- 28 Kasım 2018
- 81
- 50
- 38
- 46
- Konu Sahibi Nagihan 55
-
Elinizi tutmadıysa tamam o zaman sorun yok(!)Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Bir dalı bırakmadan diğerine mi tutunacaksınız. Erkeksiz ölür hastalığına mı yakalandınızArkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Eller değmemiş diller değmişElinizi tutmadıysa tamam o zaman sorun yok(!)
Eller oynasın eller diller gaynasın dillerEller değmemiş diller değmiş
Munecim saat çok erken ya fffO-ooooo fenalı konu, üsluplara dikkat etmeli, polemiğe girmemeli, geyik de olmazsa gün sonunda başıma patates bağlayarak raporlara bakmak zorunda kalmam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?