Ne yapacağını bilememek

Doğru diyosunuz benim özgüvenin çok zayifmis onu görmüş oldum utangac bir yapım var .sanırım sorunlu bir ailede büyüdüğüm için hep kavga gürültüden komşular duyacak diye utanirdim arkadaşlarım soracak diye cekinirdim bu da hayatıma yansımış kız çocuklarını saygıyı öğretmek lazımmış ama dik durmayı gerektiğinde cevap verebilmesi de öğretmek lazimmis

Fıldır fıldır hizmet etmenin artı bi değeri mi var etmeyin kimseye fıldır fıldır hizmet.

Yapmanız gereken tek şey sık görüşmemek. Görüşünce de o siz laf söylüyorsa alttan alta cevabını vermek ve kafaya takmamak. Eşiniz baskı kuruyorsa hiç dert edilecek bi şey yok.

Sanki kız kardeşimin kayınvalidesini anlattınız ama kız kardeşim hiç lafını esirgemiyor pat pat cvp veriyor. Allah herkese benim kayınvalidem gibi kayınvalide versin şimdiye kadar bir tek tartışma sürtüşme olmadı aramızda.

Sizi anlıyorum ve tahmin edebiliyorum fakat farkında olmak ilk adım. İkinci adım olarak ise yardım almalısınız, travmaları kendi başına aşmaya çalışmak daha uzun ve zor bir yol.

Maşallah suphanallah Allah daim etsin inşallah aranızdaki bağı . İnşallah bizde o günleri goruruz

İşte o alttan alta cevap vermeyi basaramiyorum inşallah ilk hedefim bunu basarabilmek

Canım eşim urfalı dedigin için yazıyorum, malesef ki bu urfadaki kaynanalarda var gelin sabah bana gelsin akşam yatmaya gitsin evine evi otel olsun yani, ama siz uymayın sakın buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…