Ne yaparsam yapayım dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona göre herkes kötü bir kendi iyi heralde.
Şu tecavüz cümlesinden sonra hasta biri olduğunu düşünüyorum.
Bunun şakası bile yapılmaz.
Bir kadın nasıl bunu der anlamıyorum tepki almasa daha nelet diyecek kimbilir
Ben sivri değilim bence de biraz aykırı düşüncelerim olabiliyor konularda.
Teşekkür ederim canım

Ama çok saçma tipler de oluyor aralarında.bir ben mi dert oldum anlamadım ki.gayet de zeki olduğumu söyler herkes.kaç kişiden duydum.yeterince sıcak davranamıyorum desem çok bezgin tipler de var anlayamadım valla
sen mi zekisin tecavüz güzelleyicisi. kalbinin kötülüğü yüzünden belli oluyor demek ki. haset karı bırak milletin yakası kıskançığından ötede kudur

Çözdünüz mü peki bu durumu ?

Çok uzun zaman geçti üstünden.yeter ama artik.

Ferhans hiç yazmadiysan yüz bin kere ne kadar kıskanç olduğunu yazdin foruma. Güzeli güzel diye kıskanıyorsun, çocuğu olanı yumurtalıklari iyi çalışıyor diye kıskanıyorsun, evli olanı birini bulmuş diye kıskanıyorsun,tecavüz edileni sevişti diye kıskanıyorsun. Kim seni neden cagirsin ki?
Bir de olaylara bakış açın, yorumlaman toplumun genel normlarindan çooook uzakta. Burada bile bir yorum atıyorsun yüz dislike alıyorsun. Gerçek hayatta insanlar da den konustukca gözlerini deviriyordur,eminim
Ayrıca bir gecede üç kişiyle seviştiğini yazmıştın. Küçük sehirdesin,dedikodu olan yerdesin. Elbet seni gören, bu çapkınliklarini bilenler vardır. Türkiye'de böyle şeyler hoş karşılanmaz. Benim de ev arkadaşım vardı, sevgililerinin biri gelir,biri giderdi, aynı anda birkaç kişiyi idare ederdi. Kızla konusasim bile gelmezdi . En sonunda belalı birileriyle takılmaya başladı da korktum,ayrıldım.
Bir de ben genç kızdım daha, bunlar koca koca evli barklı kadınlar. Biri eskaza kadın sohbetinde kocasinin cinsel performansını ovse adamı baştan çıkarmaya bile çalışabilirsin yani,böyle bir potansiyelin var.
Bence,üzgünüm ama sevilmemenin tek sebebi sensin..
Ben arkadaş canlısı biriyim, hiç bana uymayan arkadaşlarım da vardır türlü türlü . Ama ben de senin ile arkadaş olmazdım.
İyi bir terapi ile kendini torpulemen lazım ki yeni bir ortamda yeni arkadaslar bulabilesij

Çok uzun zaman geçti üstünden.yeter ama artik.
İşte ferhans hala aynı kafa. Düşünsene sosyal hayatında değil forumda bile dışlanıyorsun sen. Bak ben tecavüz konusuna bilerek girmedim çünkü senin boğazına çökmek istemiştim o yazdıklarını görünce. Aslında bu düşüncelerinin karşılığını da böyle yapayalnız kalarak yaşıyor olmandan da haz almadım değil.

Geçen O orionnn un eşine methiyeler düzdü. Çok şanslı olduğunu böyle kocayı ziyan ettiğini falan söylüyordu

Ya bak Ferhans, işyerindeki diğer kadını burda tanıtırken bile çocuklu, kendinden geçmiş diyorsun. Çocuğu olan insanlar neden kendinden geçsin Ayrıca sosyal ilişkilerde tek kriter var, karşındakinin muhabbeti güzelse takılmak istersin demek ki o kadın evli olmasına rağmen! 2 lafın belini kırabiliyor, pozitif bir insan. Kadını niye aşağılıyorsun, ev kadınıysa da ev kadını herkes mi başarılı olmak zorunda? Sen tıbbi sekreter değil miydin , sen atomu parçalamıyorsun ki milleti küçük göresin. Yanlış anlama gerçekten atom parçalayan insan da tanıyorum ama kimseyi aşağılama derdinde falan değil. bence sıkıntı şurda, olduğun yeri aşağı görüyorsun kendini fazla görüyorsun ama değilsin. Herkes nereye aitse ederi de o kadar oluyor genelde, anlatabildim mi? Millete tepeden bakacakak tepede oturmuyorsun yani. İnsanlar da kendini bir halt sanan biriyle takılmak istemiyorlar haksızlar mı?

Hiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.

Benim burdan nickinizi görünce kanım çekiliyor...Taciz/tecavüz güzellemesi yapan bunları normalleştiren sapkın birisiniz. Kötü biri değilsiniz, dediğim gibi sapkınsınız.. Hayatınızda var olmak zorunda olan insanları düşünemiyorum bile. Bu sapkın fikirlerinizi toplum içinde de ima ediyorsanız sizden hoşlanmamaları en normali...

Hiç de pozitif değil valla.kimse için bir yorum yapamacak miyim? Öyleyse öyledir yani.arkadaşı olan herkes çok mu biliyor bu işleri.bir ben arada kaynayamayacak kadar sorunlu muyum ?.

Valla demek ki olmuyor, araya kaynayamıyorsun Ferhans o zaman daha çok çaba koyman gerekiyor. Nasıl bir insansın mesela, sabahları günaydın der misin derken gülümser misin , pozitif misin? Muhabbeti şahane olmasa bile pozitif ve tatlı olan çok insan var, insanlar onların yanında olmak ister mesela. Senin auran nedir Ferhanscım ? Aklımda canlandıramadım neticede seni görmedik tanımıyoruz. Ne tip şeyler konuşursun mesela? (kadın erkek ilişkileri dışında)

Arada kaynamayacak kadar sorunlusun

Peki.allah benim belamı versin o zaman.intihar falan edeyim bari.

O kadar da abartma. Kimse senin ölümünden ya da kendine zarar vermenden zevk almaz. İnsanlığımız o kadar ölmedi.
Baş edemediğin sorunların ile ilgili uzman desteği almalısın

Beyaz bıyıkları sigaradan sararmış dayıyı bile reddederken içi burkuluyordu, utanıyordu, özür diliyordu falan ahahahahah erkek deliliğinin böylesini hiçbir yerde görmedim, bunu dışlamayıp nabıcan.

Çok normal. Aklı melekeleri yerinde olan insan sizinle diyalog kurmaz zaten. Sapkın fikirleri olan, kıskanç, erkek düşkünü kadın düşmanı biriyle kim neden arkadaş olsun. Kendini burada bile saklayamıyorsun reel hayatta bakışından bile anlıyordur insanlar ki hoş sohbet biri olduğunu sanmıyorum. Normal bir olaydan bahsederken kimbilir nasıl keskin bir yorum yapıp geriyorsundur insanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…