Para vermiyorumbaşkalarına yaranmak için siziz kullnıyor, iyiy desinle r . senin bi önemin yok , sen zaten ceptesin . annen hastaalnsın başına iş gelsin bakalım , otogardan aldıkları bakakcakmı. sabırlı olun anneniinz hastalandığında size düşer. para veriyorsanız bahane bulup azıcık kısın . kıymete binin
Oo ona bozulmuştur o.Para vermiyorum
Bir de benim adıma defne bırakır sizi demiş
İnsanlara da ne kadar ayıp oldu
Akıl var mantık var hafta içi nasıl bırakayım
Ben her yere elimden geldiğince gidiyprumHayır tabi ki sizlik bir şey yok. Anneniz biraz evlat ayrımı yapıyor gibi geldi bana. Aksine sizin işinizin yoğunluğundan bahsederek akrabalarınıza kendisi güzel bir şekilde açıklamalı. Ben gitmem mesela çok yakın olmadığı sürece annemde bildiği için beni ve akrabalarımla olan ilişkimi ses çıkarmaz. Zaten siz çalışırken bunları istemesi yanlış. Ama işte anne olunca kırmamak için susuyorsun :)
AynenOo ona bozulmuştur o.
Kendince sizinle hava atmak istemiş siz söylediği şeyi yapmayınca da mahçup olup sizden hırsını çıkarmış.
Hiiiç umursamayıp cevap bile vermeyin derim evet kırılıyor insan ona diyebileceğim bi şey yok ama ben bazen bağırsa da tripte atsa o an susuyorum bi şeyler yiyorum hıhı evet diyorum aksi halde kavga büyüyecek sizde annenizi değiştiremezsiniz maalesef geçiştireceksiniz sadece :)Ben her yere elimden geldiğince gidiyprum
Ama mesela diyelim bayramda 2 gün için gittim
Niye 3.4. Günlerde gelmiyorsun maden öyle hiç gelme diye trip atıyor bana
Mükemmel çocuk yetiştirme sendromu diye bir şey varsa eğer, bizdeki bazı anneler bu sendromu yaşıyor, onlar dünyanın en mükemmel annesi olmalı, o yüzden de çocukları kusursuz olmalı, dediğim gibi aslında mesele sizinle ilgili değil, direkt anneyle alakalı, Ayşe Fatma sorduğunda ben kızımı falanca üniversitede okuttum, saçımı öyle bir süpürge ettim ki sormayın, devletin x kurumuna da işe de soktum, bende bir damat var oy oy oy, heeeerrr gün arar, ne istiyorsun annecim der, kızım etrafımda pervane olur, eltimin dayısının baldızının kızını otogardan al desem hiiiç ikiletmez alır, öyle mükemmel çocuk yetiştirdim ben diyebilmek için yaşıyorlar.Diyecek şey illa ki buluyor
Çalışmıyordum önceden ona laf ediyordu bu da 8 sene önce falan
İş buldum sonra niye devlet işi değil diye laf ediyor
Yüksek lisansı niye 18 yasında yapmadın da 28 yasında yaptın diye laf atıyor
Ve o bahsettiğim kınaya bu arada gelinin kardeşi bile gelmemişti
Düşünün yani
sizi nasıl görüyorsa özel uşağısınız herhalde . annenizizn bazı şeylerin farkına varması lazım .Para vermiyorum
Bir de benim adıma defne bırakır sizi demiş
İnsanlara da ne kadar ayıp oldu
Akıl var mantık var hafta içi nasıl bırakayım
dua et annen, bi de KV olsa halini dusun. en azindan kizim diye biraz insafli davraniyordur sana.Benim annemin baska versiyonu da seninki
Aynısı gibi hatta
Ah yeter diye bağırıp telefonu falan herşeyi kapatasın var
Ya da gidip bir yerlerde dinlenip tamamen herkesten uzaklaşmak istiyorum
Yaz da eksi ya
Daraldım yeminle
Herkesin çekiştirmesinler bıktım
Ve hep iğne deliğini doldurmayacak şeyler oluyor
Gördüm ki konuda tek değilmişim
Bu toplumun anneleri hep tek tip galiba
Siz bence harika bir insansınız muhtemelen anneniz farkında degil sizi üzdüğünün.Biraz mesafe koyun zamanla düşünür ben ne yaptim da kızım beni istemiyor? Anlar hatasını.Merhaba
Niyetim fikir almak değil
İç dökmek
Hassas bir günümdeyim
Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum
Hep insanlar iyi başkaları iyi ben kötüyüm
Örnek vermek gerekirse
Yeğenim evlendi kına gecesine hafta içi idi düğünü hafta sonu başka şehirde ikisi de
Hafta içi çalıştığım için gidemedim
Hafta sonu düğüne gittim
Annemin bana dediği aynen şu : kınaya gelemedin madem hiç gelmeseydin !
Akrabalarımız gelecek onları otogardan al eve getir , dedi. Mesai gününde olmasam alırım anne, dedim.
Ki bunu mesai gününde istiyor otogarda bana hiç yakın değil.
Yapamıyorum diye “ senden fayda yok “ diyor
Başka bir gün diyor ki
Etrafındaki kişilere 2 çocuğum var biri harika becerikli vs diğeri de paspal ve savruk ikisi de benden doğdu ee napalım
Gerçekten artık çok yoruldum
Ne zaman yanına gitsem baş ağrısı ile geri dönüyorum.
Yani kınaya gidermemek , akrabaları alamamak kötü şeyler mi ?
Ben mi kötüyüm ?
seni çok özledim ben yaaSevgili defne,sen kötü bir evlat değilsin ki,sadece annenin senden beklentileri çok fazla.
Hayat anne ne dahi olsa mesafe kuralını öğretiyor maalesefKendime görev bilip yapmak için parçalandığım şeyleri yapmayı bırakıp, bunların yarısından azını lütuf ederek yaptığımdan beri çok kıymetliyim. Size de öneririm…
ve sana gelince konu sahibi kimseye yaranmak zorunda değilsin malzeme bu begeneneMerhaba
Niyetim fikir almak değil
İç dökmek
Hassas bir günümdeyim
Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum
Hep insanlar iyi başkaları iyi ben kötüyüm
Örnek vermek gerekirse
Yeğenim evlendi kına gecesine hafta içi idi düğünü hafta sonu başka şehirde ikisi de
Hafta içi çalıştığım için gidemedim
Hafta sonu düğüne gittim
Annemin bana dediği aynen şu : kınaya gelemedin madem hiç gelmeseydin !
Akrabalarımız gelecek onları otogardan al eve getir , dedi. Mesai gününde olmasam alırım anne, dedim.
Ki bunu mesai gününde istiyor otogarda bana hiç yakın değil.
Yapamıyorum diye “ senden fayda yok “ diyor
Başka bir gün diyor ki
Etrafındaki kişilere 2 çocuğum var biri harika becerikli vs diğeri de paspal ve savruk ikisi de benden doğdu ee napalım
Gerçekten artık çok yoruldum
Ne zaman yanına gitsem baş ağrısı ile geri dönüyorum.
Yani kınaya gidermemek , akrabaları alamamak kötü şeyler mi ?
Ben mi kötüyüm ?
Evet en korktuğum şey kızıma annem gibi davranmak.Benimde öyle migrenim tutuyor
Çünkü çok üstüme geliyorlar
Kızın var mı ?
Umarım onla çatışma yaşamazsın
Ben bu konuda söz verdim kendime
Kızım olursa daha ılımlı olacağım diye
Sende bir eksik yok.Öyle ama bende bir eksik var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?