- 28 Mart 2020
- 6.354
- 24.751
- 348
- Konu Sahibi Nagihan 55
-
Ay biz birini idare edemiyoruz napcaz 7 taneyiErkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.
Nepal- Tibet arasındaki Niyma adlı kabileymiş. Nüfus oranlarını arttırmak ve tarlada çalışacak bireyler yetiştirmek için böyle bir uygulamaları varmış. Link linkErkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.
Erkek bunu der deDünyanın en kötü insanıyla en berbat evlilik bile yaşansa, çiftler birbirine dürüst olmalı, sevgi saygı bitmiş evlilik devam ederken eli elinize değmeden dahi aldatmaya başlamışsanız, geçersiniz karşısına ben evli kalmak istemiyorum çünkü başkasını seviyorum dersiniz.
43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar.
Aldatan erkeklerin çoğunluğu cesur ve dürüst değil, yakalanınca bile kıvırıyorlar, herkes her şeyi kapalı kapılar ardında yaşayıp elini yüzünü yıkayıp hayatına devam ediyor.Erkek bunu der de
Malesef kadın diyemez
Ayni adalet adama bir lakap takmazken kadının lakabı o. Olur
Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Zaten uykum gelmişti. Bi 20 30 sayfa Sefiller okuyup yatıyorum ben patronO-ooooo fenalı konu, üsluplara dikkat etmeli, polemiğe girmemeli, geyik de olmazsa gün sonunda başıma patates bağlayarak raporlara bakmak zorunda kalmam:)))
Arkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Doğru söze ne denir ki?Aldatan erkeklerin çoğunluğu cesur ve dürüst değil, yakalanınca bile kıvırıyorlar, herkes her şeyi kapalı kapılar ardında yaşayıp elini yüzünü yıkayıp hayatına devam ediyor.
Evet haklısınız kadına hemen laf edilir ama boşanmakta kararlı bir kadın da her şeyi göze alıp boşanır, aldatma iki cinsiyet için de onur kırıcı.
Hoççağalın gidiyom benNepal- Tibet arasındaki Niyma adlı kabileymiş. Nüfus oranlarını arttırmak ve tarlada çalışacak bireyler yetiştirmek için böyle bir uygulamaları varmış. Link link
Üçlü ?Nasil uzuldum durumunuza anlat anlat bitiremem. 7 yas kucuk ve cocuklarinizi kabul ediyor. Ben cok uyumlu gordum sizi bence olur bu is. esiniz de sizi cok seviyor bosanmak istemiyor. ben paylasilamayan bir kadin gordum. es ve cocuklarin sevgilinizden haberi var mi? cok yuce bir sevgi bu heba etmeyin derim. Nasil guzel yazmis miyim?
Konuyu açıp açıp bakmamak, cevap yazmamakArkadaşlar 20 senelik evliyim daha doğrusu adi evlilik çocuklarımı büyütmek için katlandım güven bitti,sevgi,saygı, hiç birşey kalmadı,43 yaşındayım 3 çocuk annesiyim (hemen yapmasaydın falan demeyin olmus) çocukların 19 16 14 yaşındalar. Ve ben aşık oldum karşıma öyle biri ciktiki beni düşünen beni seven ve biz evlenmek istiyoruz ama eşim boşanmıyor. Bu ölü evlilege devam etmeliyim mi çocuklar için yoksa sevdiğim kişi yanındayım boşanana kadar bekleriz diyor. Benden 7 yaş küçük ve bekar çocuklarımı kabul ediyor .Ne yapmalıyım lütfen kötü yorumlar yapmayın sevdiğim kişi elimi bile tutmadı ayrılmanı
beklerim dedi...
Aynen katılıyorum, öyle bir adamdan da hayır gelmez ve gerçekten seviyor olsa bile adam güvenmez bence evliyken kendisiyle olan bir kadına. Evliyken koca bulmak da işten çıkmadan önce başka bir iş bulmak gibi bir şey herhaldeEvli 3 cocuklu kadinla yazişan konuşan, boşansin diye bekleyen biri ne kadar duzgun olabilir ki???
2. Defa başinizi yakarsiniz sadece.
Boşanmaniz icin illa bir adam mi lazimdi? Evliyken koca mi bulunur sizin de yaptiginiz iş degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?