Kararsız erkek en kötüsüdür. Haa erkeğe asla duygularını sormayacaksinBir sevgilim var. Sevgilim beni çok sevdiğini falan söylerdi. benim olduğum şehirde okuyor beni telefonda annesi abisi yengesiyle tanıştırdı. Birkaç gün önce ona beni sevip sevmediğini sordum sonra hayır dedi sevgi yok hoşlanıyorum dedi başta seviyorum sanıyordum ama aslında hoşlandığımı anladım dedi. Yanyanayken iyiyiz hoşlanıyorum sadece dese de ama mesajlaşmaya gelince o kadar soğuk ki ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum biri fikir versin
Bir adım geri çekil erkek milleti kaçanı kovalar hem de niyetini belli ederBir sevgilim var. Sevgilim beni çok sevdiğini falan söylerdi. benim olduğum şehirde okuyor beni telefonda annesi abisi yengesiyle tanıştırdı. Birkaç gün önce ona beni sevip sevmediğini sordum sonra hayır dedi sevgi yok hoşlanıyorum dedi başta seviyorum sanıyordum ama aslında hoşlandığımı anladım dedi. Yanyanayken iyiyiz hoşlanıyorum sadece dese de ama mesajlaşmaya gelince o kadar soğuk ki ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum biri fikir versin
seninle sadece takiliyor. gururun varsa ayril..Bir sevgilim var. Sevgilim beni çok sevdiğini falan söylerdi. benim olduğum şehirde okuyor beni telefonda annesi abisi yengesiyle tanıştırdı. Birkaç gün önce ona beni sevip sevmediğini sordum sonra hayır dedi sevgi yok hoşlanıyorum dedi başta seviyorum sanıyordum ama aslında hoşlandığımı anladım dedi. Yanyanayken iyiyiz hoşlanıyorum sadece dese de ama mesajlaşmaya gelince o kadar soğuk ki ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum biri fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?