı ne yapacağımı şaşırdım
Sizde eksik kalmayın dedim
Ne yapacağımı bundan sonra size sorayım çok bilgili arkadaş.Hatırı kalmasın, kardeşleriniz varsa onlara da göndereydiniz yazışmaları sıradan, anneniz babanız filan.
Belediye anonsu da çekilmeli hatta.
Birincisi benim eşim annesinin yazışmasını gelip benim önüme koymazdı. Hasbelkader koydu diyelim zaten ben canına okurdum sen ne biçim adamsın annenin hatalarını bana yansıtıyorsun diye. Hadi onu da yapmadım diyelim elalemin kızıyla kayınvalidemi çekiştirmek en son yapacağım şey olurdu.Siz olsanız ne yapardınız ? Kime göre neye göre doğru yapılanlar ?
Artık bıktığı için bıçak gibi kesip attı diyelim herkesin doğrusu farklı.Birincisi benim eşim annesinin yazışmasını gelip benim önüme koymazdı. Hasbelkader koydu diyelim zaten ben canına okurdum sen ne biçim adamsın annenin hatalarını bana yansıtıyorsun diye. Hadi onu da yapmadım diyelim elalemin kızıyla kayınvalidemi çekiştirmek en son yapacağım şey olurdu.
Doğru yok ki toptan konuya dahil olan herkes hatalı.
Çok güzel demişim aferin bana.Valla sizinde bir farkınız yok sizde de üslüpsuzluk var. Görümceniz için (18) o kızla anlaşıyor beni aramıyor şu bu dıyorsunuz yani yaşıtı anlaşır anlaşmaz onu ilgilendirir. Birde bu olay öncesi bu görümcenizin doğum günü olayı vardı s.çarım doğum gününe vs iğrenç yazılarınız var. Yani uzak mesafede olmanıza rağmen siz bile aileye başta bilendiniz bu olaylar yoktu. Demek ki iki tarafta aynı halt
Ee o zaman sorun yok iki tarafta çok güzel demişÇok güzel demişim aferin bana.
Kaynananında başka derdi yokmuymuş biraz vasat bi kaynana maalesef ama eşini takdir ettimKızlar dün bir konu açmıştım kaynanam 17 yaşındaki kaynımın kız arkadaşına beni çekiştiriyor hatta konuşmanın bir içeriğini yükleyeceğim becerebilirsem,eşimde annesinin sosyal medya şifresi var zamanında bir takım olaylar yaşadıkları için şifreler eşimde var buraya çok fazla girmek istemiyorum.Kaynanamın bundan haberi var beraber kullanıyorlar gibi bir şey.Her neyse konuşmayı gördükten sonra eşim baya bir sinirleniyor ikisine konuşma sırasında baya saydırıyor kaynanamın ağzının payını veriyor ve bana bir daha görüşme annemle bir değil iki değil üç değil dedi ne olduğumu sorduğumda konuşmayı attı bana ve çok şaşırdım bir takım hataları hep oldu ve olmaya devam ediyordu bardağı taşıran son damla oldu mesaj attım baya uzun ve okkalı bir mesaj bir daha görüşmek istemediğimi beyan ettim.Eşim uzakta ben annemleri görmeye geldim sabah bir baktım kaynanam bize geldi ağlıyor beni affet hata yaptım diyor ben çok kırıldığımı ailemizden bile olmayan insana beni nasıl çekiştirdiğini söyledim sarılıyor öpüyor affet diye o sırada kaynımın kız arkadaşı bana mesaj attı ben nasıl bir şeyin içine düştüm anlamadım diye bende kısa ve öz ben bu aileden biriyim beni sana çekiştiren seni bana çekiştirmiyor mu sanıyorsun zayıf bir kızsın et yemiyorsun değil mi dedim ? Biliyorum çünkü senide bana anlatıyor ben zayıf gelin istemem diyor ve kaynıma başkasını yapmaya çalışıyor dedim Altınada şüphen olmasın erkek arkadaşın seni çok seviyor sadece bazı şeyleri bil diye söylüyorum dedim ve şok oldu haklısın kafam çok karışık benim bunları basından bilmem iyi oldu dedi iyi bir şey yapmadım farkındayım benimde hatalarım var mı bu olayın içinde bilmiyorum kızlar kaynımda beni engellemiş her yerden(oda 20 yasında)Eki Görüntüle 2755007 sanırım kıza öyle dedim diyeeşimde annesine 17 yaşındaki bir kıza daha ortada bir şey yok nasıl anne dedirtirsin nasıl bu kadar yüz verip benim eşimi karalarsın diye kızıyor ben ne yapacağımı çok ama çok şaşırdım Allah rızası için yol gösterin.
Not:Tabiki affetmedim kaynanamı ama eşimin ailesi ne kadar görmezden gelinebilir? Bu arada ikimizde uzakta görev yapıyoruz senede iki üç kez memlekete geliyoruz ve yeni evliyim haram etti herşeyi bana
Okuyan herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?