Ne yapacam bana yardim edin

36 yaşında bir erkek kendinden 7 yaş büyük 3 çocuk ( hepsi ergen) annesi kadınla gelecek düşünmez.Buna beni kimse inandıramaz.Adamin niyeti başkadır.Sizin aklınız pek olmadığına inandığımdan size o yönden yorum yapmiyorum

Kesin Facebook

Eller ele değmeden çocuk bile yapılır ablacığım
Ama senin bu yaptığın ahlaksız bir yaşam sürmek oluyor haberin olsun o çocukları düşünüyormuş gibi lütfen yapma rica ediyorum

Aldatmak sadece fiziksel ilişki yaşayınca mı oluyor? Siz eşinizi aldatmışsınız zaten. Ne münasebet eşinizin çocuklarını başka birinin yanına götürmeyi planlıyorsunuz? Sonra al sana çocuk istismarı. Bu aldatmanız ilk de değildir son da olmaz. Madem mutlu değildiniz niye boşanmadınız? Açsaydınız davayı, kabul etmezse etmez. Maksimum 5 yıl sürer. Neyse ne halt yerseniz yiyin ama o iyi(!) sevgilinizle 3 çocuğunuzu aynı eve sokmayın. Bırakın babalarının yanında kalsınlar, siz isterseniz kaçın. Kendiniz eder kendiniz bulursunuz. Milletin bu koca-aşk sevdasını da anlayamıyorum, çocuklara yazık.

Cocuklar ergenlik çağındayken hormonları zaten altüst Ken bari yaşatmayın şu berbat durumları.
Yaptığınız iğrenç birsey umarım aklınızı başınıza alırsınız. Sizi bekleyen o adam varya size ayvayı yedirdir hakediyorsunuz.
Herseyden önce annesiniz o çocukların başını öne eğdirip üzmeyin.

Son düzenleme:
Rezillik ya bir de çocuklar için katlandım diyorsunuz ama şimdi birden çocuklar çok da önemli olmamış.
Şuna ayakta durmak zor geldi şimdi başka dalı tuttum kendimi rahat sanıyorum desenize.
Konuya da inanmadım aslında ama var bir sürü böyle tip bilemedim

16 ve 14 yaşındaki çocukların gelecekleri için önemli zamanlarda onlara travma yaşatmayın. Boşanmadan bahsetmiyorum hepsi bilincli çocuklar küçük değiller utanç duyarlar sizinle de olmazlar. 7 yaş küçük sevgiliniz kabul ediyor da onlar etmez. Çünkü şu yaptığınız ahlaksızlık. Çok yüreğin varsa aç çekişmeli boşanmayi.

Olmadi sevgilinize soyleyin, kuma gelsin kocanizin ustune. Madem bosanmiyor tek care bu
Erkekleri kuma almak için ülke değiştirmek gerekiyor, Asya'da bir yer vardı orada nüfusu arttırmak için mi ne'ydi karar almışlar, her kadın 7 taneye kadar koca alabiliyor, hepsi mutlu mesut yaşayıp gidiyorlarmış.

Kırk yaşına kadar, çocuklarım icin dayandım deyip, kırkından sonra küçük sevgili yapmak.

Konu fake mi değil mi bilmem ama tv de öyle rezilliklere şahit oluyoruz ki, gerçek olabilir pekala.

Keşke o kötü evliliginize üç çocuk için devam edip, çocuklar tam delidolu caglarindayken, böyle bir sacmaliga bulasmasaydiniz. Bosanin, ne yapacaksanız o zaman yapın diyeceğim de, bunun da sonu hüsran, akillanmazsiniz.

Resmen kocanizi aldatmissiniz
Çocukların geleceğini mahvetmeyin bari
Bana pek güzel bi hayat sizi beklemiyor gibi geldi de neyse

Bence evliliğinize çocuklarınız için devam edin.Ama elinizi bile tutmayan aşık oldugunuz adamla da bu şekilde görüşmeye kendiniz için devam edin.! Hem yoğurdunuz dökülmez hem ayranınız ekşimez.

Ben buradan sizde o kapasiteyi gördüm.!

Başka bir şey daha derdim de çizgimi sizin için bozmak istemedim.

Evet o belgeseli izlemistim. Hatta cok sasirmistim ama sasirmamak gerek. Erkekler yapıyorsa kadınlar daha iyisini yapar

Gelen gideni aratır…
Eşinizle aranızda sevgi,saygı v.s kalmadığını söylemişsiniz 36 yaşındaki adam sizden hevesini aldıktan sonra onunla da kalmıycak
Bariz bi şekilde sadece eşinizi diil çocuklarınızı da aldatıyorsunuz
Hiç sanmıyorum ama ne eşinizin nede çocuklarınızın bu durumdan haberi vardır çocuklarınız öğrendiğinde ne tepki vercekler sizinle gelmek istiycekler mi ki adam çocuklarını kabul ediyor…
Elinizi bile tutmadıysa yüz yüze görüşmede olmamıştır kesin internetten tanıştınız
Bence adam da evli çıkarsa hiç şaşırmam…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…