- Konu Sahibi BellaBellucci
-
Ben de öyle düşünüyorum,resmen ekmeğinin üstüne yağ sürdüm :18:
Bu teklifi sunan biri olarak ona ilk mesajı atan biri olmak gücüme gidiyor,bu sefer vazgeçilmez olduğunu düşünecek hepten.
Hayatım boyunca kimseye yalvarmadım,hele ki bir erkeğe asla yalvarmam(büyük konuşmayayım da),fakat ayrılırsak yalvaracak olan kesinlikle o olur onu biliyorum.Şimdi umursamıyor gibi yapsa da elbet pişman olacak.
Ne diyorsun,onu beklemeyip ben mi ilk adımı atmalıyım yani ? :44:
Düşünüyorum diyelim 15 gün geçti.
O zaman kim arayacak yada aramadı diyelim ne olacak ?
Bilemiyorum seni ve erkek arkadaşını tanımıyorum keşke bilsem de kesin bir yorum yapabilsem.
Sanırım seviyorsun seviliyorsun tek sorun ilgisizlikse.
Sana yakın zamanda duyduğum bir sözü söyleyeyim "evlilik bitip tükenmek bilmeyen bir rutin içinde aşk ile yaşama sanatıdır " demiş birisi..
İlişkinin de rutinleşmesi ne bileyim büyük sürprizler olmaması vs benim açımdan önemli değildir.
Ben karşımdaki erkeğe bakarım içten mi sevgi dolu mu şefkat dolu mu gözlerine baktığımda bir sıcaklık görüyor muyum ?
Yoksa kurulu robot gibi benimle ilgilenmiş birşey ifade etmez hadi etse bile inan bir süre sonra bu da sıkar.
Özetle sevgilin ne kadar hmm öküz bilmiyorum yani ne seviyede
dürüst ol,sence sorunsuz bir ilişkide arıza çıkaran kız mısın yoksa gerçekten mağdur musun ?
arada mesafe olan ilişkiler zaten yeterince zor ve bence gereksiz bişey..14 ayda ben olsam senede 4 kere görmekle sıkılırdım ve kurtulmak isterdim açıkçası.birbirinizi uzaktan deli gibi sevseniz de bi süreden sonra sevdiğinin varlığını yanında hissetmeye ihtiyaç duyuyosun.o da artık uzaktan yürütmekten sıkılmış olabilir..ve sen böyle yaparak daha da sallantıya sokmuş olabilirsin..
ayrıca yanlış anlamazsanız sırf merakımdan sorucam.neden istediğiniz an yanınızda olabilecek biriyle olmaktansa senede 4-5 kez görebildiğiniz birine emek verip kendinizi yıpratıyosunuz?çok mu seviyosunuz yani ben olsam senede 4 kere gördüğüm adam yabancı gibi gelir heralde.
Canım bence keşke kafamızı dinleyelim diyerek ilişkiye ara vermeseydiniz :-( Belki bir problemi vardır kendisinin, sordun mu hiç? Çok sert bir yaklaşımda bulunduğunu düşünüyorum.
sen 15 gün ara verelim dediginde bekledigin cevap olur mu asla böyle bir sey olmaz miydi?
yani bu süre cok uzun..ara vermek gereksiz bu hayatiniza renk katmaz,
yani benim bu kadar sabrim olmazdi,desemde yerine getiremezdim birde üste cikmak icin ooo sende dünden merakliymissin derdim..ben 15 gün haber almadan duramazdim..
insallah 15 gün sonunda hersey düzelir
Canım güzel güzel giden ilişkime ne oldu ben de şaşıp kalıyorum
Bir derdi,sıkıntısı var mı diye sordum elbette sormaz olur muyum,hiçbir şey bana olan ilgisizliğine bahane olamadı ne yazık ki...
Beni az çok tanıyorsun,sert bir yapım var evet ama ondan olumlu bir adım görseydim yelkenleri suya indiriverirdim hemen :26:
Bence senin fikrine saygı duymaya çalışmış. Ve zaten eski sevgilimi de bu yüzden terk ettim demişsin bu laf çok ağır ya, biz kadınlar bile nasıl bozuluruz bu lafa, kimbilir o nasıl hissetmiştir. Sana onun aramasını bekle vs demeyeceğim bence istediğin zaman sen bile arayabilirsin. Ama o da çok geçmeden arar zaten bana sorarsan.
