Ne yapacağımı şaşırdım.(resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Kızlar dün bir konu açmıştım kaynanam 17 yaşındaki kaynımın kız arkadaşına beni çekiştiriyor hatta konuşmanın bir içeriğini yükleyeceğim becerebilirsem,eşimde annesinin sosyal medya şifresi var zamanında bir takım olaylar yaşadıkları için şifreler eşimde var buraya çok fazla girmek istemiyorum.Kaynanamın bundan haberi var beraber kullanıyorlar gibi bir şey.Her neyse konuşmayı gördükten sonra eşim baya bir sinirleniyor ikisine konuşma sırasında baya saydırıyor kaynanamın ağzının payını veriyor ve bana bir daha görüşme annemle bir değil iki değil üç değil dedi ne olduğumu sorduğumda konuşmayı attı bana ve çok şaşırdım bir takım hataları hep oldu ve olmaya devam ediyordu bardağı taşıran son damla oldu mesaj attım baya uzun ve okkalı bir mesaj bir daha görüşmek istemediğimi beyan ettim.Eşim uzakta ben annemleri görmeye geldim sabah bir baktım kaynanam bize geldi ağlıyor beni affet hata yaptım diyor ben çok kırıldığımı ailemizden bile olmayan insana beni nasıl çekiştirdiğini söyledim sarılıyor öpüyor affet diye o sırada kaynımın kız arkadaşı bana mesaj attı ben nasıl bir şeyin içine düştüm anlamadım diye bende kısa ve öz ben bu aileden biriyim beni sana çekiştiren seni bana çekiştirmiyor mu sanıyorsun zayıf bir kızsın et yemiyorsun değil mi dedim ? Biliyorum çünkü senide bana anlatıyor ben zayıf gelin istemem diyor ve kaynıma başkasını yapmaya çalışıyor dedim Altınada şüphen olmasın erkek arkadaşın seni çok seviyor sadece bazı şeyleri bil diye söylüyorum dedim ve şok oldu haklısın kafam çok karışık benim bunları basından bilmem iyi oldu dedi iyi bir şey yapmadım farkındayım benimde hatalarım var mı bu olayın içinde bilmiyorum kızlar kaynımda beni engellemiş her yerden(oda 20 yasında)sanırım kıza öyle dedim diye :işsiz:eşimde annesine 17 yaşındaki bir kıza daha ortada bir şey yok nasıl anne dedirtirsin nasıl bu kadar yüz verip benim eşimi karalarsın diye kızıyor ben ne yapacağımı çok ama çok şaşırdım Allah rızası için yol gösterin.
Not:Tabiki affetmedim kaynanamı ama eşimin ailesi ne kadar görmezden gelinebilir? Bu arada ikimizde uzakta görev yapıyoruz senede iki üç kez memlekete geliyoruz ve yeni evliyim haram etti herşeyi bana :KK14:
Okuyan herkesten Allah razı olsun🙏

Son düzenleme:
Annesiyle ortak şifreli sosyal medya. 17 yaşındaki ergenle kayınvalide çekiştirme. Ben anlamıyorum iki olayı da. Yorumum yok... Ahaha ikisi de komik ama...Aslinda anlaşabilirsiniz eş, anne, koca, elti, kayın gibi geldi bana sadece onu diyeyim

Ayyy vasatliga bak 17 yasindaki kizin suan haril haril ders calismasi lazim elalemin annesine annemm diyor sen basini cok vurursun kizim
İlk gördüğümde bende şok oldum evlendikten sonra bile kendimi zorlaya zorlaya anne dediğimi biliyorum

Gelinini orda burda anlatan kaynanaya mı şaşayım
Bu konuşmayı kendi halletmeyip sana atan kocaya mı?
Bilemedim

Annesiyle ortak şifreli sosyal medya. 17 yaşındaki ergenle kayınvalide çekiştirme. Ben anlamıyorum iki olayı da. Yorumum yok... Ahaha ikisi de komik ama...Aslinda anlaşabilirsiniz eş, anne, koca, elti, kayın gibi geldi bana sadece onu diyeyim
Komik olan bir şey göremiyorum.Ortak kullanılan bir hesap onları bağlar başkasını değil.

Siz de aileden bile olmayan el kızına kaynananızı çekiştirmişsiniz.
Haklıyken haksız olacaksınız bu düşüncesizlikle.
Uzaktaymışsınız zaten. Eşiniz de görüşme diyormuş, daha ne?
Yanlışa yanlışla cevap verdim öyle olmaz böyle dedim.

Allah'ım keşke benimkilerinde böyle bir şeyini yakalasam o dakka arar söylemem gerekeni söyler araya yıkılmaz duvarlar örer geçerim 🤭
Araya mesafe koymaya çalışsam bile sakız gibi yapışıyor eminim benimki gibi yüzsüz değildir kayınvaliden 😏

Komik olan bir şey göremiyorum.Ortak kullanılan bir hesap onları bağlar başkasını değil.
Tabii ki ortak kullanılan bir hesap anne ve oğlunu bağlar bazen de sizi. Ortak sonuçta herkesin yaptığı bir şey bu nesi garip geldi şu an ben de durup düşündüm(!)

Not:Tabiki affetmedim kaynanamı ama eşimin ailesi ne kadar görmezden gelinebilir? Bu arada ikimizde uzakta görev yapıyoruz senede iki üç kez memlekete geliyoruz ve yeni evliyim haram etti herşeyi bana :KK14:
Okuyan herkesten Allah razı olsun🙏
Senede iki üç kez görüştügunuzde bunlar olduysa obovvvv diyorum.. gerisini düşünemiyorum :silah:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X