• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımızı şaşırdık !

Kusura bakmayın, anlatım şeklinize göre ben sizi bu evliliğin içinde gereksiz buldum... sürekli suçlayıcı şekilde görümcem evliliğimi bu şekilde eleştirse kesinlikle haklı da olsam haksız da olsam hem daha fazla inada bindirir hem de daha fazla hırçınlaşırım.
Belki de gelininiz bu tavırlara karşılık daha da huzursuz davranıyordur.
Daha önce de dediğim gibi ben sizi fazla müdahil hissettim...
yüzüne söylediğim şeyler. haksız olduğunu kendi de kabul ediyor sakinleştiğinde. ne söylediğini bilmiyor sadece sinirli olduğu zamanlar. çocuk gibi davranıyor. ben buyum ayrıca konu ben de değilim gelip burda beni eleştirmezseniz sevinirim. konu yukarda yazılı sonuçta. baştan anlatayım anlamadıysanız

Darp raporu ve boşanma davası.

O çocuk ya engelli kalır ya ölür :KK43: yerde 4 yaşındaki çocuk tekmelenir mi :KK43:
ağlıcam ya düşününce:KK43:
yemin ederim yaptı ya. neden ağlıyosun sürekli diye çocuğu yerde tekmeledi. ağzına yüzüne küfür ediyor küçücük çocuğun. ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.

of sen lütfen sorumdan uzaklaşır mısın ? o uyuşmuyor bu uyuşmuyor. abartma sen de gelcem abimin çocuğu için sosyal hizmetleri aricam. ne mana ? onlar yarın iyi olacak olan çocukla bana. bir şey konuşuyorsun da ne konuşuyorsun kendin de bilmiyorsun. ben burda ortamı düzelteyim diye bakıyorum. uzaklaş lütfen konudan...

Yorumlara cevaplarından sonra tabi uzaklaşırım. Asıl sorunu görmüyorsunuz. O cocuk nasıl bir ortamda büyüyor farkında değilsiniz. Yeğeninizi bile ciddiye almıyorsanız hani konuda yazmışsınız ya zeka geriliği diye daha ciddi şeyler olabilir.

Size göre yuva yıkılmasın.

yüzüne söylediğim şeyler. haksız olduğunu kendi de kabul ediyor sakinleştiğinde. ne söylediğini bilmiyor sadece sinirli olduğu zamanlar. çocuk gibi davranıyor. ben buyum ayrıca konu ben de değilim gelip burda beni eleştirmezseniz sevinirim. konu yukarda yazılı sonuçta. baştan anlatayım anlamadıysanız
Bir önceki yorumlarında da dediğin gibi, sen bekarsın ve şu an sana bir şeyler çok basit geliyor...
Biz yazdıklarını anladıkta, sen onca kişinin yazdığını anlayamamışsın...
Ne desek boş...

Son düzenleme:
Yengenizi bilmem de, o yavruya çok yazık. Eşim, minnacık bebeğime bir kere vursa, onu doğduğuna pişman ederdim. Abimiz neden hala evli? Böyle bir annedense, annesiz büyümek daha iyi. En azından şiddet görmez yavru.
biz hep yapıcı olmaya çalıştık ailesiyle konuştuk belki dedik bize anlatmak istemez. kaç kere gittim yardım edeyim, yalnız hissetmesin. beni bile kovmaktan beter etti. onlar iyi olsun diye baktık yine. kocasına çocuğuna baksın yeter dedik. o da yok.

değilim. ondan bilmiyorum ne yapılır ne edilir diye. onu danışmaya çalışıyorum. bekara karı boşamak kolay gelirmiş benimki de o hesap.
Canım sende biraz çok doldurmuşsun kendini çok karşı taraf olmuşsun yengene ve öncelikle karşı tarafı suçlamadan ön yargısız dinleyin bakalım yada gözlemleyin bir yerde bir hata var bu sadece o kadının yada o annenin suçu değildir ! Biraz uzaklaşın bence geçmişte yaşanılan bir şeye kin tutmuş olabilir ve hatta bu olay sizin tarafla alakalı olabilir sizi görünce sinirini çocuktan yada argo kelimelerden çıkarta bilir ayrıca her ne olursa olsun neden yada sebep yengenzin yaptıklarını tasnif etmiyorum edilecek tarafıda yok zaten!

