ne yapacağını bilememek...patlamak üzereyim

Canım öncelikle Allah yardımcınız olsun kayınpederine de şifa versin. durum zor ve karışık, babanın tepkisinide anlamaya çalış çünkü o senin baban, dünyayı senin gözlerinle görüyor o, senin için herşeyin en güzelini en mükemmelini isrtiyor. Tepkisi bu yüzden...

arada kalmak çok zordur tahmin edebiliyorum ruh halınıde anlayabiliyorum çok çok zor.. İnan ne diyeceğimi bilemedim ama babacığını tatlı tatlı ikna etmeye çalış onunda gönlü kalmasın ayrıca sen böyle yarım huzursuz depresyonda oldukça baban ve ailen hepsi senin için daha çok üzülecekler ve karşı tarafa karşı daha antipatik bakacaklar zor biliyorum ama güçlü durmaya çalış...

öncelikle kayınpederinize Allahım acil şifalar versin..sizzede sabır,güç,kuvvet versin..böyle bir durumda ne denir bilemiyor insan sizinde özellikle nişanlınız ve annesininde yaşadıkları çok zor..bir arkadaşımda babasının en fazla 6ay yaşayacağını duyduğunda ne yapacağını şaşırmıştı insanın eli ayağı kilitleniyor ne yapacağını şaşırıyor Allahtan ümit kesilmez tek yapılacak sabır ve bol bol dua etmek...Allahım hakkınızda hayırlsını versin...

allah kolaylık versin canım bence nişanlınla mutluysan sorun yok demektir.düğün için beklersiniz çünkü kayınpederinin durmu belli biraz anlışylı olup beklemen gerekir çünkü nişanlın maddi ve manevi yönden sıkıntıda anlattığın kadarıyla ve bu durum ilişkinize yansırsa mutluluğunuz bozulabilir.buna izin verme senin ailen niye sana eşya için sıkıntı yaratıyor anlamadım eşya alınır yada alınmaz yeterki siz mutlu olun ben 6 senelik evliyim ve tüm eşyalarımı yeniledim eşya bu her zaman alınır yani,tabi herkes yeni eve evlenmek ister ama burda ölmak üzere olan insan var ve bu nişanlının babası canı ,durum farklı yanii
yinede herşeyin iyisini sen bilirsin allah gönlünüze göre versin canım

biliyorum babamda benim iyiliğimi istiyor, herşeyin en güzeli olmasını istiyor...bende istiyordum,kim istemezki güzel bir gelin olmak,hayallerimizde öyle eğlenceli bir düğün vardı ki...Ama nişanlım dedi ya ben babamı göremezsem annemin yanında o kötü olacak diye, o laf beni çok üzüyor,çok zor ki büyük ihtimal böyle olacak
şu an zaten evliliği kayınpederimin heyecanlanmaması için iptal ettik.
Herşeyde bir hayır vardır derler, bilemiyorum belki de iptal olması bir hayır
Böyle düşünmeye çalışıyorum, ama bizi çok daha zor ve sıkıntılı günler bekliyor bununda farkındayım
Bunun için ne yapmam gerektiğini çözemiyorum işte

Saolun çok teşekkür ediyorum...Hep dua ediyoruz zaten allahtan ümit kesilmez tabi...

Sağlık olsun da maddiyat bir şekilde olur,çalışı kazanırız çok şükür...Zaten düğün işini beraber iptal ettik, böyle bir durumda söz konusu bile olamaz.Ben sabredeceğimde nişanlımında yanında olacağımda bu yola sadece iyi günler için çıkmadık.Eskiden ne kadar basit şeylere üzülürmüşüm onu farkettim.İnş.bu gücü bulabilirim kendimde ve hep güçlü dururum nişanlımın yanında

Biz zaten beraber karar verdik, doktor öyle söyler söylemez ikimizde de aynı düşünce oluştu.
Tabiki de bekleyeceğim,sabredeceğim. Ve maddiyat umurumda bile değil.Onlar olur,keşke sağlık olsaydı da eşyamızın hiçbirini alamıyor olsaydık...Benim annem babam evlenirken bir buzdolapları yokmuş,ama şimdi herşey var çok şükür ama babam inatla o borçlarla evi nasıl geçindireceksiniz diye beni çok bunalttı. Ama şuan zaten bu durum ortadan kalktı bundan sonra ayakta durabilmem çok önemli,bu arada işimi ve ruh sağlığımı koruyup güçlü olmam gerekli

evet canım hayat ölüm söz konusu olunca bambaşka oluyor ben oğlumu kaybettiğimde farkettim böyle olduğunu,herkesin derdi kendine büyük geliyor işte herkesin derdi başka başka
umarım sevginizden aşkınızdan alacağınız güç size yeter siz birbirinizn arkasında olduktan sonra allahın izniyle önünüzde dağlar eğilir allah mutluluk versin allah hayırlı gelecek ve ççççooooookkkkkk mutlu bir evlilik hayatı nasip etsin herşeyi istediğiniz gibi yaşamayı nasip etsinnn

