ne yapacağımı şaşırdım

üzgünüm ama senden daha iyisinin karşısına çıkmasını beklıyor açık açıkta söyluyor insanın özgüvenini sömürür bu gibiler senı sömürmesine izin verme

Aman ya bitanede bende var neyiz sevgilimiyiz neyiz cozemedim hoslandigini soyluyo falan filan ama net degil buda benim kafami yoruyo birak gitsin ondan bi is cikmaz!
ben biraktim ama henuz bilmiyo gorusmek istediginde bisey yokmus gibi kabul edicem ama sonra onu istemedigimi soylicem..
hic ugrasma derim ....

Çoğu erkekte var bu sorun galiba yakın bir arkadaşım var erkek ona anlattım kızlar her şeyi kafasına takıyor büyütüyorlar diyor biz basit düşünürüz diyor söylediğimiz lafın sizin anlayacağınız gibi bir yere gideceğini diyor bence hem cinsini koruyor

Aslında ben de emin değilim sevgilim falan diyor ne olduğunu ben de bilmiyorum kıskanç biri ve bu sebeple kıskaçlığına da anlam veremiyorum

kıskançlık bazen sevdiğinin işareti değildir. baskıcı kişilikte olduğunun işaretidir. tavsiyem ayrılın dengesiz biriyle hayat çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…