- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 18
- 28
- Konu Sahibi Myperogatve
-
Bütün gün çok yorulduğu için kıyamıyorum oturduğu an gözleri kapanıyor yorgunluğunu öyle atıyor demekki bazen namaz kılacak hali bile olmuyor inankiSagol canim benimaslında konuşsan uyumaz belki bu erkek milleti uykuya baya düşkün oluyor çevremde esim kuzenlerim falan hepsi böyle sen bide uyutmamayi dene bnce
Cok iyi anlıyorum aslında ben çok görmedim eşimi dediğim gibi 2-3 ay anca gördüm ama o bile oyle oluyor izindeyken 1 haftada kendine geliyor. İzin günlerinde bari vakit geçirin konuşun bu durumu sonrasında yalnız hissetmemiş olursunuz kendiniziBütün gün çok yorulduğu için kıyamıyorum oturduğu an gözleri kapanıyor yorgunluğunu öyle atıyor demekki bazen namaz kılacak hali bile olmuyor inanki
Takılma yoruluyor demekkiKızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Allah'tan hafta sonları tatil çalışmıyor birde Allah nasip ederse haftaya cumartesi tatile gideceğiz:)Cok iyi anlıyorum aslında ben çok görmedim eşimi dediğim gibi 2-3 ay anca gördüm ama o bile oyle oluyor izindeyken 1 haftada kendine geliyor. İzin günlerinde bari vakit geçirin konuşun bu durumu sonrasında yalnız hissetmemiş olursunuz kendinizi
Mesela saat 10.30da hadi uyuyalım diyin ve yatağınıza gidip uyuyun. Niye orda her gece sızıp kalmasını bekliyorsunuz ki?Canım ben Kahramanmaraşta yaşıyorum metropol bir şehir değil burası o kadar büyük bir yerde değil açıkçası ama insan ne kadar küçük olursa olsun yoruluyor malesef
Beklemiyorum sürekli söylüyorum ama malesef uyuyor koca adamı kucağımda taşıyıp yatağa mi götüreyim aynı huysuz çocuk gibi kalkmıyorMesela saat 10.30da hadi uyuyalım diyin ve yatağınıza gidip uyuyun. Niye orda her gece sızıp kalmasını bekliyorsunuz ki?
Ayy ne güzel işte sevindim valla senin adına ❤ ınsallah bnde temmuzda göreceğim eşimi oda tatile gidelim 5 gun falan onu bunu geçtim sadece boş boş evimizde olsak bile yetecek kimsesiz sadece eşimle benAllah'tan hafta sonları tatil çalışmıyor birde Allah nasip ederse haftaya cumartesi tatile gideceğiz:)
Aman onada huysuzlanir neden kaldirdin diye bosverBeklemiyorum sürekli söylüyorum ama malesef uyuyor koca adamı kucağımda taşıyıp yatağa mi götüreyim aynı huysuz çocuk gibi kalkmıyor
İnşallah sizde gider baş başa tatil yapıp aşk dolu günler geçirirsiniz 1 aycik daha sabret az kaldı sende muradına kavuş inşallahAyy ne güzel işte sevindim valla senin adına ❤ ınsallah bnde temmuzda göreceğim eşimi oda tatile gidelim 5 gun falan onu bunu geçtim sadece boş boş evimizde olsak bile yetecek kimsesiz sadece eşimle ben
Insallah canm ınsallahİnşallah sizde gider baş başa tatil yapıp aşk dolu günler geçirirsiniz 1 aycik daha sabret az kaldı sende muradına kavuş inşallah
Tavsiye veriyorum o zaman sanaİnşallah sizde gider baş başa tatil yapıp aşk dolu günler geçirirsiniz 1 aycik daha sabret az kaldı sende muradına kavuş inşallah
Sende salonda yat 3e kadarKızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Canım bisiklet almayı düşündük ama malesef bizim buralar hep yokuş çok zor olur dağıtım alanında hep yokus varBizim sitede hep aynı postacıyı görüyorum adam yaz kış sıcak soğuk hep yürüyerek dağıtım yapıyor. Siteyi baştan sona yürüsen yorgunluktan ölürsün hem sabah hem akşamüstü görüyorum, bir de başka yerlere de gidiyordur. Yorulması ve uyuyup kalması normal bence. Keşke bir bisiklet alsa işi daha kolay olur.
Eşine kuvvetli yemekler yedir, sebze et, bal, süt, pekmez, kuruyemiş, kuru meyve. Doğal olursa faydası daha çok olur. Sebze yemeği makarna falan yazın çok tercih ediyoruz da bu adamcağızın güçlü kalabilmesi için iyi beslenmeye ihtiyacı var.
Sanırım yakında öyle olacakTavsiye veriyorum o zaman sanayattığı koltuk yatak olabiliyorsa açıyorsun üzerine bir güzel nevresim seriyorsun yastıklarızo da koy al sana yatak kocan uyuyakaldı mı sende kıvrıl yanına böylece yanlış uyumamış olursunuz benim eşim de koltukta uyuyor çogu zaman ben çözümü böyle buldum
Önceden konuşulmadı mi bunlar? Siz alırken de postacilik yapmıyor muydu ?Kızlar merhaba hayırlı akşamlar . 7 ay oldu evleneli. Çok şükür mutlu giden bir evliliğim var eşimde çok iyi bir insan. Fakat bir problemimiz var . Eşim postaci olduğu için gün içinde çok yürüyor ve çok yoruluyor. Akşam 11 gibi salonda TV basinda uyuya kalıyor kaldırıp yatağına yatmasını söylüyorum namazımı kılacağım diyor Allah için adam namazını kılıyor ama gece kalkıyor mesela 2 gibi uyanıyor namazını kılıp öyle yatağa geliyor yatağa geldiği saat 3 ben o saate kadar tek başıma uyumak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce ne yapmalıyım?
Canım ben Kahramanmaraşta yaşıyorum metropol bir şehir değil burası o kadar büyük bir yerde değil açıkçası ama insan ne kadar küçük olursa olsun yoruluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?