Ne yapacagimi şaşirdim

Hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten rahatlama için yazdım demişsiniz, ayrıntı da vermemişsiniz neden ‘ne yapacağımı şaşırdım’ diye başlık açtınız anlamıyorum. İnsanların neden, nasıl vs gibi soru sorması yerine ayrıntı yazarsanız konunuza yorum alırsınız. Böylesi ne yazık ki saçma.

Boşanmakla doğru bir karar vermişsiniz. Düzelir diye beklemeyin düzelmez hatta zamanla sarpa sarıp içinden çıkılmaz bir hal alır. Hele çocuk yapsam düzelir mi evresine girerseniz sadece kendinize değil o çocuğa da zarar verirsiniz.

Mutsuz evliliklerin kurtarıcısı ne yazıkki hiçbir zaman 3. kişiler değildir. Hem ne demişler balık başta kokarmış.

Boşanmakla doğru bir karar vermişsiniz. Düzelir diye beklemeyin düzelmez hatta zamanla sarpa sarıp içinden çıkılmaz bir hal alır. Hele çocuk yapsam düzelir mi evresine girerseniz sadece kendinize değil o çocuğa da zarar verirsiniz.

Mutsuz evliliklerin kurtarıcısı ne yazıkki hiçbir zaman 3. kişiler değildir. Hem ne demişler balık başta kokarmış.
Pandemide işsiz kaldim , bana bugun tartisirken bu evden cik git kirayi ben veroyorum dedi.Oyle zoruma gitti ki anlatamam. Cocuk meseleside dusunmuyorduk zaten ama oyle bi bakiş açim hic olmadi cunku duzelir diye dunyaya gelen cocuktum ama babamda hic degismedi

Pandemide işsiz kaldim , bana bugun tartisirken bu evden cik git kirayi ben veroyorum dedi.Oyle zoruma gitti ki anlatamam. Cocuk meseleside dusunmuyorduk zaten ama oyle bi bakiş açim hic olmadi cunku duzelir diye dunyaya gelen cocuktum ama babamda hic degismedi
İnsan kaderini seçemiyor ama yön verebiliyor. Böyle düşünen bir hanzoyla nereye kadar gidebilirdi ki zaten. Sizde bir şeylerin farkındasınız o zaman yol verin gitsin

Hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten rahatlama için yazdım demişsiniz, ayrıntı da vermemişsiniz neden ‘ne yapacağımı şaşırdım’ diye başlık açtınız anlamıyorum. İnsanların neden, nasıl vs gibi soru sorması yerine ayrıntı yazarsanız konunuza yorum alırsınız. Böylesi ne yazık ki saçma.
Haklisiniz kusura bakmayin oyle kirgin ve uzgunum ki detay vermemisim. Evlendigimizden beri cinsel sorunlari var esimin iliskiden hep kacti ilk zamanlar hep usteledim.Terapiye gidelim dedim istemedi doktora gidelim dedim istemedi. Aramizda istemeden ucurum olmaya basladi. Annesi desen surekli gelir bizde kalir. 2 ay once bi kadinla telde konusurken yakaladim msj la ama sinirle davrandigim icin icerigi okuyamadan aldi telefonu elimden maalesef . Sanirim aldatildim da. Ama oyle iyi davraniyorki bazen vicdan yapiyrm ona karsi.cok karmasik duygulardayim

İnsan kaderini seçemiyor ama yön verebiliyor. Böyle düşünen bir hanzoyla nereye kadar gidebilirdi ki zaten. Sizde bir şeylerin farkındasınız o zaman yol verin gitsin
Bi hanzoda babam var ,suan issiz bosanirsam mecbur baba evine donecegim ama orda da huzuurlu olamayacagim

Bi hanzoda babam var ,suan issiz bosanirsam mecbur baba evine donecegim ama orda da huzuurlu olamayacagim
Madem aldatıldın sustun, madem hakaret işittin sustun ve döneceğin yer de kötü o zaman kendini düşün. İş bul, biriktir, toparlan öyle dava aç. Nafaka iste. Kendi hayatını kurmadan dağıtma. Onun o aradaki iyi halleri vicdani mastrübasyon.
Geç oraları. Babandan kaçmak için bu adama girmişsin, bundan kaçıp babaya dönme. Zor ama diren biraz. İş bul, şimdilik evden üç beş yap, eski giysilerini sat olabildiğince para biriktir. Bi dalı tut yani mesleğini ve düzenini sonra da git. Gitmeyi kafana koyunca adam da batmaz sana zaten nasılsa ayrıldın içinde diye. Say ki boşandın, cinsellik isteme. Hoş sen kaçtıkça o kovalar, o zaman da dğzeldi diye tuzağa düşme. Adamın hepi toğu bu.

