- 13 Mayıs 2017
- 1.653
- 7.342
- 158
Sen sapkın hareketlerin ile sıfır empati göstererek çok mu insancıl davranıyordun da şimdi bu yorumun ile insanlık bekliyorsun?Peki.allah benim belamı versin o zaman.intihar falan edeyim bari.
Evet sorunlu değilsin. Sorunlu kelimesi hafif kalıyor. Patolojik vakasın. Keşke psikiyatriste gitsenHiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.
Eee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bariSen sapkın hareketlerin ile sıfır empati göstererek çok mu insancıl davranıyordun da şimdi bu yorumun ile insanlık bekliyorsun?
derdiniz nerde hata yapıyorum değil ki sizin, "evet ben böyleyim, beni kabul etsinler. kötü olduğumu da biliyorum ama neden arada kaynamıyorum"diyorsunuz... yani kendimi değiştireyim, hatalardan ders çıkarayım kısmı hala aklınıza gelmiyor. bu şekilde hayatınızda birşeylerin düzeleceğini sanmıyorum ben.Hiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.
Birşeylerin yolunda gitmediğini anlamışsın en sonunda, bu da bir gelişme. Tedavi ol.Eee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bariher yazdığım yorumda linçlenmekten ben de bıktım.
Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.
İşte birincil hata, içim soğusun diye yazdığımı düşünüyorsun. Bu da kendi yorumlarını hala basit gördüğün anlamına geliyor. Benim sana karşı kinim nefretim yok ki içim soğusun, ben direkt senin hasta olduğunu düşünüyorum. Nasıl insancıl oluru yok ferhans. Senin tedavi olman şart.Eee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bariher yazdığım yorumda linçlenmekten ben de bıktım.
Ay ferhans mı bu üye?Ferhans sen ne kadar kendimi dizginliyorum desen de çok belli ediyorsun muhtemelen nasıl biri olduğunu. Burada bile insanlar nickini öğrendi seni biliyor. Topluma uymayan değişik düşüncelerin var takılmak istemiyorlar seninle.
insan zorla iyi olabilir mi ? Kötü insanların da arkadaşları var.kotüysem bile.derdiniz nerde hata yapıyorum değil ki sizin, "evet ben böyleyim, beni kabul etsinler. kötü olduğumu da biliyorum ama neden arada kaynamıyorum"diyorsunuz... yani kendimi değiştireyim, hatalardan ders çıkarayım kısmı hala aklınıza gelmiyor. bu şekilde hayatınızda birşeylerin düzeleceğini sanmıyorum ben.
Evet hayvanları gerçkten çok seviyorum.Yani bilemedim ferhans, sokak hayvanı besler misin mesela, genel olarak sevgi verir misin canlılara? İnsanlara gelinceye kadar hayvanlara sevgi vermek bence daha kolay, sokak kedileri çok yumoş onları beslersin, sonra sevmek istersin ... ben bizim yazlıkta yanıma gelen bir köpeği sahiplendim mesela, yalnız sıkılıyordu arkadaş arıyordu ben de hemen arkadaşlıke tmek istedim tabi biraz yemek yedirdim biraz oynattım olduSokakta bolca köpek var hepsi de gariban hayvanlar onları besleyerek severek işe başla. Sonra evine çiçek alaırsın mesela onunla ilgilenirsin.
Valla kendini bir yerlerden atsan bile şahsımın umurunda olmazsın o kadar diyimEee çözüm ne ? kendimi biryerlerden mi atayim ? Nasıl insancıl olunur onu soruyorum işte.için soğusun iyi geliyor aslında.bütün üyler yazsın da içi soğusun bana karşı bariher yazdığım yorumda linçlenmekten ben de bıktım.
Sen çok sevgi dolu ve hayatla barışıkmışsın gerçekten.senin zihniyetin b.k kaynıyor buradan kusasımız geliyor. yüzünde hilkat garibesi gibi ciğerinde.
kudur işte kudurrrrrrrr
Teşekkür ederim.beni eleştirdiğin insan nefretini bana yöneltmen de manidar.ne farkın kaldı benden ?Valla kendini bir yerlerden atsan bile şahsımın umurunda olmazsın o kadar diyim
İnanır mısın zerre umurumda degil :)Teşekkür ederim.beni eleştirdiğin insan nefretini bana yöneltmen de manidar.ne farkın kaldı benden ?
iyi bakalım.Senin gibi birine ben selam bile vermezdim.
Umrunda değilse niye yazıyon ?İnanır mısın zerre umurumda degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?