Evet her zamanki gibi dediğime uydu,birgün de yumruğunu masaya vurup höyyyt diyecek biri değil zaten,ne dersem tamam olur tarzında biri.İnsan yeri geldiğinde tavrını ortaya koyacak birini istiyor...
Biliyorum söylediğim laf çok ağır ama durumun ciddiyetini fark etmesi için bunu belirtmek zorunda kaldım resmen.Nasıl hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum ama bana son zamanlarda hissettirdikleri ve söylediği şeylerin yanında çok da ağır değil bence ona söylediğim o söz.
Keşke bir an önce arasa,yoksa böyle çok kötüyüm
Önce resti çekip sonra ilk adımı atmak gücüme gidiyor,çok hem de ...
Canım öylelerinden de hayır gelmiyor (Masaya vurup höyt diyenler yani), ilişki süresince onların eksileri artılarından hayli fazla oluyor emin olabilirsin...
Bence dediğim gibi biraz bekle bakalım, çok için içini yerse de gurur falan yapmayıp ararsın. Gururluk bir durum yok zaten kesinlikle, ara vermek isteyen sensin sonuçta, senin kararın.
Son tavsiyem de şu olacak: Bundan sonraki diyaloglarınızda sakın sert olma... Gayet sakin sakin konuşun canım... Adam iyice içerleyebilir çünkü duruma.
bence erkek arkadaşınız olgun bir erkek ama dediğim gibi erkek.. geri aramayın... arasanız ders vermiş olmazsınız ayrı kaldığınız 3-4 gün de boşa gider.. aramayın o sizi arayacak.(aramazsa da kendi bilir:)) sizin söyledikleriniz ona basit geliyor sanki, sorunlarınız vs. sizden çok daha olgun biri sanırım yaş olarak da öyle herhalde? bence sizi seviyor ama söylediklerinizi belkide çocukça ve gereksiz bulduğundan sizin burnunuzun sürtmesini istiyor olabilir. bence sizi seviyor. öyle hissettim...
Evet,geri adım atarsam ders almayacak yine hem bu yüzden hem de gururumdan adım atmak istemiyorum kesinlikle.
Kendisi çok olgun biri,ben de olgunum tamam ama o çoğu şeyi aşmış biri,yani benim şikayetlerim ya da mızmızlanmalarım ona o kadar basit geliyor ki...
Ben sadece sorun ettiğim şeylerin basit olmadığını anlamasını,biraz göz önünde bulundurmasını istiyorum.
Ben 22 yaşındayım o da 26.
Beni sevdiğine adım gibi eminim ama bana sevgisini göstermekte çok cimri,daha önce ne kadar ilgi gösterdiğini bilmesem neyse de şimdi böyle davranması çok moralimi bozuyor.Ben de onun burnunun sürtmesini ve akıllanmasını umarak ara vermeyi önerdim ama şimdi de pişman oldum,ya burnu sürtmezse ?
canım aynı ilgiyi sürekli bekleyemezsin. elbet ilşkinin başında daha farklı olur her şey zamanla kendini dinginliğe bırakır. ilk zamanlarımızda günde 20 mesaj atıyorken.. bugün.. 10 yıl sonra nasılsın yaşıyomusun die mesaj atıyormbeklentn ne kadar az olursa o kadar rahat olursun.. eskisi gibi bakmıyor aramıyor diye değerlendirme... ama şimdi iki tarafta inat ederse bu işin sonu yok... belkide bir mesaj atmalısın:
sadece aşk....
istediği yöne çeksin dursun.. senin aradığın tutkulu bir aşık
seni anlıyorum. sen sen istesende senden vazgeçemeyecek birini istiyorsun.. ve senin için savaşan... aslında olay ilgisizliği değil burda.. senin tek lafına sen ne diyorsun! diyen bir adam...
ya aklima bir sey geldi aslinda ne kadar dogru olur bilmem ben olsaydim böyle yapardim
Madem facesiniz var statunuze onun ilgisini cekmek icin birsey yazin
ufak pembe yalan olabilir veya gercekten de dogru olabilir mesela ben olsam eyvah cok hastayimyazardim o da bunu görup arar mi aramaz mi diye beklerim sizi ne kadar umursadigini anlayabiliriz... ya ne bilim sacmaladim mi ben :)) ben olsaydim oyle yapardim dedigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?