- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
- Konu Sahibi BellaBellucci
-
14 aydır canım.
canim ya 14 ayda neyi tükettiniz cokta seni yordugunu düsünüyorsun,uzaktan iliski yürütmek zordur
cok iyi bilirim ama böyle böyle ara vermeler iliskiye zarar veriyor..
15 gün sonra birbirnizin yokluguna alismis olacaksiniz gibi yani degisik,
hadi 1-2 gün konusmama anlarim ama 15 gün cok fazla.15.gün ne olacak hersey düzelecek mi?
canım dönem dönem böyle durumlar gel-gitler yaşanabiliyor..
ve erkeğin vurdumduymazlığı da üstüne eklenince çekilmez bir hal alıyor..
emin ol sen ne kadar kendini yiyorsan o ise o kadar rahat..
baksana karikatür paylaşıyormuş.
sen üstüne düşme .. yaşadığım ve kk da okuduğum konulara bakılırsa bu tip şeylerle sık sık karşılaşabiliyoruz..
bayanlar ne yapsın bilemiyorum. üstüne düşmesek olmaz ee ilgilensek gene olmaz şaşırdım kaldımm
Sen adama gidip,kafamızı dinleyelim biraz dersen tabiki de atmaz.
Bunu dile getirirken bile yanlış yapmışsın,bir önceki ilişkinin muhabbetini açmak onu bu konuda inata götürmüş olabilir.
Erkek asla kıyaslanmaktan hoşlanmazlar. Gerçi burda bir kıyaslama yok. Ama senden önceki erkek arkadaşımla ilişkim bu yüzden bitti demek bile , o adamın sinirlerini zıplatmaya yetebilir.
15 tatilde kafa dinleme mevzusu,senden başka kimseye fayda sağlamaz.
Sürekli ilk günki kadar ilgili ve alakalı olmasını beklememelisin bence.
kelin ilacı olsa başına sürer misalii..
adam akıllı tek bir ilişki yaşadım ve senin şikayet ettiğin sebeplerden dolayı bitti.
bundan sonra biri dahi olsa hayatımda eskisi gibi üzerine düşecğimi zannetmiyorum..
çünkü bir kere denedim sonucunu gördüm..
ağzınla kuş tutsanda duygusuzlara yaranılmıyor
canım malesef erkekler bir süre sonra böyle oluyo ben de bir ara eşime çok kafayı takmıştım sen artık beni eskisi gibi sevmiyosun benle ilgilenmiyosun diyordum her konuşmamda öyle bişey yok ben değişmedim falan dedi bir süre sonra ben de ilgisiz olmaya başladım ama ona nispet olsun diye değil hep ben ona ilgi göstermekten bıktım pes ettim diyebiliriz...
benimki 1 gün geçti 2 gün geçtü 3. gün artık dayanamadı noluyoruz neden bu kadar ilgisizsin demeye başladı:) ben de yooo hayatım sana öyle geliyo ben değişmedim diyordum fıttırıyodu ama hak ediyodu yani:)
senin taktiğin biraz hatalı olmuş ara vermek erkeklerin işine gelir o arada ne de olsa ayrıyız diye bazı tehlikeli davranışlar bile yapabilir bence sen onu ara nasılsın falan diye arayı ısıt tekrar sonra ona onun gibi davranarak dersini vermelisin atıyorum her gün senin seviyorum diyosan artık deme... canım aşkım diye hitap ediyosan artık ismiyle hitap et... dikkatini çekecek birşey yap bakalım napacak
Sonsuz sayıda tecrübem yok ama bence,
1. Eğer babanı arayıp senin hakkında konuşabiliyorsa seni seviyordur.
2. Üslubunu yanlış buldum, uyarmak en son yapılacak iştir bana göre. Önce derdi sıkıntısı var mı öğrenmelisin. Neden öyle davrandığını/davranmadığını.
3. Artık onunla beraberken tutup da eski sevgiliden bahsetmek biraz ayıp ve ağır olmuş bence. Ondan ayrıldım senden de ayrılırım gibi,tehdit eder gibi, benim için o neyse sen de o'sun der gibi. Ki bu bir erkek için çok çok çok ağır bir durumdur.
4. Eğer kafamızı dinleyelim diyen sensen arayan da sen olacaksın. Kafamızı dinleyelim demek bakalım ne kadar dayanabilecek diye test etmek demek değildir. Düşünüp taşınmaktır. Sen bırak onun seni arayıp aramamasını da önce kendini bir sorgula derim. İlişkinden ve sevgilinden ne bekliyorsun.
5. Bence ilgi konusuna çok takılma. Eğer beklentilerini frenlersen mutlu olursun, mutlu edersin. Mutlu olan adam da ilgili olur. Bunu aklından çıkarma. Sen kendini huzurlu hissedemiyorsan o adam sana 24 saat mesaj atsa yine mutlu olmazsın. İlişki ticaret gibidir. Önce sermayen olacak kendi kendine yeteceksin. Fazla gelecek ona vereceksin, karşılığını sonra alacaksın.
Umarım anlatabilmişimdir.
İlişki bittiyse ,sevgi tükendiyse böyle oyunlar sadece zaman kaybı olur.
Kimse böyle bir ayrılıkla sevdiğinin kıymetini anlamaz.
Erkekler için 15 gün rahat takılmak için muazzam bir süre.
Ayrılmazsanız bile aynı tas aynı hamam devam eder.
Ben de bunu düşünüyorum,ya 15 gün sonra dönse bile her şey aynı tas aynı hamam olursa,bir de üstüne 15 günün verdiği rehavet ortaya çıkarsa ?
Offf offffffffffffff
Muhtemelen öyle olacak.
Bir erkeğe verilebilecek en güzel hediyeyi vermişsin.
İlişki içinde nefes alabileceği bi 15 gün ,daraltıcı boğucu ilişkilere karşıyım ama.
"biraz ara versek "düşüncesi benim kadın-erkek ilişki mantığımda yok.
Şu dakikadan sonra en mantıklı şey 15 günlük süreyi hiç vermemişsin gibi böyle arkadaş olarka konuşmaya başlamak.
Bu tavrı göstermek canını sıkabilir ama inan 15 gün sonra görüşelim durumundan daha kabul edilebilir.
Kimse 15 günde değişmez veya aşıksa bile aşkından ölmez,o dediğin durum genelde kesin ve acılı ayrılıklarda olur.
Dersin ki bitti artık ,bakarsın kalbinin acısına dayanamıyorsun ayrılmayalım diye yalvarırsın.
Biz kadınlar çok takıyoruz, çok dert ediyoruz. Ama karşı taraftan -erkekler için- hayat hiç öyle değil, hayat kolay, ayrıldıysa da, ara verse de karikatürünü paylaşıyor adam...
Artık fıtratlarının bu olduğunu düşünür oldum.
Ha bu adama zorla ilgi göstertseniz ne olur? Öz buysa, tehditle, kavgayla bir yere kadar getirirsiniz ama kendinizden de verirsiniz :18:
Adam daha traş olmadım, sonra uyumam lazım diyor; siz sabahlara kadar nöbettesiniz kendinizle...
Bence uzun vadeli düşünecekseniz, bu yeni adama bir bakın; bu nasıl bir adam, bununla yaşanır mı, çekilir mi bu diye sorun kendinize.
Çünkü sevgilinizin içindeki adamlardan biri bu, evlenirseniz onu daha çok göreceksiniz tahminen...
Bence sakin sakin izlemeye çalışın, daha evli değilsiniz, bunları görmeniz bir anlamda iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?