Son düzenleme:
Yorumlara cevaplarından sonra tabi uzaklaşırım. Asıl sorunu görmüyorsunuz. O cocuk nasıl bir ortamda büyüyor farkında değilsiniz. Yeğeninizi bile ciddiye almıyorsanız hani konuda yazmışsınız ya zeka geriliği diye daha ciddi şeyler olabilir.

Size göre yuva yıkılmasın.
ya ben ne diyeyim şimdi yuvayı dağıtın boşanın mı diyeyim abime ? Ben ne yapılabilir diye soruyorum. psikolojik destek mi aldırsak bu kadına kabul de etmiyor gerçi.

yemin ederim yaptı ya. neden ağlıyosun sürekli diye çocuğu yerde tekmeledi. ağzına yüzüne küfür ediyor küçücük çocuğun. ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.

abin karısını çocuğundan çok seviyor ve boşanmıyorsa tedavi ettirip öyle sevmeye devam etsin bir zahmet.
o kadınında elleri kırılsın.
sizin anneniz babanız yok mu abiye akıl verecek?
çocuğu çekip alsınlar o evden en azından.

Canım sende biraz çok doldurmuşsun kendini çok karşı taraf olmuşsun yengene ve öncelikle karşı tarafı suçlamadan ön yargısız dinleyin bakalım yada gözlemleyin bir yerde bir hata var bu sadece o kadının yada o annenin suçu değildir ! Biraz uzaklaşın bence geçmişte yaşanılan bir şeye kin tutmuş olabilir ve hatta bu olay sizin tarafla alakalı olabilir sizi görünce sinirini çocuktan yada argo kelimelerden çıkarta bilir ayrıca her ne olursa olsun neden yada sebep yangrnizin yaptıklarını tasnif etmiyorum edilecek tarafıda yok zaten!
var geçmişten birkaç bir şey. ama biz hallettik sanıyorduk. abime çok bağırdık ettik. annem laf söylüyordu bir dönem idare edin, gezmene, oturmana kalkmana dikkat et diye. ama öyle kötü niyetli değil. sonra dedim karışmicaksınız diye. şimdi kimseden ses çıkmıyor yine de ufak bir şeyden delirip gidiyor. hadi bizi geçtim masumun ne günahı var ?

abin karısını çocuğundan çok seviyor ve boşanmıyorsa tedavi ettirip öyle sevmeye devam etsin bir zahmet.
o kadınında elleri kırılsın.
sizin anneniz babanız yok mu abiye akıl verecek?
çocuğu çekip alsınlar o evden en azından.
bizimkiler ben yuva yıkamam çok günah diyip yapıcı oluyolar devamlı. ama olunca da böyle oluyor. ben de doldum artık dediğiniz gibi. ağlayasım geliyo yeğenimi öyle gördükçe. küçücük kaldı çocuk

ya ben ne diyeyim şimdi yuvayı dağıtın boşanın mı diyeyim abime ? Ben ne yapılabilir diye soruyorum. psikolojik destek mi aldırsak bu kadına kabul de etmiyor gerçi.

