Eşimle aramız limoni aynı evde çok resmiyiz. 2 ay önce bebegimiz oldu ve sanırım eşim bebeğe gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor. Bunu düşünmeme neden olacak sözler etti. Aslında esimede elimden gelen ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum ama bende evde robot gibi oldum. Eşim benden çok uzaklasti( ne yapacagimi şaşırdım cocuktan sonra bu tarz sıkıntı yaşayan varmı?
Eşimle aramız limoni aynı evde çok resmiyiz. 2 ay önce bebegimiz oldu ve sanırım eşim bebeğe gösterdiğim ilgiyi kıskanıyor. Bunu düşünmeme neden olacak sözler etti. Aslında esimede elimden gelen ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum ama bende evde robot gibi oldum. Eşim benden çok uzaklasti( ne yapacagimi şaşırdım cocuktan sonra bu tarz sıkıntı yaşayan varmı?
valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben erkeklerin bu doğum sonrası depresyonunun anlamıyorum, sanki onlar, doğurdu, emziriyo, geceleri uykusuz kalıyo, hele bide bebek kolikse...
yardımcı olcaklarına naz kapris
bence eşini mümkün olduğunca bebek bakımının içine katmaya çalış, kapris yapcak zamanı kalmasın, bebeğin sorumluluğu nasıl bişey birebir empati yapma şansı olsun
yatak odası sorun değildir artık zaten iki ay geçmiş
Bebek ağladığında yüzüme bakıyor ters ters. Cocuklada ilgilendiği yok eve geliyor direk internet başında. Yatak odası ayrı dert çünkü düşük riski nedeniyle hamileligim boyunca ilişkiye girmedik. Hep doğumdan sonrasını bekledigini söyledi durdu doğumdan sonra 3 kere yapabildik 1 haftadır buz gibi davranıyorvalla hiç kimse kusura bakmasın ama ben erkeklerin bu doğum sonrası depresyonunun anlamıyorum, sanki onlar, doğurdu, emziriyo, geceleri uykusuz kalıyo, hele bide bebek kolikse...
bence eşini mümkün olduğunca bebek bakımının içine katmaya çalış, kapris yapcak zamanı kalmasın, bebeğin sorumluluğu nasıl bişey birebir empati yapma şansı olsun
valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben erkeklerin bu doğum sonrası depresyonunun anlamıyorum, sanki onlar, doğurdu, emziriyo, geceleri uykusuz kalıyo, hele bide bebek kolikse...
2 cocuk sahibi olmuşsun sen zamanla alışır merak etme güle güle büyüt
İlk bebeğim ama burnumdan geldi suan anneligin tadını çıkaramıyorum
Hala çayını götürürüm meyvesini soyar önüne koyarım ama yok adamda hiç insaf yok. Bir şeye faydasi yok birde psikolojimi alt üst etti.ay öyle deme naz yapacagı kadın artık bir başkasıyla ılgılendıgı için bunalıma giriyorlar aşkım çay verirmisin dediğinde eşi hemen getiriyodu sımdı her işini kendi yapacak onlarıda anlamak lazım
Bebek ağladığında yüzüme bakıyor ters ters. Cocuklada ilgilendiği yok eve geliyor direk internet başında. Yatak odası ayrı dert çünkü düşük riski nedeniyle hamileligim boyunca ilişkiye girmedik. Hep doğumdan sonrasını bekledigini söyledi durdu doğumdan sonra 3 kere yapabildik 1 haftadır buz gibi davranıyor
bende anlamıyorum erkeklerin bu olayını ya..
ne yani senide mi emzireyim,seni de mi pışpışlayarak uyutayım....
bebek olunca, herr zamankinden daha çok ilgi beklerler bi de...
onlarda yüz çevirirse, bize kim ilgi gösterecek peki...
Eşim 3 4 yıl çocuk istemiyordu ama ben çocuk hastasıyım. Hamileligimdede başıma kakti insanlar boşuna hemen bebek yapmiyor evliligin tadını çıkarıyor diye. Cocugunun üzerine düşen babalari görüyorum bende çevremde ama eşim çok ilgisiz bebeğe karşı. Ruh gibi oldu. Varlığı belli değil Çocuk sana bakıyor diyorum elinde telefondan internete giriyor ondan başını kaldirmiyorEşiniz bebeği istemiyor muydu? Baba olarak sinirlenmesi yerine kucağına alıp sakinleştirmesi lazımdı. Yeni baba olan arkadaşlarım var iki laflarından biri çocukları.
eşinle beraber 2 çocuk sahibi olmuşsun demek istemiş arkadaş cnm.. e haksız da sayılmaz....
Dun akşama kadar kosturdum artık çığlık atacaktim insanlıktan ciktim resmen robot olsa kısa devre yapar herhaldebizim ilgiye şevkate ihtiyacımız yok canım, robotuz biz, hem kocaya hem çocuğa herşeye yeteriz, mükemmelde ev kadını oluruz, toplumun bekletisi bu malesef kadınlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?