daha önce açtım bu konuyu ne yaptımsa bi çözüm bulamadım... aylardır haftalardır aklımda başka bişey düşünemiyorum kafayı yeme noktasına ulaştım... birde buradan açmak istedim... benim sorunum eşimin bana karşı olan ilgisizliği... biz 6 aylık evliyiz ve cinsel hayatımız neredeyse yok... evlenmeden önce konuştuğumuzda daha önce yaşamadığım herşeyi seninle yaşayacağım kaçacak yer arayacaksın gibi şaka yollu konuşmalar geçerdi.. ama evlendiğimizden beri yaşadığımız cinsellik bi elin parmaklarını geçmez oda benim başlangıcımla... severek evlendik biz bu arada görücü usulü değil . yoğun ve yorucu bi işi var çok yoruluyor diye düşünüyorum ama haftalarca bi birlikteliğimz olmayınca üzülüyorum , ona yetemediğimi memnun etmediğimi hissediyorum ama ona göre hiç bir sorun yok ve ben anlayışsızım ... bugün kahvaltıda açtım tekrar konuyu... işin sonu kötüye gidiyo ya öylesine bi evliliğimiz olacak yada bitecek bu iş dedim ... hassas bi karakterim var aşırı duygusalım ... konu bu olunca dahada hassaslaştım bunları konuşurken ağlıyordum... aman hayatımmm ya herşeyde gözlerin kızarıveriyor hemen ağlıyorsun ama dedi... bu kadar şeyin üstüne sadece bunu söyledi... beni aldatmadığına o kadar eminimki acaba benimle evlendiği için pişman mı yoksa beni sevmiyor mu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim... psikolojim alt üst oldu... düşünüyorum herşey cinsellikmi diye sonrada evliliğin getirdiği bazı şeyler var ... aklım karmakarışık lütfen bana bi çözüm sunun ...yoksa hakikaten cok sevdiğim kocamdan ayrılma noktasına geleceğim