Sen bir de yorumları oku. nefret kusma konusuna döndü. Ölmemi isteyen mi dersin, benden midesi bulanan mı. Nedeni de insan sevmemem ve aykırı yorumlarım.çelişkiye gel.eee madem benden bu kadar farklisiniz bu yorumlar ne ? Hakaret üstüne hakaret, nefret söylemi üstüne nefret söylemi.insan sevmeyen ve kıskanç olan sadece ben.size özel yazmadim.gerçekten atkadaşlar da pek insancılmiş.sanki hitlerim.O kadar da abartma. Kimse senin ölümünden ya da kendine zarar vermenden zevk almaz. İnsanlığımız o kadar ölmedi.
Baş edemediğin sorunların ile ilgili uzman desteği almalısın
Malum konu ya burası hani.Umrunda değilse niye yazıyon ?
Yorum yapmasını istemediklerini konundan engelleyebilirsin.Sen bir de yorumları oku. nefret kusma konusuna döndü. Ölmemi isteyen mi dersin, benden midesi bulanan mı. Nedeni de insan sevmem ve aykırı yorumlarım.çelişkiye gel.
İnsan sevmeyen biri olarak insanların seni içine almamasına içerlemişsin, gerçekten bir karşılığı olmayacak mı sanmıştın bu nefretinin?Sen bir de yorumları oku. nefret kusma konusuna döndü. Ölmemi isteyen mi dersin, benden midesi bulanan mı. Nedeni de insan sevmemem ve aykırı yorumlarım.çelişkiye gel.eee madem benden bu kadar farklisiniz bu yorumlar ne ? Hakaret üstüne hakaret, nefret söylemi üstüne nefret söylemi.insan sevmeyen ve kıskanç olan sadece ben.
Kendime bakmak için konu açtım ve bu aşırı yorumlara bile sakin kalmayı başardım.ama bu kadar da olmaz.Hitler falanım da sanki milyonlarca kişiyi öldürmüşüm.Yorum yapmasını istemediklerini konundan engelleyebilirsin.
Bak arkadaşım onu bunu boşver gel sen kendine bir bak. Nerde hata yapıyorum diye düşün. İşin içinden çıkamadın mı git bir psikoloğa durumunu anlat. elbet bir çözüm bulunur. Çünkü gerçekten düşüncelerinin bazıları çok çok kötü, kendine ve etrafındakilere zarar veriyor
anomin bir hesaba adın sanın bilinmeden yazdığın yorumla, arkadaş ortamında kişilerin yüzüne yaptığın yorum aynı olabilir mi?İnsan sevmeyen biri olarak insanların seni içine almamasına içerlemişsin, gerçekten bir karşılığı olmayacak mı sanmıştın bu nefretinin?
O zaman fikirlerinizi dan dun söylemeyin ,tabi ki fikirleriniz herkese uymayabilir ,bizim yorumlarimızı da beğenmeyen olur,benimde beğenmediğim yorumlar olur ama aklimda kalmıyor kim yazmış ama siz akıldan çıkmayacak kadar dik yorumlar yapıyorsunuz genelde. Akılda böyle kalıyorsunuz haliyle.Eee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bariher yazdığım yorumda linçlenmekten ben de bıktım.
Ferho sen gerçekten saklanabildiğini falan sanıyorsun ciddi ciddi. Öyle bir şey yok.anomin bir hesaba adın sanın bilinmeden yazdığın yorumla, arkadaş ortamında kişilerin yüzüne yaptığın yorum aynı olabilir mi?
Aykırı yorumlarım diyip hala hafifletiyor :d insan değil kadın sevmiyorsun sen :dSen bir de yorumları oku. nefret kusma konusuna döndü. Ölmemi isteyen mi dersin, benden midesi bulanan mı. Nedeni de insan sevmemem ve aykırı yorumlarım.çelişkiye gel.eee madem benden bu kadar farklisiniz bu yorumlar ne ? Hakaret üstüne hakaret, nefret söylemi üstüne nefret söylemi.insan sevmeyen ve kıskanç olan sadece ben.size özel yazmadim.gerçekten atkadaşlar da pek insancılmiş.sanki hitlerim.
Katip bu konuda da böyle abidik gubudik saçmalayıp egosunu parlatacaktı ama kazın ayagı öyle olmadı.Ferho sen gerçekten saklanabildiğini falan sanıyorsun ciddi ciddi. Öyle bir şey yok.
saf kötü yada saf iyi kavramlarına katılmıyorum. kötü demek istemedim size. ama toplumda kabul edilemeyen bazı özellikler olabilir. bunlar sizde mevcutsa bunları tabiki törpüleyebilirsiniz. bunlar karakter özelliği olmak zorunda değil yani. bir insanı 50 kişi bir araya gelse değiştiremez. ama kişinin tek başına isteği bile değişim için yeterlidir. siz istemedikten sonra zaten birşey değişmez. o zaman yaşadığınız olumsuzlukları kabullenip yolunuza devam edeceksiniz aynı şekilde.insan zorla iyi olabilir mi ? Kötü insanların da arkadaşları var.kotüysem bile.