Hani eskiler derler ya Allah bunlara el versin tırnak veermesin . Kirayı kendi ödüyor diye çık git demek ne demek .ne kadar aşağılık yaratık.kadinin evin rızkını kendileri veriyor zannediyor halbuki rabbim onları sadece bir aracı kıldı çok yazik

Kirasını alsın başbaşa kalsın terbıyesız adam

Herkese mutlu ,umutlu yillar diyerek soze girmek isterim.. yilbasi gecesi bosanma karari aldik.Evlendigimizden beri hersey cok kotu gidiyor.Kari-koca iliskisi yok , anlayis yok oyle mutsuzum ki kimseyede bise anlatamiyorum.. Buraya yazip rahatlamak istedim sadece.
Ya terapi alın karsilikli adim atin teklif edin yada cocuk yoksa bosanin eksiklik ne bi onu düşünün siddet varmi aldatma alkol bunlar yoksa terapi alin .bu pandemi kimseye yaramadi

bunu gormeden once sorunlar ne, aıle terapıstıne gıtmek ıstermısınız, belkı duzelır dıyecektım...

ama bunu gorunce anladım kı sız bu adama 2 gomlek fazlasınız . agır komplekslı... terbıyesız. hadsız bır ınsan . sınırını yerını bılmeyen es olmayı becerememıs bırı
fuzem olsa onu bıle atarım kocanızın ustune suan
adam olan tamam zorla guzellık olmaz ben ceketımı alır cıkarım anlasmalı bosanırız derdı en azından ınsan kalırdı
evden gıt kırayı ben verıyorum demısya
yaptıgınız tum yemekler verdıgınız emekler zehır zıkkım olsun burnundan gelsın

cok sınırlendım kusura bakmayın :KK43:

Mutsuz da olsanız doğru karar almışsınız.
Bunu kötü bir olay olarak görmeyin, bu sizi sevmeyen değer vermeyen birinden kurtulma zamanı olarak görün.
Siz de sevilmeyi, değer görmeyi hakediyorsunuz

Muhtemelen şu anda ayrıldığınız zaman ne yapacağınızı düşünüyorsunuz o yüzden kafanız karışık.Ama herşey zamanla yoluna girer ilk başka bu evlilikten kurtulun

Haklisiniz kusura bakmayin oyle kirgin ve uzgunum ki detay vermemisim. Evlendigimizden beri cinsel sorunlari var esimin iliskiden hep kacti ilk zamanlar hep usteledim.Terapiye gidelim dedim istemedi doktora gidelim dedim istemedi. Aramizda istemeden ucurum olmaya basladi. Annesi desen surekli gelir bizde kalir. 2 ay once bi kadinla telde konusurken yakaladim msj la ama sinirle davrandigim icin icerigi okuyamadan aldi telefonu elimden maalesef . Sanirim aldatildim da. Ama oyle iyi davraniyorki bazen vicdan yapiyrm ona karsi.cok karmasik duygulardayim
Neyine vicdan yapıyorsunuz? Size çok gördüğü kadın gibi hissetme hakkını, başka kadınlara bahşediyor diye mi vicdan yaptınız? Sizi sevmiyor. Seven insan ister, arzular ve ten temasından alikoyamaz kendisini. Teni tenini çeker. Sizin ten uyumunuz yok, cinsellik yok, anlayış zaten yok. Kiraya kadar düşmüş aranızdaki tartışmalar. Çocukta yokken bosanin kurtulun bu yetersizden.

Hem yetersiz hem aranıyor, tam bosamalik.

Ya terapi alın karsilikli adim atin teklif edin yada cocuk yoksa bosanin eksiklik ne bi onu düşünün siddet varmi aldatma alkol bunlar yoksa terapi alin .bu pandemi kimseye yaramadi
O kadar cok ugrastim ki inanin yoruldum artik çocugum olsun cok istiyordum evlenirken ama boyle yaparak annelik hakkimi da elimden aldigini dusunup daha cok ofkeleniyorum

Back
X