- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Böyle anlaşılması zor birisiyse neden ikna etmesini istiyorsunuz ki.Çocuk düşünmüyorum zaten
Konular çok onun ailesi hep sorundu evliligimizin ilk aylarında hiç yalnız kalamadık hep onlarla beraberdik. Kocam sorunlu biraz konuşsan konuşulmuyor hemen kızıyor bağırıyor pişman oldum barıştıgıma
Ayrılıp barıştık derken boşanmayı kasdetmiyorsunuz değil mi? Yoksa boşanma kararı almaktan mı bahsediyorsunuz?
Bence bir kere boşanma kararı aldıysan barışmayacaksın çünkü gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor.
Hadi bir kez barıştın burnunu iyice sürttükten sonra, bir daha aynı hatayı yapıyorsa işte o zaman kesinlikle boşanmalı..
Siz de mutlulukları güzellikleri hakediyorsunuz denemişsiniz ve olmamış neden zorluyorsunuz ki?
Elalemi de boşverin onlar her zaman konuşacak bir şeyler bulmuşlardır zaten
Boşanma kararı aldık mahkeme bile açıldı eşyalar kaç defa çekildi. Hep kandım aman yuvam yıkılmasın dedim. Ailem barışma değişmez dedi ben herkesi karşıma alıp barıştım. Hiç iyi değilim bugünlerde
Böyle anlaşılması zor birisiyse neden ikna etmesini istiyorsunuz ki.
İlişkinizi ayrıl-barış laçkalaştırmışsınız.
Sorununuz neyse küserek değil konuşarak halletmeye çalışın.
Görücü usulü oldu bizim evliligimiz. Barışalı daha 1 hafta oluyor. Ben şimdi aileme bundan bahsedersem tepkileri ne olur bilmiyorum. Artık herkes dalga geçiyor resmen. Oyuncak ettiniz evliliği diyorlar. Ama ben elimden geleni yaptım hep. En büyük hatam her defasında affetmek oldu
Son tartışmamız neden kaynaklandı , yine mi aile ?
Hayır. Sadece dün dışarı çıkmak istedi hergün çıkıyor. Bnde gitme bugün dedim trip yaptı tartıştık yarın topla eşyalarını git dedi. Ağlayarak sabahı ettim. Gün boyu aradım msj attım dönüş bile yapmadı. Eve geldi özür diledi. 2 saat sonra yine aynı oldu.
eşinin biryere gittiği yok anlayışlı ol ayrılık fikrini tamamen aklından çıkar var sil herşeyi en başa dön hiçbirşey yaşanmamış gibi çevrendekilerde dalga geçmek yerine bir evlilik nasıl kurtarılır buna imrensinİyi geceler herkese.
Yeni üyeyim ve ne yapacagımı şaşırdım. Ben 1 yıllık evliyim. Kocamla çok defa ayrıldık barıştık. Bu 3. Barışmamız ve kocamı tanıyamıyorum. Beni ikna etmek için o kadar dil döken adam gitti. Aklından ne geçiyor merak ediyorum. Çok Yoruldum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Tekrar ayrılırsak ki durum onu gösteriyor. Ben millete ne dicem. Aileme ne dicem. Acayip bunaldım daraldım akıl verin
yanı sureklı ayrılık olunca ıster ıstemez sogukluk gırıyor.nıye bukadar çok ayrıldınızİyi geceler herkese.
Yeni üyeyim ve ne yapacagımı şaşırdım. Ben 1 yıllık evliyim. Kocamla çok defa ayrıldık barıştık. Bu 3. Barışmamız ve kocamı tanıyamıyorum. Beni ikna etmek için o kadar dil döken adam gitti. Aklından ne geçiyor merak ediyorum. Çok Yoruldum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Tekrar ayrılırsak ki durum onu gösteriyor. Ben millete ne dicem. Aileme ne dicem. Acayip bunaldım daraldım akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?