Ne yapacagimi şaşirdim

Bu arada bi guncelleme gecmek istiyorum evlilik icerisinde ailemden 15-20 bin tl kadar ailemden para aldi benim araciligimla bu miktari ondan almanin hukuksal bi yolu var mi , birde uzerimde kredi var onun icin cektigim bosanirken bunlari nasil temin edebilirim kendisinden

Siz zaten bi bütün olamamışsınız.evlilikte para hesabı yapılmaz,sen ben olmaz.biz olur.bunu anlamamış bir insanlada hayat geçmez.

bunu gormeden once sorunlar ne, aıle terapıstıne gıtmek ıstermısınız, belkı duzelır dıyecektım...

ama bunu gorunce anladım kı sız bu adama 2 gomlek fazlasınız . agır komplekslı... terbıyesız. hadsız bır ınsan . sınırını yerını bılmeyen es olmayı becerememıs bırı
fuzem olsa onu bıle atarım kocanızın ustune suan
adam olan tamam zorla guzellık olmaz ben ceketımı alır cıkarım anlasmalı bosanırız derdı en azından ınsan kalırdı
evden gıt kırayı ben verıyorum demısya
yaptıgınız tum yemekler verdıgınız emekler zehır zıkkım olsun burnundan gelsın

cok sınırlendım kusura bakmayın :KK43:
Oyle dagildim ki inanin okumus kendini gelistirmis işi olan insandim pandemide issiz kalinca anladim eve para birakmamaya basladi ne istiyosan soyle alirim diyodu. Calisirken her ay maasimdan 3 bin tl ye yakin para veriyordm evin genel giderleri icin.Paraya ihtiyaci oldu kredi bile cektim ama bana kiranin lafini yapmis olmasi cok ağrıma gitti. Haftasonu annemle konusup bosanma konusunu ilk ona acmayi dusunuyorm sizce ilk kayinvalide tarafina mi soylesem

Oyle dagildim ki inanin okumus kendini gelistirmis işi olan insandim pandemide issiz kalinca anladim eve para birakmamaya basladi ne istiyosan soyle alirim diyodu. Calisirken her ay maasimdan 3 bin tl ye yakin para veriyordm evin genel giderleri icin.Paraya ihtiyaci oldu kredi bile cektim ama bana kiranin lafini yapmis olmasi cok ağrıma gitti. Haftasonu annemle konusup bosanma konusunu ilk ona acmayi dusunuyorm sizce ilk kayinvalide tarafina mi soylesem
bence annenıze soyleyın hıc kayınvalıdenızle konusmanıza bıle gerek yok ...

Bu arada bi guncelleme gecmek istiyorum evlilik icerisinde ailemden 15-20 bin tl kadar ailemden para aldi benim araciligimla bu miktari ondan almanin hukuksal bi yolu var mi , birde uzerimde kredi var onun icin cektigim bosanirken bunlari nasil temin edebilirim kendisinden
aılenız bankada havale ıle x kısıye borc olarak bılgı gırerek gonderdıyse dekontu varsa alırsınız
eger bunlar yoksa zor :(

Sizi resmen üstünde yük gibi görüyor
Bu adamdan çocuk sahibi olmayı düşünmemekle mantıklı biri olduğunuz belli
Terbiyesiz adam
Kararınız hayırlı olsun

Back
X