- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 18
- 28
- Konu Sahibi Myperogatve
-
Allah başka dert vermesin güzel kardeşim.Kızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Düzenli bir saate alıştırmanız lazım, yeni evliyken benim eşim de çok yorulurdu ama hemen 11 olunca yatardı asla koltukta uyumadı, şimdilerde rahatız çünkü özel sektörden ayrıldı şükür , eşinizle konuşun muhakkak yoksa öyle alışır hep , çocuk falan yapmayın düzene girmeden ...Kızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Gece 2 de namaz kiliniyormu kaza namazi falanmi oluyor .Kızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Ben eşimi 5.5 yıldır o koltuktan kaldiramadim.Simdi pek dokunmam bir kere kaldırır gel derim gelirse yatağa kendi bilir.Cok konuştum ama çok yorgunumla hep aynı cümleleri duydum.Kendi haline bırakınca daha az o koltukta uyuyup kalıyor ama onu da farkettim.Kızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Gün aydınlanmadan sabah ezanı okunmadan evet namaz kılınabilir tabi o saate kadar geciktirmemek gerekGece 2 de namaz kiliniyormu kaza namazi falanmi oluyor .
Isiniz zor valla
Teheccüd namazı var gece ama bu arkadaşın ki Koltukta uyuyup kalıyormuş ya gece 3te uyanıp Yatsı namazını kılıp öyle uyuyormuş tekrarGece 2 de namaz kiliniyormu kaza namazi falanmi oluyor .
Isiniz zor valla
Düzenli bir saate alıştırmanız lazım, yeni evliyken benim eşim de çok yorulurdu ama hemen 11 olunca yatardı asla koltukta uyumadı, şimdilerde rahatız çünkü özel sektörden ayrıldı şükür , eşinizle konuşun muhakkak yoksa öyle alışır hep , çocuk falan yapmayın düzene girme
Benimki malesef yürüyorBilmedigimden soruyorum, yuruyen postaci mi kaldi?yillardir postaci gormedim.
Bizim burada bisikletle dagitiliyor kesin bir 10 seneye postaci falan kalmaz hersey Digital oldu malesefBilmedigimden soruyorum, yuruyen postaci mi kaldi?yillardir postaci gormedim.
Çok doğru bir nokta motorsikletle geziyorlarBilmedigimden soruyorum, yuruyen postaci mi kaldi?yillardir postaci gormedim.
Ya biz napalim adamı 4 ayda 1 izne gelince görüyorumKızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Valla eşim yorulmamasina rağmen 8 yıl böyle. Ne yaptıysam değiştiremedim. Alıştım. Arada bir sitem edince geliyor ama huylu huyundan vazgeçmezKızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
İnşallah canım senin esininde Allah yardımcısı olsunYa biz napalim adamı 4 ayda 1 izne gelince görüyorumoda uyandırmaya bile kıyamıyorum dağda taşta uyumamistr sıcak yatak görsün uyusun diye sabaha kadar uyurken izlediğim bile oldu ınsallah zamanla alışır konusun bnce çok değil 1 saat sizinle ilgilenip uyusa o bile yeter zamanla düzene girer ınsallah
Aynen öyle vallahi 10 kere yanına gidip hadi hadi diyorumValla eşim yorulmamasina rağmen 8 yıl böyle. Ne yaptıysam değiştiremedim. Alıştım. Arada bir sitem edince geliyor ama huylu huyundan vazgeçmez
Sagol canim benimİnşallah canım senin esininde Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?