Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum

Kalkıp yapmaya halin yok ve yapılan da senin görmek istediğin değil. Bu duyguyu çok iyi biliyorum ama baskılıyorum kendimi yapıldı mı yapıldı okey diyerek

Yaranmaya çalisma mesela bırak diğer evlatları yaransın. Başkasının yanında seni aşağılamaya kalkarsa sende onun kötü huylarını yüzünce bir hiç çekinme. Koskoca kadınsın çoçuk değilsin.

bazı nefret edilesi anneler sorunsalı. benim annemle hep mesafeli bir ilişkim oldu ama çocuklarım olduktan sonra anladımki ben annemi hiç sevmemişim ve şu an nefret ediyorum. ben çocuklarımı bu kadar sevebiliyorsam annem neden beni hiç sevmedi/sevemedi.

anneme kin kusacak bir konu açayım diyordum şansıma defne-28 seninki çıktı. sorunlu annelerin sevgisiz çocuklarıyız maalesef..

Elimden geldiğince takmamaya çalışıyprum

Elimden geldiğince takmamaya çalışıyprum
en güzeli bazen o kadar hırs yapıyorum ki sana inat, sna arağmen mutlu olacağım diyorum. artık bende onu aynı bana yaptığı gibi aşağılıyorum, suratımı büküyorum. çünkü kötülüklerine tahammül ettikçe artıyor, bu kadarınıda yapmaz dediğim ne varsa yapıyor maalesef..

Görüşmemek mesafe koymak en iyisi hır gür olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…