ne yapacağımı şaşırdım

bukremsi

umut insanın en büyük silahıdır
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
13
2
8
Bir sevgilim var. Sevgilim beni çok sevdiğini falan söylerdi. benim olduğum şehirde okuyor beni telefonda annesi abisi yengesiyle tanıştırdı. Birkaç gün önce ona beni sevip sevmediğini sordum sonra hayır dedi sevgi yok hoşlanıyorum dedi başta seviyorum sanıyordum ama aslında hoşlandığımı anladım dedi. Yanyanayken iyiyiz hoşlanıyorum sadece dese de ama mesajlaşmaya gelince o kadar soğuk ki ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum biri fikir versin

Sevgilin olduğuna emin misin? Sinir olurum boyle ne istediğini bilmeyen erkeklere. Fikir istiyorsan bir süre geride dur gözlemle derim çok kaptirmamakta fayda var gibi.

Aslında ben de emin değilim sevgilim falan diyor ne olduğunu ben de bilmiyorum kıskanç biri ve bu sebeple kıskaçlığına da anlam veremiyorum

Anladım işte dengesiz erkek tiplemesi bu bildigin. Daha ne istediğini bilmiyor bu. Yani seven bir erkek niye hayır sevmiyorum deyip sonra da ama hoslaniyorum desin. Dengesiiiiiz işte. Ay çok sinirlendim. O yüzden kaptırma kendini kovalayan sen olma

Sanırım bunu biliyorum ama yakıştıramıyorum kabullenemiyorum

Çok saçma madem seni sevmiyor sadece hoşlanıyor o zaman neden telefondan da olsa ailesiyle tanıştırdı?

Durust cocuk , sevmedigini soylemis..

Seni telefonda annesi ve yengesiyle tanistirdi diye fazla anlam yukleme sonra uzulen sen olursun.

Kararsız erkek en kötüsüdür. Haa erkeğe asla duygularını sormayacaksin

Sonradan yengesi ile olan konuşmalarını okudum çok iyi biri inşallah değişmez demiş ama galiba şımarıklık yapıyor bilmiyorum ya kadınların ananlaşılmaz olduğunu söylerler ama bence tam tersi

Bir adım geri çekil erkek milleti kaçanı kovalar hem de niyetini belli eder

En iyisi bu galiba öyle yapacyapacağım. Hepinize teşekkür ederim

fin
seninle sadece takiliyor. gururun varsa ayril..

kendini bi süre geri çek onun sana gelmesi lazım yok umursamıyorsa zaten ilişki milişki yoktur onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…