- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Olayın içinde ben şu an ben bile diyecek bir tek kelime bulamıyorum ne doğru ne yanlış bilmiyorum.Valahi diyecek birşey bulamadım.
İlk gördüğümde bende şok oldum evlendikten sonra bile kendimi zorlaya zorlaya anne dediğimi biliyorumAyyy vasatliga bak 17 yasindaki kizin suan haril haril ders calismasi lazim elalemin annesine annemm diyor sen basini cok vurursun kizim
Komik olan bir şey göremiyorum.Ortak kullanılan bir hesap onları bağlar başkasını değil.Annesiyle ortak şifreli sosyal medya. 17 yaşındaki ergenle kayınvalide çekiştirme. Ben anlamıyorum iki olayı da. Yorumum yok... Ahaha ikisi de komik ama...Aslinda anlaşabilirsiniz eş, anne, koca, elti, kayın gibi geldi bana sadece onu diyeyim
Atmasa saf saf gidip gelmeye devam edecektim ? Köprüleri yakması iyi olmadı mı ?Gelinini orda burda anlatan kaynanaya mı şaşayım
Bu konuşmayı kendi halletmeyip sana atan kocaya mı?
Bilemedim
Yanlışa yanlışla cevap verdim öyle olmaz böyle dedim.Siz de aileden bile olmayan el kızına kaynananızı çekiştirmişsiniz.
Haklıyken haksız olacaksınız bu düşüncesizlikle.
Uzaktaymışsınız zaten. Eşiniz de görüşme diyormuş, daha ne?
Araya mesafe koymaya çalışsam bile sakız gibi yapışıyor eminim benimki gibi yüzsüz değildir kayınvalidenAllah'ım keşke benimkilerinde böyle bir şeyini yakalasam o dakka arar söylemem gerekeni söyler araya yıkılmaz duvarlar örer geçerim
Kendi halletmeliydiAtmasa saf saf gidip gelmeye devam edecektim ? Köprüleri yakması iyi olmadı mı ?
Tabii ki ortak kullanılan bir hesap anne ve oğlunu bağlar bazen de sizi. Ortak sonuçta herkesin yaptığı bir şey bu nesi garip geldi şu an ben de durup düşündüm(!)Komik olan bir şey göremiyorum.Ortak kullanılan bir hesap onları bağlar başkasını değil.
Nasıl ? Bana söylemeden nasıl olacak o ?Kendi halletmeliydi
Senede iki üç kez görüştügunuzde bunlar olduysa obovvvv diyorum.. gerisini düşünemiyorumNot:Tabiki affetmedim kaynanamı ama eşimin ailesi ne kadar görmezden gelinebilir? Bu arada ikimizde uzakta görev yapıyoruz senede iki üç kez memlekete geliyoruz ve yeni evliyim haram etti herşeyi bana
Okuyan herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?