ben burada durumumu bir kere anlatmisim:
"ben 1,69 m erkek arkadasim ise 1,65 m, ve annem bunu en basindan beri sorun ediyordu...
abim, ablam ve kardesim hep arkamdaydi, ama ne olduysa, ablam sevdigime karsi bi nefret baslatti, ve annemide iyice sevdigimden ve ailesinden soguttu

abim hala arkamda, ama annemi evlenmem icin ikna edemiyor. kadin nuh diyor peygamber demiyor. ablamda iyice iftira atip hakkinda kötü seyler anlattigi icin bana artik ne inaniyor, nede sevdigimle tanismak istemiyor

4 sene oluyor, biz cikali, ve ben hala Allah'in izniyle annem izin verecek diye bekliyorum

ikimizde üniversitede okudugumuz icin abim biraz beklememizi istiyor, kendi paramizi kazanalim diye

ama annem ne sevdigimi nede ailesini tanimadi ve tanimakda istemedi...
sagolsun akrabalarim ve annemin arkadasida plan yapip iyice annemi sevdigim ve ailesinden soguttugu icin benim durumum hal alamaz bir sekil aldi

ne yapacagim bilmiyorum, annem vermem diye tutturdu, evlatlikdan red ederim diyor... ama onu cok seviyorum, beraber cok mutluyuz

rabbim kimseye böyle bir aci vermesin

"
sevdigim illa nisan yapmak istiyor, bizi bilen herkes soruyor "siz ne zaman nisanlaniyorsunuz artik" diye

eh buda dogallikla onun gururuna dokunuyor, 5 senedir beraberiz, nisanlanmak icin ugrasiyor, ama bisey olmuyor... herkes benim bu isi halletmem gerekdigini söylüyor, ama annemle konusamiyorum ki... gecenlerde yine sevdigim hakkinda konu acildi, affedersiniz ama, annem tartismaya basladi ve bana o.... dedi

biz sevdigimle ayrilma karari aldik, cünkü o artik gizli sakli bulusmakdan, bizi soranlara yalan söylemekden yoruldu... 10 gün anca dayandik...
bana geldi, sarildi, agladi

biz birbirimiz olmadan yapamiyoruz... ama bu hayat böyle nasil gecsin? sevdigim ve annesi nisan icin bekliyor, benim elimden ise hic birsey gelmiyor

oooooofffff .....