- Konu Sahibi flower_rose
-
Sattığı daireyi alan insanlar ne olacak .onların canı yok mu çürük eve para verip bir de altında kalacaklar.Başka ev bakatdım taşınmal için. İllaki bütçenize uygun bir yer bulursunuz. Apartmanlardan da nefret ederim hep. Müstakil ev gibisi yok. Uygun semtlerde bi müstakil eve taşının kafanız rahat olsun. Hem de alt komşu üst komşu derdi yok. Miss.
Kiracılar diye anladım ama ev sahibi olsalar da farketmez. Alan da evin durumuny bilerek alacak çünkü. Sorun yok bu şekilde.Sattığı daireyi alan insanlar ne olacak .onların canı yok mu çürük eve para verip bir de altında kalacaklar.
bir yere çıkarsak satıp kiraya vermem zaten. direk arayıp baktırırım. şimdi aynı binadayız ondan bir şey yaparsak kötü oluruz diyor annem.Sattığı daireyi alan insanlar ne olacak .onların canı yok mu çürük eve para verip bir de altında kalacaklar.
maalesef bakın nasıl da dayandı demek sağlammış dedilerçok geçmiş olsun
Artık depremden sonra komşular da tedirgin olmuştur illa ki diye düşünüyorum
Hep beraber topluca görüşün ve ne yapalım diye ortak karara varın
Eğer ev kira ise bütçenize uygun başka yerlere bakın derim
Kolonlar nasıl kesiliyor yahu ilk kez duydum :/
Komşuların küsme ihtimali , ölme ihmalinizin yanında sizce de çok önemsiz değil mi ?
Allah herkesin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun dediğiniz konu göz ardı edilemeyecek bi konu kimseyle kötü olmayayım diye hayatınızdan olmayın gereken yerlere haber verin ama sizin sikayetiniz üzerine geldiklerini söylemesinler zaten her bina kontrol edilecektir o nedenle geldiler derler ama sessiz kalmayın lütfen kaç hayatı kurtaracaksınız belkide yıkılan binaların altından ceset çıkartıyorlar artık Allah kimsenin başına vermesin duyarsız kalma lütfenİyi günler hanımlar. Öncelikle İzmir de yaşayan herkese geçmiş olsun. Ben de depremi birebir yaşadım maalesef. Binamızda sorun olmadı şükür. Ama Enkaz altındakiler aileleri düşündükçe kötü oluyorum. Bir de apartman çok eski ve maalesef alt 2 komşu kolonları kesti zamanında neymiş göz zevklerini bozuyormuş. Yıllardır susuyoruz kötü olmayalım diye. şükür binada hasar olmadı ama içim hiç rahat değil. belediyeden bir bakılsın istiyorum. Tabi mühürlenirse yer bulmak gerekecek ve komşularla kötü olcaz. Şu an maalesef kiralar da iyice uçtu. Güvenip giremediğimden ablamdayım şu ara ama napsam bilemiyorum içim hiç rahat değil. Eğer ücretli bakılıyorsa zaten vermez 3-4 komşu. Kafam düşün düşün şişti. Siz olsanız ne yapardınız?
gidin şikayet edin ilgili yerleremaalesef bakın nasıl da dayandı demek sağlammış dediler. şu an 3 kişi kaldı apartmanda herkes bir yere gitti. biz de ablamdayız. yok kiracı değiliz ev sahibiyiz. yıllardır söylüyorum ama anneme laf anlatamadım. biz şikayet etmeyelim diyor başka bir şey demiyor. bulaşmayalım diyor. ama can sonuçta. ne bileyim bir yere çıkarsak zaten direkt şikayet etcem.
Ay daha neler duyacağım , benim bildiğim kolon binayı tutan değil mi ya :/ nasıl kesiyorlarHem kesiliyor, hem komple yikiyorlar. Bazilari görüntü icin bazilari su boru felan gecirmek icin. Akilli bir insan yapmaz, ama iste
Çok mu komik. Gülen emoji atmışsınız. Daha İzmir depreminin yıkıntıları altından insan çıkarılıyor hala. Siz gülebiliyorsanız size pes demekten başka elimden bişey gelmiyor..Başka ev bakatdım taşınmal için. İllaki bütçenize uygun bir yer bulursunuz. Apartmanlardan da nefret ederim hep. Müstakil ev gibisi yok. Uygun semtlerde bi müstakil eve taşının kafanız rahat olsun. Hem de alt komşu üst komşu derdi yok. Miss.
yok bu durumda satmayız da kiraya da vermeyiz bir yere çıkarsak şikayet edeceğim. birinin ölümüne sebep olamam. bilen kişiler çıktı gitti evleri boş zaten.Sattığı daireyi alan insanlar ne olacak .onların canı yok mu çürük eve para verip bir de altında kalacaklar.
peki binaya baktırmak ücretli mi? çok yüksek değilse kendimde karşılarım gerçi. siz bu işleri biliyorsunuz sanırım ondan sordum.Çok mu komik. Gülen emoji atmışsınız. Daha İzmir depreminin yıkıntıları altından insan çıkarılıyor hala. Siz gülebiliyorsanız size pes demekten başka elimden bişey gelmiyor..
Siz çürük binanızı satıp müstakil ev alın. Sizden sonrakiler o evin altında kalsın. Ne kadar akıllı bir insansınız gidin takın hemen madalyanızı.
Bilin diye söylüyorum jeofizik ve harita mühendisiyim. Ev alım satımında zemin etüdü yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?