Ne yapacam bana yardim edin

Nagihan 55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
81
50
38
46
Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...

Eşinizle ayrı evlerde mi yaşıyorsunuz?
Boşanma davası açıldı mı? Eğer cevabınız hayır ise , yaptığınız çok yanlış. Çocuklarınizdan da mı çekinmiyorsunuz?

Elinizi tutmadıysa tamam o zaman sorun yok(!)

Kalbiniz de başkası varken bu evlilige devam etmek akıl alir gibi değil. O kisi olmasa bosanmayacak miydiniz ? İlk once bosanmakla baslayin ama karsida ki adama ne kadar guveniyorsunuz ki evli birisine ben beklerim diyor ? Çocuklarınızin yaslari büyük sizin bir mesleginiz var mi ?

Bir dalı bırakmadan diğerine mi tutunacaksınız. Erkeksiz ölür hastalığına mı yakalandınız

Söylediniz mi eşinize de bunları, ona rağmen mi
boşanmıyor?
Madem öyle, Niye başkasına aşık olmayı beklediniz ki boşanmak için ayrıca? Elinizi tutmayınca sorun yok mu?

Bariz kocanızı aldatıyorsunuz. Her ne olursa olsun akıl başkasına gidiyorsa derhâl boşanmalısınız, aksi hâlde yerimi garantileyim öyle boşanayım derseniz size nerede ahlâk nerede etik nerede namus derler. Kız çocuğunuz varsa dikkat edin. Etraf it çakal dolu. Yaşça küçük herif üç çocuklu kadına bakmaz normalde. Böyle çok gördük kızına göz dikip anasıyla evlenen. Ay evlerden ırak, üzgünüm ama bu ihtimal geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…