Canim her ailede var böyle kara koyunlar maalesef.
Eger katlanabilecek bir halin varsa, ozaman yarin evde bulun ama kösede dur, mutfakta dur, odanda dur, lafa söze karisma, kimseyi evinden kovma, dögüsürlerse kendi aralarinda dögüssünler barissinlar ne yapacaklarsa yapsinlar, is cigrindan cikarsa ozaman tepkini koyarsin. Sanirim laf dalasmasi olur sonra yine bir sekilde ortak bir anlasma gibi susarlar.
Bundan sonrada dayin senin evini ögrenmis ama sen kapiyi acmadiktan sonra birsey yapamaz. Kapina gelirse acma, evde yokmusun numerasi yap. Hatta disarda arabani bile görse, acma, sonra soran olursa yürüyüse cikmistim dersin. Hele öyle kapida bagirip cagirirsa direk polisi cagir, hic onla muhattap olma, komsulardan biri cagirmis sansin.
Telefon numeranida ögrendiyse herkes gittikten sonra telefon numeranida degistir, sadece iyice tembihledigin kisilere ver numerani. Bencede dayindan sana ancak zarar gelebilir, aman uzak dur basina bela olur. Küsende küssün, anneannen barisabilir sonucta onun oglu, herkes onla iyi olabilir, ama seni sevmiyor, bunu acikca dile getiriyor, sen neden ona iyi davranacakmisin, evine alacakmisin.
Simdi anneannenin hatri icin evine aldin, ama aynende böyle söyle.
Sizin hatriniz icin ben onu evime aldim, ama ben onla anlasamiyorum. Siz sevebilirsiniz, ama bizim aramiz iyi degil, ben onu hayatimda istemiyorum. Herkes yerinde iyi olsun, bana dokunmayan yilan bin yasasin dersin.
Yani baskada birsey aklima gelmiyor. Eger hic telefona cikmazsan, kapini acmazsan, ona hic bir laf söylemezsen bikar zaten arayip sormaz gelmez gitmez. Ama cevap verirsen, direk red edersen belki hirslanir kafayi sana takar.
Baktin yok, hic huzurun kalmadi, en son carede tabii tasinmak olur : (