Üslubunuzdan dolayı dışlandığınızdan eminim. Burada bile ağır yorumlar yapıyorsunuz, aldatma ile ilgili yorumunuzu hatırlıyorum nasıl alaya almışsınız… Ben sizde egoistlik sezdim. Bunları söyleyince de “ ben böyle konuşurum “ diyorsunuz. Sanalda böyleyseniz gerçekte de arkadaşlarınızı bezdirmiş olabilirsiniz :)Merhaba.sitede hep erkek ilişkileri üzerine konu açmıştım daha önce.zaten çok da bir konum yok.başlıktan da anlaşılacağı üzere ne yaparsam yapayım ekibin dışında kalmaktan kurtulamıyorum.daha 5 dakika önce iş yerinde bir kız gelip bizimkilere özel birşeyler falan dedi.bizim eczacı arkadaş da güle güle ayşe bir çıksana ya falan dedi.eee benim de geçmişten gelen travmalarım var bu konuda zaten.tekrar önüme gelince kötü etkileniyorum.odada 3 kişiyiz.bunlar spora gidiyor ilaç hazırlayan kızla.o gelmemiş spora.sonra 3.bulacakları zaman odadaki 3.kişi olarak mantiken ve normal olarak bana teklif edilmesi gerekirken tutturdular ayşegül gelecek ayşegül gelecek diye.ayşegül de 2 büyük çocuklu hayattan bezmiş bir kadın.bana teklif edecekleri yerde o bezgin kadına dil döke döke zorla ikna ettiler.ben en ufak bir imada koşardım oysa ki.işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum.çok acayip tipler, boyuna millete laf söyleyen, hatta hakaret eden tipler bile aranıyor, çağırılıyor.ben bu işi cözemedim valla.hayatta her şeyi başardım bir şu konuyu çözemedim.arada ne oluyor, ne değişiyor da dışlanan ben oluyorum.o bezgin kadın çok mu emek veriyor sanki arkadaşlık için.tam tersi hatta.ya da o şaka ayağına hakaretler eden.abuk sabuk konuşan.utangacım desem utangaç olan da bir sürü insan var arada kaynayan.bıktım artık valla.aynı durumda hisseden var mı acaba ?
Sen niye bu kadar hırslandın.kendi nefretini kendin kus.neden zavallılar gibi milleti kendi hırsına ortak etmeye çalışıyorsun.sen de o kadar iyi biri olsan kim olurda olsun nefrefine yandaş toplamaya çalışmazdın.bu kızcağız da sorunlu ne diyeyim allah aklını başına getirsin der geçerdin.Katip bu konuda da böyle abidik gubudik saçmalayıp egosunu parlatacaktı ama kazın ayagı öyle olmadı.
Neyse anlamıştır umarım neden insan yerine koyulmadığını.
Anlamadıysa da açıkçası ne hali varsa görsün nasıl olsa kapı komşum değil, selamlaştıgım birisi değil.
Koy rahvan gitsin hesabı
Niye hırslanayım senin için ?Sen niye bu kadar hırslandın.kendi nefretibi kendin kus.neden zavallılar gibi milleti kendi hırsına ortak etmeye çalışıyorsun.sen de o kadar iyi biri olsan kim olurda olsun nefrefine yandaş toplamaya çalışmazdın.bu kızcağız da sorunlu ne diyeyim allah aklını başına getirsin der geçerdin.
Bu konuyu ararken baska mesajlara denk geldim, ölmekten önemli mi tecavüz, niye direniliyor minvalinde seyler vardı. Kalbim sıkıştı valla cikiyorum bu konudan da.
Kendime bakmak için konu açtım ve bu aşırı yorumlara bile sakin kalmayı başardım.ama bu kadar da olmaz.Hitler falanım da sanki milyonlarca kişiyi öldürmüşüm.
Sen fikir değil nefret söylemi yazıuorsun.çevirme şimdi.ee madem bu ladar iyisin.bunlar ne ?Niye hırslanayım senin için ?
Sakin bir şekilde fikrimi yazıyorum.
Kendi çapımda dişime göre insanla hırslaşırım eger hırslaşacaksam.
Sakinim yaa.iyiyim.Bak ne diyorum konuna yorum yapmasını istemeyenleri engelleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?