Başınız sağolsun, allah sabır versin, çok üzüldüm sizin adınıza..Ölüm bu hayatın esas gerçeği zaten
Önemli olan bunu salimlikle atlatabilmek...O sevgi bize bunu verecek inş.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, allah sizede çok mutlu günler yaşatsın inş.

Bütün gece doğru düzgün uyuyamadım,saçmasapan rüyalar gördüm.
Dün gece nişanlımı aradım 11 gibiydi.Dışarıda halı saha maçı izlemeye çıkmış,çok bunalmış.
Birşey yapacağı zaman hep haber verir aslınnda...sonra ben uyuyakalmışım.
Gözümü açtım gece 2.30 ses çıkmamış,bende merak ettim aradım.eve girmiş yatmış.
İçinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir,ama böyle habersiz kaldıkçada her an acaba babasına bişeymi oldu diye düşünmeye başladım...
Nasıl davranıcam ben nasıl offf

Uzaktan konuşmak kolay gelir belki; fakat sevgi varsa gerçekten sevgi varsa içinizde ve gerçekten evlilik yoluna çıkacak kadar net kararlarınız olduysa, nişanlınızın en zor zamanında, en çok şefkat ve anlayış istediği dönemde yalnız bırakmayın.

İnanın o kurduğumuz hayaller hep anlık mutluluklar, birde arada çok arada aklımıza geldiğinde hafif tebessume neden oluyor.

Onun dışında emek, sevgi, saygı, anlayış, ve birbirine dayanmak varsa çok mutlu olunuyor ne eksik olursa olsun gerçekleştiremediğimiz hayaller arasında..
Düğünün şekli, alınanlar, evin içindekiler v.s bunların hepsinin birçoğu sadece çevremizdekilerin ağzı için.

Benim zaten onu yalnız bırakmaya hiç niyetim yok, dediğiniz gibi biz mutlu olalım gerisi önemli değil..
Keşke babası iyi olsaydı da, maddi zorluklarımız olsaydı keşke,baba bu bir daha geri gelmeyecek.
Yıllar önce bu hastalık korkusunu annesinde yaşamış, onu atlattı derken babası çıktı.
Artık sorumlulukları çok çok daha fazla,ne yapacağını bilmiyor
Bu yüzden benimde güçlü olmam lazım,işte bunu başarmak kolay değil,
Başından böyle şeyler geçen varsa belki bana yol gösterir,çünkü benimde sağlam olmam lazım.

tritonissacım sana ulaşmaya çalıştım ancak mesaj kutun dolu olduğu için ulaşamadım. yazdıklarını şimdi okudum. hayat malesef bir sınav. çoğu zaman asla başımıza gelmeyeceğini sandığımız şeyleri yaşıyoruz ve neden ben diyoruz. zor bir süreç yaşadıkların, ailenin de haklı olduğu konular var. ancak şu durumda sakin kalmak ve nişanlınla birbirinize destek olmak bu süreci daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır.

herşey en kısa zamanda inşallah yoluna girer ve çok mutlu olursun.

Canım sildim aslında mesaj kutumu ama gitmiyor demekki,bir daha bakayım.
Herkes kendince haklı,babamda haklı benim üzülmemi istemiyor ancak bu hastalık durumu,neyse artık geçti gitti zaten
Şuan bir belirsizlik sürüp gidecek...
Bilmiyorum her şerde bir hayırda vardır derler bilemiyorum,kendimi öyle avutuyorum artık,ders çalışamıyorum.
Evden çıkasım yok öyle işte
Ama elimden geldiğince nişanlımın yanında olacağım,bunlarıda aşacağız biliyorum.
Güneşli günler bizim içinde olacak,çok çektik çok şeyler yaşadık,hep sabrettik.
İnş.buda geçecek...

başınız sağolsun canım ölüm karşısında söylenecek fazla bişey yok.Allah nişanlınada sabırlar versin.onun yanında ol ona destek ol herşey yoluna girecek su akar yatağını bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…