Konudan uzaklaşmamı söyledin ama sosyal hizmetleri arayın ciddiyim. Onlar Öncelikle anne baba ilişkisine bakıyorlar. Tabi uzmanlar eşliğinde belki (yengenin psikolojisinde ki değişik halleri uzmanlar farkedip yardım edebilirler) o korkuyla yengen abine bilemem ama eve ve cocuğa bağlanır biraz da olsa. Onların ilişkisine siz hiçbir şekilde müdahale edemezsiniz zaten o kadar kavga gürültüye yengenin evden annesinin evine gidip gelmesine rağmen bir şey demiyorsa abiniz siz de müdahale etmeyin. Sadece abinizi yeğeniniz konusunda uyarırsanız psikolojik olarak etkilenir vs . Derseniz belki biraz yengenize müdahale edebilir . Tabi en sağlıklı olanı dışarıdan uzmanlardan yardım almak.

benim yerimde olsan hiç de sosyal hizmetleri aramazdın. şimdi birbirimizi yemeyelim burada. abim çocukla mükemmel ilgileniyor. zaten herşeyine abim koşuyor. altını bile abim değiştirir çocuğun. baba biliyor çocuk sadece
4 yasinda cocuk hala bezliyse bir sikinti var. Lutfen abinize sahip cikin. Gittiginde ara yolu bulmayin. Cocugun velayetini almak icin de dovdugunu kanitlayin.

Konudan uzaklaşmamı söyledin ama sosyal hizmetleri arayın ciddiyim. Onlar Öncelikle anne baba ilişkisine bakıyorlar. Tabi uzmanlar eşliğinde belki (yengenin psikolojisinde ki değişik halleri uzmanlar farkedip yardım edebilirler) o korkuyla yengen abine bilemem ama eve ve cocuğa bağlanır biraz da olsa. Onların ilişkisine siz hiçbir şekilde müdahale edemezsiniz zaten o kadar kavga gürültüye yengenin evden annesinin evine gidip gelmesine rağmen bir şey demiyorsa abiniz siz de müdahale etmeyin. Sadece abinizi yeğeniniz konusunda uyarırsanız psikolojik olarak etkilenir vs . Derseniz belki biraz yengenize müdahale edebilir . Tabi en sağlıklı olanı dışarıdan uzmanlardan yardım almak.
uzmandan yardım almak doğru. ama sosyal hizmetler konusunda hemfikir değiliz. Çocuk benim çocuğum değil 1. 2. si kendi kendime böyle birşey yapamam. ailem asla yapmaz zaten. abim karısının oraya gitmesini istemiyor. ama bize de bir şey diyemiyor ben buldum ettim diye. bütün gece uyumuyor. uykusuz işe gitti kaç sabah. ne yiyo ne konuşuyo. abim sonuçta benim de günah yani.

Anlattıgin sey trajedi resmen
Ne demek kufur tekme...abin yokken neler yapiyor cocuga kim bilir,siz varken boyle yapan...ben karışma diyemiycem karış!
Oyle bir karış ki velayet babada kalsın
vallahi bir ara videoya çekeyim dedim ama yaklayamadım. Aynen biz yokken ne yapıyor kim bilir. 4 yaşındaki çocuk konuşamaz mı ? cümle kuramıyor

uzmandan yardım almak doğru. ama sosyal hizmetler konusunda hemfikir değiliz. Çocuk benim çocuğum değil 1. 2. si kendi kendime böyle birşey yapamam. ailem asla yapmaz zaten. abim karısının oraya gitmesini istemiyor. ama bize de bir şey diyemiyor ben buldum ettim diye. bütün gece uyumuyor. uykusuz işe gitti kaç sabah. ne yiyo ne konuşuyo. abim sonuçta benim de günah yani.

Istanbulda mı yaşıyorsunuz?

4 yasinda cocuk hala bezliyse bir sikinti var. Lutfen abinize sahip cikin. Gittiginde ara yolu bulmayin. Cocugun velayetini almak icin de dovdugunu kanitlayin.
ah ah ! çekemedim videoya bi. nasıl pişmanım anlatamam. evet bezli çocuk. alıştıramadım diyip bezliyor devamlı. saçma sapan hazır gıdalar verip başından savıyor. bütün gün telefon elinde. şunu arayayım buraya bakayım.

Back
X